Ayuntamiento de Esparreguera - Administración local (DOGC nº 2023-9048)

ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la convocatoria del proceso selectivo para el acceso de una plaza de personal funcionario de la escala administración especial, con código de plaza AE12.7, vinculada al puesto de trabajo de arquitecto técnico, con código 4021, mediante concurso-oposición de acceso libre, incluida en la oferta pública de empleo del año 2020 (exp. 1461-6075/2023).

Per Decret d'alcaldia núm. 3754 de 14 de Novembre de 2023, es va aprovar la convocatòria del procés selectiu per a l'accés a una plaça de personal funcionari de l'Escala Administració Especial, subescala Tècnica, subgrup A2, amb codi de plaça AE12.7, vinculada al lloc de treball d'Arquitecte Tècnic amb Codi 4021, amb 100% de la jornada, mitjançant concurs-oposició d'accés lliure, inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació de l'any 2020 de l'Ajuntament d'Esparreguera. A continuació es dóna publicitat a la mateixa:

 

 

"CONVOCATÒRIA DEL PROCÉS SELECTIU PER A L'ACCÉS A 1 PLAÇA DE PERSONAL FUNCIONARI DE L'ESCALA ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SUBESCALA TÈCNICA, SUBGRUP A2, AMB CODI DE PLAÇA AE12.7 VINCULADA AL LLOC DE TREBALL D'ARQUITECTE TÈCNIC AMB CODI 4021, AMB EL 100% DE LA JORNADA,  , MITJANÇANT CONCURS-OPOSICIÓ PER TORN LLIURE, INCLOSA A LA OFERTA D'OCUPACIÓ CORRESPONENT A L'ANY 2020.

                                  

Aquesta convocatòria es regularà d'acord amb les Bases Generals reguladores dels processos selectius per a l'accés a places vacants de plantilla de personal funcionari i laboral de l'Ajuntament d'Esparreguera i dels seus organismes autònoms, aprovades per la Junta de Govern Local en sessió ordinària de 2 de juny de 2009 i publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, núm. 140, de data 12 de juny 2009, en endavant, les Bases Generals; així com per les bases reguladores específiques dels processos selectius per l'accés a les places incloses en les ofertes públiques d'ocupació pels anys 2020, 2021, 2022 i 2023, aprovades per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària número 10 celebrada el 17 de maig de 2023, i publicades al BOPB en data 26 de maig de 2023 amb CVE 202310087640 i DOGC amb CVE-DOGC-A-23142054-2023, en endavant, les Bases específiques.

 

Primera: objecte de la convocatòria

L'objecte d'aquesta convocatòria és l'accés a 1 plaça de personal funcionari de l'escala Administració Especial, subescala Tècnica, subgrup A2, que s'han de proveir mitjançant sistema de concurs-oposició per torn lliure, inclosa a la Oferta Pública d'Ocupació corresponent a l' any 2020 i vinculada als lloc de treball següent:

- Denominació i codi dels llocs de treball:

- Arquitecte tècnic amb codi 4021.

-  Codis de la places: AE 12.7

- Vinculació jurídica: Personal funcionari

- Subgrup: A2

- Nivell de Complement de destinació: 20

- Tipus de jornada: 1 plaça al 100%

- Complement específic anual a jornada completa: 9.181,54 €

- Sistema de selecció: Concurs - Oposició, mitjançat accés lliure.

 

Segona: funcions segons lloc de treball

Arquitecte tècnic

 

1. Assessorar i donar suport tècnic, informar i representar en matèria de la seva especialitat, tant a nivell intern dins de la pròpia Corporació, com a nivell extern respecte a entitats locals, empreses, altres institucions i organismes, així com els usuaris en general quan la dificultat tècnica ho requereixi:

a) Assessora i dona suport tècnic tant a nivell intern (la Corporació en general) com a nivell extern (institucions i usuaris en general) proporcionant informació sobre la matèria de la seva especialitat.

b) Atén les entrevistes concertades a l'agenda tècnica, per resoldre consultes i queixes dels ciutadans que ho requereixin.

