ANUNCIO relativo a la oferta pública de empleo 2023.

De conformitat amb allò establert a la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat de 2023, i específicament el seu article 20.Dos, interpretat de conformitat a la Disposició Addicional 23na de la mateixa llei pel que fa al Consorci, i a la Disposició Addicional 21na pel que fa a Sabadell Gent Gran, el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí i Sabadell Gent Gran Centre de Serveis SA, procedeixen a la publicació de la seva oferta pública d'ocupació 2023 calculada de conformitat amb els criteris establerts a l'esmentada llei amb un incrementant del 20%.

En el termini de 3 anys es procedirà a publicar les convocatòries detallades i les bases de les mateixes.

 

Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí

 

GP

Descripció

Total

GP1

Personal assistencial titulat de grau superior

21,6

GP2

Personal assistencial titulat de grau mitjà.

54

GP3

Personal assistencial amb titulació i/o formació professional o tècnica/especialista

19,2

GP4

Personal titulat universitari grau superior de gestió o serveis

2,4

GP5

Personal titulat universitari de grau mitjà de gestió o serveis

3,6

GP6

Personal de gestió o serveis amb titulació i/o formació professional o tècnica.

7,2

GP7

Personal assistencial i de gestió i serveis. Sense titulació i/o formació.

4,8

Total

 

112,8

 

 

Aquesta oferta va estar aprovada per Consell de Govern del Consorci a la seva sessió de data 24 de maig de 2023.

 

Sabadell Gent Gran Centre de Serveis SAU

 

Descripció

Total

Titulats de grau mitjà

1,2

Personal amb titulació i/o formació professional o tècnica.

1,2

Personal sense titulació i/o formació professional o tècnica. Auxiliars i Gerocultores/rs

2,4

Total

4.8

 

 

Sabadell, 21 de novembre de 2023

 

Antoni Llamas Losilla

Direcció de Persones

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12206 {"title":"ANUNCIO relativo a la oferta pública de empleo 2023.","published_date":"2023-11-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12206"} catalunya Corporación Sanitaria Parc Taulí de Sabadell,DOGC,DOGC 2023 nº 9050,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-28/12206-anuncio-relativo-oferta-publica-empleo-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.