Ayuntamiento de Premià de Mar - Administración local (DOGC nº 2023-9046)

ANUNCIO relativo a las bases específicas reguladoras de la convocatoria para la provisión definitiva, mediante movilidad interadministrativa por concurso específico, del puesto de técnico superior de personas y gestión del talento con especialidad de psicólogo.

De conformitat amb el que disposa l'article 112 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals es publiquen les bases reguladores específiques d'aquest procés selectiu i es sotmeten a informació pública per un període de 20 dies, el text íntegre de les quals es transcriu a continuació:

 

 

"BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ DEFINITIVA MITJANÇANT MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA PER CONCURS ESPECÍFIC DEL LLOC DE TÈCNIC SUPERIOR DE PERSONES I GESTIÓ DEL TALENT AMB ESPECIALITAT DE PSICÒLEG

 

Per consultar la informació relativa al procés, les persones interessades poden adreçar-se al web municipal: processos selectius. També es poden adreçar consultes a la bústia: pgt-seleccio@premiademar.cat

 

Primera:- Objecte de la convocatòria

L'objecte d'aquesta convocatòria és la provisió definitiva d'un lloc de treball de tècnic superior del Servei de Persones i Gestió del Talent amb l'especialitat de Psicologia, entre persones funcionàries de carrera, subgrup A1, mitjançant concurs específic.

D'acord amb la relació de llocs de treball de l'Ajuntament, el sistema de provisió és de concurs específic, i en aquest cas la cobertura es pot obrir a la mobilitat interadministrativa. Per tant, poden prendre part en aquesta convocatòria els funcionaris i funcionàries de carrera de qualsevol Administració Pública que reuneixin les condicions i requisits establerts a continuació.

 

Segona.- Condicions de treball

Sou base A1: 1.294,60 euros bruts mensuals;

Complement de destí 24: 595,15 euros bruts mensuals;

Complement específic: 1.275 euros bruts mensuals

Pel que fa a la situació administrativa en la qual quedarà la persona seleccionada respecte la seva administració d'origen: servei en altres administracions públiques.

 

Tercera:- Requisits de participació

D'acord amb la Relació de Llocs de Treball, per poder ser admeses al procés de provisió, les persones aspirants han de complir, en tot cas, els requisits que s'enumeren tot seguit:

- Ser personal funcionari de carrera, de qualsevol Administració, amb plaça del subgrup A1. Les persones participants han de trobar-se en servei actiu.

- Tenir la llicenciatura o grau en Psicologia.

- Estar capacitat/da i posseir un grau de coneixement de la llengua catalana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, que el/la faci apte/a per desenvolupar les seves funcions, equivalents al nivell C1. Si la persona aspirant no disposa d'acreditació documental de tenir el nivell C1 o certificat equivalent, haurà de fer una prova, el resultat de la qual serà d'apte/a o no apte/a.

- No haver obtingut un lloc de treball mitjançant concurs de mèrits en els darrers dos anys.

Tots aquests requisits, s'hauran de complir abans de la data en què finalitza el termini de presentació de sol·licituds, excepte els coneixements de català, que es podran acreditar en qualsevol moment del procés de provisió i fins el mateix dia de la prova d'idioma corresponent, però prèviament a la seva realització, cas de ser necessària.

 

Quarta.- Funcions genèriques del lloc de treball

- Dissenyar instruments, mètodes o procediments de treball relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement, i proposar les millores escaients.

- Impartir formació dins l'organització relacionada amb les matèries del seu àmbit de coneixement.

- Representar i defensar els interessos de l'Ajuntament davant de les instàncies competents en relació a les matèries competències de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Redactar ordenances i reglaments relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Elaborar i presentar estudis diversos relatius a les matèries competència de la unitat i al seu àmbit de coneixement i formular propostes de millora dels serveis.

- Atendre consultes tècniques relacionades amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Assessorar a l'Ajuntament en general i als seus comandaments en particular pel que fa a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Redactar informes tècnics relatius a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Planificar i controlar l'activitat i el funcionament de serveis municipals externalitzats gestionats per la unitat a la qual pertany.