c) Assessora aspectes tècnics de les accions que realitzen els inspectors d'obra.

d) Informa sobre els projectes, programes, processos i el desenvolupament de les actuacions en l'àmbit urbanístic que es donin al municipi, tant per promoció pública com privada, per possibilitar l'avaluació dels impactes i els resultats.

e) Gestiona i coordina els contactes i relacions amb altres unitats organitzatives de la Corporació, altres Administracions així com amb entitats i associacions relacionades amb el seu àmbit competencial, duent a terme totes aquelles tasques que d'aquesta activitat es derivin.

f) Assisteix i participa en els actes públics, comissions, reunions o grups de treball als quals sigui designat/ada assumint la representació de la Corporació en la seva matèria competencial o qualsevol altre rol que li sigui requerit.

 

2. Realitzar la tramitació dels projectes municipals, dels expedients de concessió de títols d'intervenció en l'ús del sòl i en l'execució d'obres i donar suport a l'arquitecte/a de la Corporació:

a) Supervisa i controla processos de caràcter administratiu o tècnic-administratiu, solucionant els problemes complexos que aquests puguin generar atenent a la normativa vigent en l'àmbit.

b) Prepara normativa i elabora dictàmens, decrets, propostes de resolució i d'acord d'assumptes de l'àmbit, així com qualsevol altra documentació jurídico-administrativa complementària.

c) Realitza la gestió econòmica de les obres municipals: certificacions d'obra, el control econòmic i la facturació.

d) Supervisa i controla els expedients de concessió de títols d'intervenció en l'ús i en l'execució d'obres (llicències urbanístiques, comunicacions prèvies) i altres expedients similars que necessitin ser informades.

e) Tramita les aprovacions i adjudicacions d'obres municipals i de manteniment.

f) Col·labora i presta suport als seus superiors de l'àmbit en l'execució de les tasques tècniques en matèria d'urbanisme.

g) Col·labora i donar suport a l'arquitecte/a en la realització d'informes i seguiment d'obres i en aquelles funcions que ho requereixin.

 

3. Elaborar estudis i informes tècnics de diversa índole per donar resposta a les necessitats que es presentin així com valoracions i inspeccions dels projectes municipals:

a) Elabora els informes tècnics necessaris per a la concessió de títols habilitants en matèria d'ús del sòl i execució d'obres, activitats assignades i informar aquells aspectes específics que es requereixin per la concessió d'altres que ho requereixin.

b) Controla i redacta la documentació per a la contractació d'obres municipals.

c) Controla i supervisa els contractes sota la seva responsabilitat.

d) Controla la informació sobre les bases de concursos i adjudicació dels mateixos per la construcció d'obres municipals

e) Recerca, analitza, valora i recopila informació per a l'avaluació periòdica de la gestió, així com preparar-la per al seu tractament estadístic.

f) Elabora informes de seguiment d'obres i de valoracions tècniques així com la memòria anual.

 

4. Desenvolupar aquells projectes urbanístics, d'obres o d'altre ordre que se li hagin assignat, sota els criteris i pautes establerts per a la seva execució:

a) Elabora i valora projectes d'obra en col·laboració amb els seus superiors de l'àmbit en la redacció de determinats projectes.

b) Elabora els projectes urbanístics, d'obres, que se li hagin assignat, sota els criteris i pautes establerts per a la seva execució, realitzant la direcció d'obres municipals que li siguin assignades.

c) Redacta projectes d'edificació i d'urbanització municipals, dintre de les competències que li atorga la legislació en matèria d'edificació.

d) Realitza projectes de manteniment de l'espai urbà, comprovació i requeriment d'informes i de control, entre d'altres.

