Ayuntamiento de Llançà - Administración local (DOGC nº 2023-9045)

ANUNCIO sobre aprobación de las bases reguladoras y la convocatoria de un concurso de méritos para la creación de una bolsa de agentes interinos (exp. 1632/2023).

Al Butlletí Oficial de la Província de Girona, número 208, de data 27 d'octubre de 2023, es fa pública la convocatòria d'unes bases que regiran el procés selectiu per màxima urgència, d'un concurs de mèrits, amb comprovació pràctica, per a la creació d'una borsa de treball d'agents interins de la policia local, grup de classificació C1, per cobrir possibles vacants, suplències, substitucions, baixes per incapacitat o vacants sobrevingudes de l'Ajuntament de Llançà.

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies naturals que comptaran a partir del dia següent al de la publicació extractada de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran al tauler d'anuncis de la seu electrònica, a la web municipal de la Corporació.

 

Llançà, 13 de novembre de 2023

 

Núria Escarpanter i Olivet

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11792 {"title":"Ayuntamiento de Llançà - Administración local (DOGC nº 2023-9045)","published_date":"2023-11-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11792"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Llançà,DOGC,DOGC 2023 nº 9045 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-21/11792-ayuntamiento-llanca-administracion-local-dogc-n-2023-9045 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.