Universidad de Girona - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9047)

CORRECCIÓN DE ERRATAS en la Resolución de 26 de octubre de 2023, por la que se hace público el nombramiento de la doctora Eugenia Fosalba Vela como profesora catedrática de universidad de los cuerpos docentes universitarios (DOGC núm. 9036, de 8.11.2023).

D'acord amb el previst a l'article 109.2 de la Llei 3/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, aquestes podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Havent observat unes errades al text de la Resolució esmentada, tramès al DOGC i publicat al núm. 9036, de 08.11.2023, se'n detallen les correccions oportunes:

 

Al títol on diu:

Resolució de 26 d'octubre de 2023, de la Universitat de Girona, per la qual es fa públic el nomenament de la doctora Eugenia Fosalba Vela, com a Professora Catedràtica d'Universitat dels Cossos Docents Universitaris.

Ha de dir:

Resolució de 26 d'octubre de 2023, de la Universitat de Girona, per la qual es fa públic el nomenament de la doctora Eugenia Fosalba Vela, com a Catedràtica d'Universitat dels Cossos Docents Universitaris.

 

On diu:

RESOLC:

Nomenar Professora Catedràtica d'Universitat dels Cossos Docents Universitaris, de la Universitat de Girona, la doctora Eugenia Fosalba Vela amb DNI ***2957**, a l'àrea de coneixement de Literatura Espanyola, del departament de Filologia i Comunicació (convocatòria 008/2023_CUPI). Referència del concurs CUPI23/04.

Ha de dir:

RESOLC:

Nomenar Catedràtica d'Universitat dels Cossos Docents Universitaris, de la Universitat de Girona, la doctora Eugenia Fosalba Vela amb DNI ***2957**, a l'àrea de coneixement de Literatura Espanyola, del departament de Filologia i Comunicació (convocatòria 008/2023_CUPI). Referència del concurs CUPI23/04.

 

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa i independentment de la seva execució immediata, les persones interessades poden interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant del/la rector/a de la Universitat de Girona en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé interposar directament recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de Girona, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 8.3, 14.1 i 46.1de la L1ei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

Girona, 13 de novembre de 2023

 

Joaquín Salvi Mas

Rector

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11913 catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 9047,Universidad de Girona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-23/11913-universidad-girona-cargos-personal-dogc-n-2023-9047 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.