 

5. Encarregar-se de la coordinació i control de la correcta execució de les obres i projectes assumint totes aquelles tasques que d'aquesta activitat es derivin:

a) Realitza inspeccions d'obres en execució en el territori realitzant visites d'obra i sortides per incidències vàries.

b) Dirigeix l'execució del material d'obra inspeccionant i acceptant els materials que s'utilitzaran a les obres així com controla les instal·lacions provisionals ubicades a les obres.

c) Distribueix i supervisa les tasques de l'equip d'execució d'obres.

d) Fa el seguiment de les obres finalitzades vetllant pel compliment dels requisits establerts per la normativa vigent (com per exemple la correspondència entre la llicència demanada i l'obra efectivament realitzada, el pagament de les taxes i impostos municipals així com l'existència de les condicions d'habitabilitat), responsabilitzant-se de la devolució de les fiances dipositades

e) Inspecciona el compliment dels paràmetres urbanístics a sol·licituds de llicències d'obres majors juntament amb l' arquitecte i sota els seus criteris i control. - Intervé en inspeccions tècniques derivades de denúncies veïnals, recursos administratius o accions judicials, quan sigui requerit.

 

6. Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

 

7. Pel que fa al tractament de dades de caràcter personal, adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries per donar compliment a la normativa vigent en la matèria, així com mantenir el deure de secret i confidencialitat (que es mantindran una vegada acabada la seva vinculació amb la Corporació).

 

8. I totes aquelles funcions pròpies del lloc de treball, que li siguin assignades pel seu superior jeràrquic.

 

Tercera: presentació d'instàncies

En virtut de la base segona, apartat 2) de les bases específiques reguladores del present procés selectiu, el mitjà de presentació d'instàncies serà l'indicat de manera explícita a cada convocatòria, segons queda recollit a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

D'acord amb l'article 35.1.h) de l'Ordenança no fiscal núm. XXV, de transparència i administració electrònica de l'Ajuntament d'Esparreguera, s'estableix que estan obligades a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb l'Ajuntament d'Esparreguera per a realitzar qualsevol tràmit d'un procediment administratiu les persones participants en processos selectius per a l'accés a les places convocades per l'Ajuntament d'Esparreguera.

Les candidatures es presentaran per via telemàtica i es realitzaran mitjançant la plataforma de processos selectius de l'Ajuntament d'Esparreguera, a través del següent enllaç: https://esparreguera.convoca.online, tot adjuntant la documentació requerida per participar del present procés selectiu que s'estableix a la present convocatòria, a les bases generals i específiques. Les candidatures presentades per altres mitjans diferents de l'especificat comportaran l'exclusió de la persona aspirant al procés, no sent aquest fet susceptible d'esmena.

Un cop presentada la candidatura telemàtica, i sempre que estigui vigent el termini de presentació d'instàncies, si la persona aspirant vol realitzar una millora de la seva sol·licitud, podrà fer-ho mitjançant la Seu electrònica de l'Ajuntament: https://www.esparreguera.cat/seuelectronica/tramits/.

El termini de presentació d'instàncies, serà de vint dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la data de l'última publicació de l'anunci de la convocatòria.

Les candidatures per participar en els processos selectius s'acompanyaran obligatòriament de l'acreditació dels requisits indispensables per a participar del present procés i dels mèrits al·legats per les persones aspirants amb caràcter potestatiu i no excloent, segons es recull a les instruccions per a la presentació de la candidatura que es troben a la base vuitena d'aquesta convocatòria i seguidament:

a) Presentació de requisits indispensables per participar del procés segons lloc de treball

Poden participar en la present convocatòria, mitjançant concurs-oposició lliure, les persones interessades que compleixin a més dels requisits que figuren a les bases generals i específiques reguladores, segons lloc de treball els que es detallen a continuació:

- Arquitecte tècnic

- Estar en possessió del Títol Universitari de Diplomat en Arquitectura Tècnica, Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació o titulació equivalent.

 

Quarta: Desenvolupament del procés

Serà d'aplicació allò establert a la base sisena de les Bases Específiques reguladores dels processos selectius per a l'accés a les places incloses en les ofertes públiques d'ocupació pels anys 2020, 2021, 2022 i 2023, les quals han estat publicades al BOPB en data 26 de maig de 2023 amb CVE 202310087640 i en el DOGC núm. 8924 de data 26 de maig de 2023 amb CVE-DOGC-A-23142054-2023.