- Inspeccionar activitats i/o serveis gestionats per la unitat a la qual pertany i formular les propostes de resolució i/o sanció corresponents.

- Planificar i organitzar projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Instruir expedients complexos de caràcter sancionador, disciplinari o similar competència de la unitat a la qual pertany i relacionats amb el seu àmbit de coneixement i formular propostes de resolució.

- Elaborar convenis de col·laboració amb entitats i agents aliens a l'Ajuntament en relació a les matèries competència de la unitat a la qual pertany.

- Coordinar i/o participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs d'acord amb el seu àmbit de coneixement.

- Cercar subvencions i coordinar la sol·licitud i justificació corresponents.

- Realitzar gestions i tràmits diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar documentació o textos especialitzats relacionats amb el seu àmbit de coneixement.

- Assistir a esdeveniments diversos per tal de supervisar i garantir el seu correcte desenvolupament, o bé d'obtenir informació i donar-ne compte al departament amb posterioritat.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

Cinquena.- Procediment de participació:

El termini per a la presentació de sol·licituds juntament amb l'autodeclaració de mèrits i un currículum actualitzat serà de 15 dies naturals, que es comptaran a partir de l'endemà de la data de publicació de l'anunci de la convocatòria al DOGC. Tota la informació relativa a la convocatòria estarà disponible a la pàgina web de l'Ajuntament de Premià de Mar.

Per participar al procés de provisió, cal emplenar la sol·licitud i l'autodeclaració a través de l'enllaç de la pàgina web municipal corresponent a aquest procés selectiu, sense adjuntar cap document excepte, si escau, la sol·licitud d'adaptació per a la realització de les proves. En aquest cas, s'haurà d'adjuntar a la sol·licitud el dictamen expedit per l'equip multi-professional competent, on consti la proposta d'adaptació en temps i/o mitjans de la/es prova/es.

 

Sisena.- Llista de persones admeses i excloses

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, i en un termini màxim de 10 dies des de la data d'acabament del període de presentació de sol·licituds, es farà públic al web municipal de l'Ajuntament la relació provisional de persones admeses i excloses, que s'elevarà a definitiva si en els 3 dies següents a la seva publicació no es produeixen reclamacions.

 

Setena.- Comissió de valoració

Es crea una comissió de valoració integrada pels següents membres:

La seva composició s'establirà en la resolució provisional de persones admeses i excloses i estarà composada de la següent manera:

Presidència: Personal del Servei de Gestió de Persones.

Vocalia 1: Personal de l'Ajuntament de Premià de Mar, o bé, d'una altra administració local.

Vocalia 2: Personal a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Vocalia 3: Personal de les administracions locals, professional de l'àmbit al qual pertany el lloc objecte de concurs.

Secretaria: Personal del Servei de Gestió de Persones. Amb veu però sense vot.

Cada membre incorporarà el seu corresponent suplent.

Podran actuar com a assessors tècnics del tribunal, tècnics/es psicòlegs especialitzats en l'àmbit de les competències i la seva avaluació.

 

Vuitena. Sistema de provisió: concurs per mobilitat interadministrativa

Dins el marc del sistema de provisió establert per la present convocatòria, les fases del procés seran les següents:

I. Prova de català, nivell de suficiència, nivell C1, apte/no apte, si no s'acredita.

Exercici de coneixements de la llengua catalana de nivell C1. Consistirà en un exercici oral i escrit obligatori i eliminatori. En el cas que els/les aspirants acreditin el nivell C1 quedaran exempts de realitzar-la.

Per realitzar aquest exercici, de conformitat amb el que es preveu a l'article 25.3 de la Llei 9/1994, de 29 de juny, la comissió avaluadora ha de comptar amb l'assessorament de persones tècniques especialitzades en normalització lingüística. La qualificació d'aquesta prova serà d'apte/a o no apte/a. Per continuar en el procés caldrà obtenir la qualificació d'apte/a.

