ANUNCIO sobre fusión de la Fundación Privada Barcelona Graduate School of Economics y la Fundación Markets Organizations and Votes in Economics.

D'acord amb el previst en els articles 314-1.5 i 335 -2-2 de la Llei 4/2008 de 24 d'abril, del Llibre III del Codi Civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques, es publica que els Patrons de la FUNDACIO PRIVADA BARCELONA GRADUATE SCHOOL OF ECONOMICS i de la FUNDACIO MARKETS ORGANIZATIONS AND VOTES IN ECONOMICS, degudament convocats i vàlidament constituïts en sessió de patronat, han aprovat la fusió de la fundació FUNDACIO PRIVADA BARCELONA GRADUATE SCHOOL OF ECONOMICS (fundació absorbent) per absorció de la FUNDACIO MARKETS ORGANIZATIONS AND VOTES IN ECONOMICS (fundació absorbida ) amb la conseqüent dissolució sense liquidació de la fundació FUNDACIO MARKETS ORGANIZATIONS AND VOTES IN ECONOMICS i el traspàs en bloc de tot el seu patrimoni a la FUNDACIO PRIVADA BARCELONA GRADUATE SCHOOL OF ECONOMICS.

Es fa constar expressament el dret que correspon als creditors de cadascuna de les fundacions participants en la fusió d'obtenir el text integre dels acords adoptats i dels corresponents balanços de fusió, així com el dret d'oposició que durant el termini d'un mes des de la data de publicació de l'últim anunci de fusió poden exercitar els creditors.

 

Barcelona, 24 de novembre de 2023

 

Salvador Barberà Sández

Secretari del Patronat de la Fundació Privada Barcelona Graduate School of Economics i president de la Fundació Markets Organizations and Votes in Economics

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12118 {"title":"ANUNCIO sobre fusión de la Fundación Privada Barcelona Graduate School of Economics y la Fundación Markets Organizations and Votes in Economics.","published_date":"2023-11-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12118"} catalunya Barcelona Graduate School of Economics,DOGC,DOGC 2023 nº 9049,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-27/12118-anuncio-fusion-fundacion-privada-barcelona-graduate-school-of-economics-fundacion-markets-organizations-and-votes-in-economics https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.