 

Cinquena: Nomenament/Contractació

A més del que disposa la base vuitena de les Bases Específiques reguladores del citat procés,  aquesta convocatòria estableix que en virtut de la disposició addicional 30, del Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, a més de les places convocades incloses en la Oferta Pública d'Ocupació pels anys 2020, 2021, 2022 i 2023, es podrà incloure un nombre de places addicionals per a cobrir futures vacants, a càrrec de les Ofertes d'Ocupació dels anys 2024 i 2025.

 

 

ANNEX: TEMARI ESPECÍFIC SEGONS LLOC DE TREBALL

 

La part corresponent al TEMARI GENERAL es la que s'especifica a les Bases Específiques Reguladores d'aquest procés selectiu per a cadascú dels llocs de treball de les places convocades.

Arquitecte tècnic

1. El Reial decret legislatiu 7/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei del sòl i rehabilitació urbana.

2. El Decret legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme.

3. El Decret 305/2006, de 18 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'urbanisme.

4. La intervenció i control preventiu de l'Administració en l'ús del sòl i de l'edificació. El Decret 64/2014, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament sobre protecció de la legalitat urbanística.

5. Ordres de suspensió d'obres i de llicències. Deures legals d'ús, de conservació i rehabilitació i ordres d'execució. Supòsits i declaració de ruïna. Conceptes de ruïna tècnica, econòmica i urbanística.

6. Protecció de la legalitat urbanística vulnerada. Administracions competents. Procediment de protecció de la legalitat urbanística vulnerada. Restauració de la realitat física alterada i l'ordre jurídic vulnerat. Règim sancionador. Infraccions urbanístiques i sancions. Execució voluntària de les ordres de restauració.

7. Funcions i àmbits competencials de la inspecció d'obres. Tramitació d'informes o denúncies en casos

8. L'autorització d'usos provisionals del sol i obres de caràcter provisional. Concepte i procediments d'autorització.

9. Actuacions urbanístiques en el sòl no urbanitzable. Els Plans Especials Urbanístics i els Projectes d'Actuació Específica. Normativa, tramitació, documentació, excepcions.

10. L'execució del planejament urbanístic. Els sistemes d'actuació urbanística. El sistema de reparcel·lació: objecte i modalitats. Elecció i canvi de sistema. Comunitat de reparcel·lació i entitats urbanístiques col·laboradores. El sistema d'expropiació: legitimació i àmbit. Formes de gestió i efectes en els construccions i béns de domini públic.

11. La responsabilitat de l'Administració en matèria urbanística. Accions i recursos. Responsabilitat patrimonial de l'Administració per incidències en obres públiques.

12. La Llei 38/1999, de 5 de novembre, d'ordenació de l'edificació (LOE): els agents de l'edificació. Competències. Responsabilitats i règim de garanties.

13. El Codi Tècnic de l'Edificació (CTE). Disposicions generals. Exigències bàsiques. Contingut del projecte.

14. El Document Bàsic de seguretat estructural (DB-SE): exigències bàsiques. Accions a l'edificació, fonamentacions, acer, fàbrica i fusta. El Reial Decret 470/2021 de 29 de juny de 2021, pel qual s'aprova el Codi Estructural.

15. El Document Bàsic en cas d'incendi (DB-SI): exigències bàsiques. Edificis d'ús residencial, industrials i pública concurrència. El Reial Decret 513/2017, de 22 de maig, pel qual s'aprova el Reglament d'instal·lacions de protecció contra incendis (RIPCI).

16. El Document Bàsic d'utilització i accessibilitat (DB-SUA): exigències bàsiques.

17. El Document Bàsic d'estalvi d'energia (DB-HE): exigències bàsiques.

18. El Document Bàsic de protecció contra el soroll (DB-HR): exigències bàsiques.

19. El Document Bàsic de salubritat (DB-HS): exigències bàsiques.

20. El Decret d'ecoeficiència en els edificis. Certificats d'eficiència energètica dels edificis. El Reial Decret 390/2021, d'1 de juny, pel qual s'aprova el procediment bàsic per a la certificació de l'eficiència energètica dels edificis. Racionalització de l'ús de l'energia. Anàlisi del consum energètic. Adopció de mesures d'eficiència energètica, d'estalvi i altres criteris ambientals a incorporar als edificis i instal·lacions municipals. Edificis de consum gairebé nul. Normativa nZEB.

