Ayuntamiento de Boadella i les Escaules - Administración local (DOGC nº 2023-9046)

ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso selectivo del puesto de trabajo de secretaría-intervención en régimen de interinidad (exp. X2023000324).

Anunci pel qual es la públic que aquesta Alcaldia, mitjançant Decret de data d'avui ha aprovat les bases i la convocatòria del procés selectiu del lloc de treball de Secretaria-Intervenció de l'Ajuntament de Boadella i Les Escaules, en règim d'interinatge.

S'efectuarà publicació del text íntegre de les bases al BOP de Girona del proper dia 22.11.2023, núm. 224, i extracte al DOGC.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats a partir del dia següent al de la última publicació de l'anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província i/o en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

La convocatòria i les seves bases poden ésser impugnades per les persones interessades, mitjançant la interposició d'un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contencioso administrativa en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva publicació, sens perjudici del recurs potestatiu de reposició que es pot interposar de forma alternativa en el termini d'un mes a comptar des de la mateixa data.

 

Boadella i les Escaules, 17 de novembre de 2023

 

Jaume Jan i Vilanova

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11838 {"title":"Ayuntamiento de Boadella i les Escaules - Administración local (DOGC nº 2023-9046)","published_date":"2023-11-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11838"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Boadella i les Escaules,DOGC,DOGC 2023 nº 9046 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-22/11838-ayuntamiento-boadella-escaules-administracion-local-dogc-n-2023-9046 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.