ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del artículo 4 de los Estatutos de la Sociedad Municipal Medioambiental de Igualada, SL.

El Ple de l'Ajuntament d'Igualada en sessió de 31 d'octubre de 2023 va aprovar inicialment la modificació de l'article 4 dels Estatuts de la Societat Municipal Mediambiental d'Igualada, SL.

L'expedient d'aprovació inicial de la modificació dels Estatuts de la Societat Municipal Mediambiental d'Igualada, SL es sotmet a informació pública durant un termini de TRENTA DIES HÀBILS a comptar de l'endemà de la última publicació d'aquest edicte al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Tauler d'edictes de la Casa Consistorial i al Tauler d'edictes de la Seu electrònica de l'Ajuntament d'Igualada (www.seu-e.cat/web/igualada) perquè les persones interessades puguin examinar l'expedient a la Secretaria de l'Ajuntament d'Igualada (Plaça de l'Ajuntament, 1, de dilluns a divendres, de les 8:00 a les 15:00 hores), i formular les al·legacions, reclamacions i suggeriments que estimin oportuns.

En el supòsit que es presentin reclamacions o al·legacions, aquestes hauran de ser resoltes pel Ple de l'Ajuntament. En cas contrari, les modificacions de referència estaran aprovades definitivament, sense necessitat de nou acord.

 

Igualada, 17 de novembre de 2023

 

Marc Castells i Berzosa

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12098 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del artículo 4 de los Estatutos de la Sociedad Municipal Medioambiental de Igualada, SL.","published_date":"2023-11-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12098"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Igualada,DOGC,DOGC 2023 nº 9049 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-27/12098-anuncio-aprobacion-inicial-modificacion-articulo-4-estatutos-sociedad-municipal-medioambiental-igualada-sl https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.