21. Les instal·lacions d'energia en els edificis: El Reial Decret 842/2002, de 2 d'agost, pel qual s'aprova el Reglament electrotècnic de baixa tensió (REBT). Proteccions i verificacions. Instal·lacions elèctriques en locals de pública concurrència. L'enllumenat emergència. Instal·lació de comptadors de gas, ventilació i evacuació dels gasos de combustió en aparells de gas, procediment d'actuació de les empreses instal·ladores, entitats d'inspecció i control dels titulars en les instal·lacions de gasos combustibles. El Reial decret 1027/2007, de 20 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament d'Instal·lacions tèrmiques en els edificis (RITE).

22. La normativa de supressió de les barreres arquitectòniques. El Decret 135/1995, de 24 de març, de desplegament de la Llei 20/1991, de 25 de novembre, de promoció de l'accessibilitat i de supressió de barreres arquitectòniques , i d'aprovació del Codi d'accessibilitat. L'Ordre TMA/851/2021, de 23 de juliol, pel qual es desenvolupa el document tècnic de condicions bàsiques d'accessibilitat i no discriminació per a l'accés i la utilització dels espais públics urbanitzats.

23. Legislació en matèria d'habitatge. La Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l'habitatge. El Decret llei 1/2015, de 24 de març, de mesures extraordinàries i urgents per a la mobilització dels habitatges provinents de processos d'execució hipotecària. La Llei 14/2015, del 21 de juliol, de l'impost sobre els habitatges buits i el Decret 183/2016, de 16 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament de l'impost sobre els habitatges buits. La Llei 24/2015, del 29 de juliol, de mesures urgents per a afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica. La Llei 4/2016, del 23 de desembre, de mesures de protecció del dret a l'habitatge de les persones en risc d'exclusió residencial.

24. Les condicions d'habitabilitat dels habitatges. El Decret 141/2012, de 30 d'octubre, pel qual es regulen les condicions mínimes d'habitabilitat dels habitatges i la cèdula d'habitabilitat.

25. La contractació administrativa: concepte i principis bàsics. La Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic (LCSP). El procediment de contractació. L'expedient de contractació. El plec de clàusules administratives i el plec de clàusules tècniques. L'adjudicació i la formalització. Condicions especials d'execució dels contractes.

26. Tipus de contractes: contracte d'obra, contracte de serveis, contracte de subministrament, contracte de concessió d'obres, contracte de concessió de serveis i contractes mixtos. Contractes subjectes a regulació harmonitzada. Contractes administratius i contractes privats.

27. El pressupost municipal per programes i classificació econòmica. Tramitació de despeses. Documents, òrgans actuants i aprovacions. Marc legal. Bases d'execució del pressupost municipal.

28. Procediments d'adjudicació dels contractes. Sistemes de racionalització de la contractació.

29. Drets i obligacions dels contractes. Condicions especials d'execució. Les modificacions del contracte. Causes d'extinció i resolució.

30. Les obres públiques locals. El Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals (ROAS). Execució, supervisió i control de les obres públiques locals. Les oficines de supervisió i el control intern i extern. L'acta de replanteig del projecte i l'acta de comprovació del replanteig: finalitat i efectes en els contractes d'obres.

31. El pressupost d'obra i la seva estructura. El control econòmic de les obres. Certificacions d'obres, preus contradictoris i variacions d'amidaments. Costos directes i indirectes. Despeses generals d'empresa i obra. Despeses financeres i imprevistos. Benefici industrial d'obra i benefici d'empresa. El pressupost d'execució material, el pressupost d'execució per contracta i el pressupost per a coneixement de l'administració.

32. Programes informàtics habituals de les administracions catalanes per a l'elaboració de pressupostos. El programa TCQ i les bases de dades.

