EDICTO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla de personal y la relación de puestos de trabajo del año 2023.

De conformitat amb l'article 28 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, s'aprova la modificació de la plantilla de personal de l'Ajuntament de Salou de l'any 2023.

 

Concepte:

El Ple de l'Ajuntament de Salou, reunit en sessió ordinària el 27 de setembre de 2023, va aprovar inicialment la modificació de la plantilla i de la relació de llocs de treball.

L'anunci d'exposició pública d'aquest acord es va publicar l'11 d'octubre de 2023 en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (núm. inserció 23277064-2023) i el 13 d'octubre de 2023 en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (núm. inserció BOPT-2023-08717), així com també en el tauler d'edictes de la seu electrònica municipal i, que un cop exposat al públic durant el termini reglamentari de quinze dies hàbils i, no havent-se presentat al·legacions queda definitivament aprovat.

 

Acte administratiu que es notifica:

Aprovació definitiva de la modificació de la plantilla de personal de l'Ajuntament de Salou de l'any 2023, en els següents termes:

 

1. Respecte la Plantilla de personal:

a) Modificar el grup de classificació de totes les places d'agent de la Policia Local, del grup C subgrup C2, a grup C subgrup C1.

b) Modificar el grup de classificació de totes les places d'agent interí/ina d'estiu de la Policia Local, del grup C subgrup C2, a grup C subgrup C1.

c) Modificar el grup de classificació de totes les places de caporal/a Policia Local, del grup C subgrup C2, a grup C subgrup C1.

 

2. Respecte la Relació de Llocs de Treball:

d) Modificar el grup de classificació del lloc de treball 51001 - Caporal/a de la Policia Local del grup C subgrup C2 , a grup C subgrup C1.

e) Modificar el grup de classificació del lloc de treball 50021 - Caporal/a de la divisió de suport del grup C subgrup C2 , a grup C subgrup C1.

f) Modificar el grup de classificació del lloc de treball 51002 - Agent de la Policia Local del grup C subgrup C2, a grup C subgrup C1.

g) Modificar el grup de classificació del lloc de treball 50022 - Agent de la divisió de suport del grup C subgrup C2, a grup C subgrup C1.

h) Modificar el grup de classificació del lloc de treball 51003 - Agent interí/ina d'estiu de la Policia Local del grup C subgrup C2, a grup C subgrup C1.

 

3. Modificar la denominació de la plaça de "Lletrat/ada del SIAD", per passar a denominar-se "Lletrat/ada del SIAD SAN"

 

Drets dels/de les interessats/ades:

Contra l'acord d'aprovació es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, en el termini màxim de dos mesos, a comptar des del dia següent de l'ultima publicació en els butlletins oficials.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de l'última publicació.

 

Salou, 14 de novembre de 2023

 

Pere Granados Carrillo

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12344 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla de personal y la relación de puestos de trabajo del año 2023.","published_date":"2023-11-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12344"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Salou,DOGC,DOGC 2023 nº 9052 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-30/12344-edicto-aprobacion-definitiva-modificacion-plantilla-personal-relacion-puestos-trabajo-ano-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.