ANUNCIO sobre corrección de error material del Anuncio sobre provisión de plazas publicado en el DOGC núm. 9042, de 16.11.2023.

En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya es va publicar en data 16/11/2023 l'anunci de publicació al BOP de la província de Barcelona de vint-i-cinc d'octubre de la publicació de les bases reguladores que tenen per objecte la regulació de l'accés pel sistema de concurs oposició lliure d'una plaça de tècnic/a mitjà de Medi Ambient, escala d'Administració especial, subescala tècnica, categoria de tècnic/a mitjà de medi ambient, grup de titulació A, subgrup A2 i la creació d'una borsa de treball.

En el susdit anunci hi ha una errada que es procedeix a corregir

 

On diu:

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Ha de dir:

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de l'Estat.

 

Calella, 20 de novembre de 2023

 

Lídia Pidemunt i Arnijas

Tinenta d'alcalde de Recursos Interns

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12093 {"title":"ANUNCIO sobre corrección de error material del Anuncio sobre provisión de plazas publicado en el DOGC núm. 9042, de 16.11.2023.","published_date":"2023-11-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12093"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Calella,DOGC,DOGC 2023 nº 9049 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-27/12093-anuncio-correccion-error-material-anuncio-provision-plazas-publicado-dogc-num-9042-16-11-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.