33. El control de qualitat de les obres d'edificació. Normativa d'aplicació i tipus d'assajos. Obres defectuoses i/o mal executades. Segells, marques, certificats de conformitat i distintius de qualitat.

34. La recepció de les obres: agents, actes preparatòries previs i efectes. Certificació final d'obra, termini de garantia i liquidació del contracte. La revisió de preus.

35. La seguretat i salut en les obres de construcció: normativa d'aplicació. El Reial decret 1627/1997, de 24 d'octubre, que estableix les disposicions mínimes de seguretat i salut a les obres de construcció. L'estudi i l'estudi bàsic de seguretat i salut. Coordinació de seguretat i salut. Pla de seguretat i salut en el treball. Aprovació dels plans de seguretat i salut.

36. Intervenció en matèria de riscos laborals. La Llei 31/1995, de 8 de novembre, de prevenció de riscos laborals. El Reial decret 486/1997, de 14 d'abril, pel que s'estableixen les disposicions mínimes de seguretat i salut en els llocs de treball.

37. El disseny de les vies urbanes. Secció transversal. Relacions entre elements urbans.

38. Tipologia de ferms i paviments per voreres o espais de trànsit per a vianants a la via pública. Característiques. Materials. Tipus. Construcció. Solucions a la problemàtica de l'arbrat viari. Dimensionat i normatives.

39. Tipologies de ferms i paviments per calçades o espais de trànsit rodat a la via pública. Característiques. Materials. Tipus. Construcció. Dimensionat i normatives.

40. Tipologies de ferms i paviments per a calçades o espais de trànsit rodat a la via pública. Característiques. Materials. Tipus. Construcció. Dimensionat i normatives.

41. Instal·lacions urbanes, rases i canalitzacions: aigua, enllumenat públic, sanejament, electricitat, telecomunicacions, gas. Condicions generals, execució en obra. Organització de les xarxes de subministrament de serveis. Normativa aplicable.

42. Història d'Esparreguera. Evolució històrica i la transformació urbana del municipi.

43. El planejament urbanístic general municipal vigent a Esparreguera. Règim del sòl. Les modificacions puntuals del planejament urbanístic general. El Pla territorial metropolità de Barcelona. Espais de protecció especial, xarxa Natura 2000 i Espais PEIN. Els espais de protecció especial de la vinya. Els espais de protecció preventiva.

44. El disseny i la definició de l'espai públic: criteris de sostenibilitat i estalvi energètic. L'ús de les noves tecnologies.

45. La protecció ambiental i de la salut pública. El cicle de l'aigua. Criteris per a un ús racional de l'aigua i mecanismes d'estalvi.

46. El mobiliari urbà. Característiques i funcionalitat. Criteris per a la seva implantació i definició dels diferents elements.

47. Els sistemes d'informació territorial i geogràfic (SIG) a l'administració local. Els sistemes d'informació amb metodologia BIM aplicats a la redacció, gestió i seguiment de l'execució de projectes. L'acord de Govern de l'11 de desembre de 2018.

48. El règim d'intervenció en l'ús del sòl i en l'execució d'obres. El règim de llicències urbanístiques i de comunicacions prèvies: actes subjectes, règim jurídic, terminis, procediments de tramitació. El silenci administratiu. Caducitat i pròrrogues. Contingut dels projectes. El Reial decret 1000/2010, de 5 d'agost, sobre visat col·legial obligatori."

 

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es podrà interposar amb caràcter potestatiu recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la recepció d'aquesta notificació.

Contra desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquesta resolució, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona o, a elecció de l'interessat/ada, dels que tinguin competència territorial en la localitat de residència del demandant, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la recepció d'aquesta notificació, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Esparreguera, 14 de novembre de 2023

 

Eduard Rivas Mateo

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12017 {"title":"Ayuntamiento de Esparreguera - Administración local (DOGC nº 2023-9048)","published_date":"2023-11-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12017"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Esparreguera,DOGC,DOGC 2023 nº 9048 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-24/12017-ayuntamiento-esparreguera-administracion-local-dogc-n-2023-9048 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.