II. Fase de mèrits:

A) Valoració experiència professional com a tècnic/a superior de Persones i Gestió del Talent, especialista en Psicologia, o equivalent:

a) Pel treball realitzat en les diverses administracions públiques com a tècnic/a superior de Persones i Gestió del Talent, especialista en Psicologia, o equivalent, fins a 5,5 punts. Aquesta experiència es valora a 0,75 punts per any complet de serveis i la fracció corresponent quan es inferior a l'any.

B) Formació reglada en la matèria pròpia de les funcions a desenvolupar, sempre tenint en compte l'especialitat en Psicologia:

a) Pels cursos de formació i de perfeccionament seguits a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya o a d'altres institucions que tinguin relació directa amb el lloc de treball que cal proveir, fins a 3 punts. Aquesta formació es valora a raó de 0,5 punts per curs complet i sempre superior a 20 hores.

b) Per les titulacions acadèmiques rellevants per al lloc de treball a exercir, fins a 1,5 punts. Aquesta titulació es valora a raó de 0,75 punts per títol acadèmic.

En cap cas no s'avaluen les titulacions exigides en la convocatòria per prendre-hi part, ni tampoc els títols acadèmics de nivell inferior que siguin necessaris per assolir les titulacions exigides en la convocatòria ni per assolir-ne d'altres de nivell superior que puguin ser al·legades com a mèrit.

III. Fase específica

A) Entrevista

La prova consistirà en la valoració del perfil competencial per desenvolupar les funcions d'aquest lloc de treball. L'entrevista serà de caràcter eliminatori. Serà necessari obtenir una puntuació mínima de 5 punts per superar aquesta fase. La puntuació màxima serà de 10 punts que es distribuiran fins a un màxim de dos punts per entre cadascuna de les competències, previstes a continuació:

Compromís amb el servei públic i amb l'organització (Màxim 2 punts)

Visió estratègica i Treball transversal (Màxim 2 punts)

Organització i planificació (Màxim 2 punts)

Direcció i desenvolupament de persones (Màxim 2 punts)

Actualització professional i millora contínua (Màxim 2 punts)

L'avaluació competencial la realitzarà una persona experta en la matèria, amb l'assistència preceptiva de l'òrgan de selecció.

B) Presentació d'una Memòria

Consistirà en la redacció d'una Memòria, la qual desenvoluparà aspectes directament relacionats amb les funcions del lloc a desenvolupar i que serà determinada per la Comissió de valoració en relació al seu contingut material, format i extensió.

Redacció duna Memòria relativa a "L'avaluació competencial i la seva aplicació en matèria de selecció a l'Administració Local". La seva puntuació màxima serà de 10 punts.

IV. Avaluació

Un cop realitzades totes les proves, la comissió de valoració emetrà un informe valoratiu del perfil competencial, de conformitat amb l'avaluació experta, i de la Memòria, segons els criteris predeterminats i degudament publicats al web municipal.

Aquest informe serà elevat a l'alcalde o alcaldessa perquè procedeixi a proposar el candidat o candidata corresponent. En el cas que es consideri que cap de les persones compleix amb el perfil requerit es podrà declarar desert el procés selectiu.

 

Novena. Altres aspectes

En totes les incidències no previstes en la present convocatòria i les seves bases, s'aplicaran supletòriament, en allò que sigui possible, les Bases generals reguladores de processos selectius de personal al servei de l'Ajuntament de Premià de Mar vigents.

 

Per impugnar les bases reguladores d'aquest procés selectiu, la seva convocatòria, les llistes definitives d'admesos i exclosos, les resolucions i actes de tràmit de la comissió de valoració que decideixen directament o indirectament el fons de l'assumpte, que determinen la impossibilitat de continuar en el procés selectiu, que produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar, d'acord amb l'article 121 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, recurs d'alçada davant de l'alcaldia, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació, exposició en el tauler d'anuncis o notificació individual.

 

Premià de Mar, 17 de novembre de 2023

 

Rafael Navarro Álvarez

Alcalde 

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11859 {"title":"Ayuntamiento de Premià de Mar - Administración local (DOGC nº 2023-9046)","published_date":"2023-11-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11859"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Premià de Mar,DOGC,DOGC 2023 nº 9046 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-22/11859-ayuntamiento-premia-mar-administracion-local-dogc-n-2023-9046 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.