ANUNCIO sobre convocatoria para la provisión del puesto de trabajo de jefe de grupo de electricistas (exp. 10337/2023).

En el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona núm. 202310150359, de data 21 de novembre de 2023, es publica el text íntegre de les bases reguladores de la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de cap de colla d'electricistes, grup C, sots grup C2, pel sistema de concurs de mèrits, entre personal laboral indefinit de l'Ajuntament de Pineda de Mar, en virtut de l'acord de la Junta de Govern Local de data 13 de novembre de 2023.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament a l'apartat de Convocatòries de personal, ubicat a l'apartat Tauler d'anuncis de la Seu electrònica d'aquesta Corporació.

 

Pineda de Mar, 21 de novembre de 2023

 

Sílvia Biosca Estopà

Primera tinenta d'alcalde d'Alcaldia, Governança i Planificació i regidora de Presidència, Recursos Humans, Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Comunicació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12254 catalunya administración local,Ayuntamiento de Pineda de Mar,DOGC,DOGC 2023 nº 9051 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-29/12254-anuncio-convocatoria-provision-puesto-trabajo-jefe-grupo-electricistas-exp-10337-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.