ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de escalera y urbanización de El Salt de la Creu del Tort, itinerario de la fuente de Fans a La Creu del Tort (POU 2201 AD).

La Junta de Govern Local, en la sessió de 28 de novembre del 2023, ha aprovat el dictamen que, en la seva part resolutòria, diu el següent:

 

"1. ESTIMAR l'al·legació presentada per en Pere Foradada Martín a l'acord d'aprovació inicial del projecte d'obra municipal ordinària "Escala i urbanització del Salt de la Creu del Tort (itinerari de la Font de Fans a la Creu del Tort)", en base a les argumentacions contingudes en l'informe emès per la tècnica de la Secció de Projectes d'Espais Públics dels Servei de Projectes Urbans i Infraestructures Territorials, en data 23 de novembre del 2023, que es transcriu en l'apartat de fets d'aquest dictamen, fent especial esment a la previsió de la servitud de pas públic en el projecte de reparcel·lació del PAUt 086 Creu del Tort, sobre la finca resultant núm. 2, tal i com ho preveu el planejament.

 

2. APROVAR DEFINITIVAMENT el projecte d'obra municipal ordinària "Escala i urbanització del Salt de la Creu del Tort (itinerari de la Font de Fans a la Creu del Tort)" amb un pressupost per a coneixement de l'administració de Tres-cents setanta-quatre mil cent cinquanta-dos euros amb cinquanta-quatre cèntims (374.152,54 €), IVA inclòs, d'acord amb el que es disposa a l'article 37 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/95, de 13 de juny i, tenint en compte l'informe emès des de la Secció de Projectes d'Espais Públics, referenciat al punt anterior.

 

3. PUBLICAR l'acord de l'aprovació definitiva del projecte al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la Corporació."

 

Contra aquest acte, que exhaureix la via administrativa, podeu interposar els recursos que s'indiquen a continuació:

- Recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes comptat a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci a l'últim diari (BOP i DOGC) i en els termes regulats als articles 123 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

- Recurs jurisdiccional contenciós administratiu, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà del dia de la darrera de les publicacions del present anunci (BOP i DOGC), dels jutjats contenciosos administratius de Barcelona, en els termes regulats als articles 25.1, 45 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si s'opta pel recurs potestatiu de reposició, no podreu interposar el recurs contenciós administratiu fins que el primer sigui resolt expressament, o es produeixi la desestimació presumpta del recurs de reposició interposat.

Si sou persona obligada a relacionar-vos amb l'Administració a través de mitjans electrònics, haureu de presentar el recurs, degudament signat, a través de la seu electrònica de l'Ajuntament www.ajmanresa.cat, d'acord amb l'article 14.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

 

Manresa, 28 de novembre de 2023

 

Carles Garcia Estany

Tinent d'alcalde, regidor delegat d'Urbanisme i Mobilitat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12592 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de escalera y urbanización de El Salt de la Creu del Tort, itinerario de la fuente de Fans a La Creu del Tort (POU 2201 AD).","published_date":"2023-12-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12592"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Manresa,DOGC,DOGC 2023 nº 9055 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-05/12592-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-escalera-urbanizacion-salt-creu-tort-itinerario-fuente-fans-creu-tort-pou-2201-ad https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.