ANUNCIO por el que se hace pública la resolución de admitidos y excluidos y composición del órgano de selección del proceso selectivo CP33/2022, de una plaza de técnico/a especialista de gestión especializada con destino en el servicio de Secretaría General.

En data 13 de novembre de 2023, la quarta tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Manresa ha dictat la Resolució número 19111, que es transcriu a continuació:

 

"Antecedents

 

El passat 30 d'octubre de 2023 va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds per a prendre part al procés selectiu CP33/2022 d'una plaça de tècnic especialista de gestió especialitzada amb destí al Servei de Secretaria General.

Aquesta plaça està enquadrada dins el procés específic d'estabilització de l'ocupació temporal de places incloses a l'Oferta Pública d'Ocupació Extraordinària d'Estabilització 2022 i va ser convocada per Resolució número 13.719, de data 10 d'agost de 2023.

 

Consideracions legals

 

Les convocatòries d'aquests processos es regulen per les bases aprovades i per la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, que estableix els sistemes selectius que han de regir les places d'estabilització que s'han inclòs en l'oferta pública extraordinària per a l'any 2022.

La base 7ª de les bases reguladores esmentades estableix que, finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, per resolució de l'Alcaldia o del/de la regidor/a en qui hagi delegat, s'aprovarà la llista d'aspirants admesos i exclosos.

En la mateixa resolució es determinarà el dia, l'hora i el lloc de començament de les proves, així com la designació nominal dels membres de l'òrgan de selecció.

La resolució esmentada es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al lloc web https://www.manresa.cat/web/oposicions/OFE i es concedirà un termini de 10 dies hàbils per a subsanacions i possibles reclamacions. Si no es presenten esmenes, es considerarà elevada a definitiva la llista d'aspirants admesos/es i exclosos/es i no caldrà tornar-la a publicar.

En exercici de les competències que m'han estat conferides per la delegació efectuada per resolució de l'alcalde núm. 11377, de data 23 de juny de 2023, publicada al BOPB del dia 27 de juny de 2023.

 

Resolc:

 

Primer.- Aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses, designar el lloc, dia i hora per l'inici de les proves i nomenar els membres de l'òrgan de selecció del procés selectiu, per concurs de mèrits, d'un tècnic/a especialista de gestió especialitzada amb destí al Servei de Secretaria General (CP CP33/2022), corresponent a l'Oferta Pública d'Ocupació Extraordinària d'Estabilització 2022:

 

Persones admeses:

 

NIF

COGNOMS I NOM

***6763**

ARRAIS BOUFOUD MUSTAPHA

***6105**

BOUKHRESS BEN AYAD ABDELAZIZ

***0446**

BUQUIN ARGELICH ANAÏS

***2741**

DIAZ WILSON FRANCESCO EMANUELE

***2253**

DJITTE DEMBA SATU

***3632**

EL YAHYATI ANAHAS IBTISSAM

***0760**

LEON LARA DE AIT BRAHIM MARIA SANTOS

***6697**

MANUBENS REIG AIDA

***0182**

MASDENPINOS PEDROSA SARAI

***8966**

MBARKI EL BACHIR JAMAA

***9520**

PADROS CANALS LAIA

***9322**

PLANAS PLA LAURA

***9752**

SAHMOUDI BOUCHEFRA YASSIN

***9001**

SOLER GRACIA MERCEDES

***7074**

YATTAOUI AIKAR HANANE

 

 

Persones excloses:

 

NIF

COGNOMS I NOM

MOTIU D'EXCLUSIÓ NO SUBSANABLE

***9287**

GONZALEZ CLARENA IRINA

No abonar els drets d'examen

***5921**

VERNET CARDOSO MARIA EUGENIA

No abonar els drets d'examen

 

 

Inici del procés selectiu: es convoca l'òrgan de selecció, per a la seva constitució, el dia 16 de gener de 2023, a les 8 del matí, a les dependències d'Organització i Recursos Humans de l'Ajuntament de Manresa per a l'inici de la valoració dels mèrits.

 

Òrgan de selecció:

PRESIDENT/A: * Senyor Jose Luis González Leal, cap de Servei-Secretari General de l'Ajuntament de Manresa, com a titular i la senyora Mariona Ribera Esparbé, cap de Servei d'Intervenció General-Interventora General de l'Ajuntament de Manresa, com a suplent.

VOCALS: * Senyora Rosa Gomà Batriu, cap de Secció de Secretaria General i Serveis Jurídics, com a titular i la senyora Marta Santias Lladó, cap d'Unitat de Serveis Jurídics, com a suplent.

* Senyor Miquel Àngel Alonso Nicolás, cap d'Unitat d'Atenció al Ciutadà, com a titular i el senyor Eduard Brunet Vicente, tècnic de grau mitjà de gestió de Secretaria General, com a suplent.

* Senyor Jeroni Muñoz Soler, cap de Servei de Drets Socials, com a titular i la senyora Rosa Maria de Paz Sanjuan, cap de Secció d'Igualtat i Cohesió Social, com a suplent.

* Senyora Judith Gargallo Baños, tècnica designada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com a titular i la senyora Carmen A. Torras Monforte, tècnica designada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com a suplent.

SECRETÀRIA: * Senyora Ester Cruz Serrallonga, cap de secció de selecció i gestió de personal, com a titular i la senyora Rosa Maria Bosch Jorba, administrativa de Recursos Humans, com a suplent.

 

Segon.- Nomenar per a la realització de les proves de coneixements de llengua catalana a les següents persones: Alba Maria Llobet Estévez, Joan Capellà Vilurbina, Lourdes Freixa Casas, Núria Brugarolas Camps i Jacob Montsech Vilaseca, designades pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

 

Tercer.- Contra la relació de persones admeses i excloses podran interposar-se per part de les persones interessades les reclamacions que s'estimin procedents, en el termini de 10 dies hàbils a partir del següent al de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Si no s'hi presenten esmenes es considerarà elevada a definitiva i no caldrà tornar-la a publicar i, en el cas que se'n presentés alguna i s'acceptés, es procedirà a esmenar la llista i es tornarà a publicar.

 

Quart.- Els membres dels òrgans de selecció, així com les persones assessores en llengua catalana, podran ser objecte de recusació per part de les persones aspirants en qualsevol moment del procediment."

 

Contra la present Resolució, que és un acte de tràmit, no hi caben recursos en via administrativa; però en el cas que esdevingui definitiva, podeu interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació de la present resolució, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació de la present resolució, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podreu interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugueu interposar qualsevol altre recurs que pugueu estimar més convenient al vostre dret.

 

Manresa, 22 de novembre de 2023

 

Montserrat Clotet Masana

Quarta tinenta d'alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12174 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la resolución de admitidos y excluidos y composición del órgano de selección del proceso selectivo CP33\/2022, de una plaza de técnico\/a especialista de gestión especializada con destino en el servicio de Secretaría General.","published_date":"2023-11-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12174"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Manresa,DOGC,DOGC 2023 nº 9050 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-28/12174-anuncio-se-hace-publica-resolucion-admitidos-excluidos-composicion-organo-seleccion-proceso-selectivo-cp33-2022-plaza-tecnico-especialista-gestion-especializada-destino-servicio-secretaria-general https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.