Consorcio de El Besòs - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9044)

ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva del convenio para la ocupación directa de la finca de la nave Turbines y su entorno inmediato en el sector Tres Xemeneies.

 

Per resolució de la Presidència del Consorci del Besòs de 13 de novembre de 2023 de 2023 s'ha aprovat:

 

"PRIMER.- DESESTIMAR ÍNTEGRAMENT les al·legacions formulades pel Sr. Josep Anton Pérez Ferrándiz, qui diu actuar en nom i representació dels Srs. Arturo Ramos Ramos i Alejandro i Oscar Ramos, en relació als acords d'aprovació inicial del conveni urbanístic de gestió per articular l'ocupació directa de la nau de turbines i el seu entorn al Sector Tres Xemeneies, als municipis de Sant Adrià de Besòs i Badalona, en el termes de l'informe de tractament de les al·legacions del Director de l'Àrea de Serveis Generals del Consorci del Besòs, de 13 de novembre de 2023.

 

SEGON.- APROVAR DEFINITIVAMENT el conveni a signar entre la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Badalona, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el Consorci del Besòs i Front Marítim Besòs, S.L. per a l'ocupació directa de la finca de la nau de Turbines i el seu entorn més immediat al Sector Tres Xemeneies.

 

TERCER.- PUBLICAR el present acord al DOGC, al BOP i al Tauler d'edictes del Consorci.

 

QUART.- NOTIFICAR el present acord a la Generalitat de Catalunya, a l'Ajuntament de Badalona, a l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i a Front Marítim Besòs, S.L així com al Sr. Josep Anton Pérez Ferrándiz i resta d'interessats; i DONAR TRASLLAT d'una còpia del text de conveni al Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, en el termini d'un mes des del present acord d'aprovació, per tal que sigui inserit en la secció de convenis urbanístics de l'instrument de divulgació telemàtica del planejament urbanístic de l'Administració de la Generalitat.

 

CINQUÈ.- DONAR COMPTE de l'aprovació definitiva del conveni a la Comissió Executiva del Consorci del Besòs en la seva propera reunió."

 

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia hàbil següent al de la seva notificació

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia hàbil següent al de la seva notificació.

 

El que es publica als efectes oportuns.

 

 

Sant Adrià de Besòs, 14 de novembre de 2023

 

Manuel Odón Mallo Gómez

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11743 {"title":"Consorcio de El Besòs - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9044)","published_date":"2023-11-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11743"} catalunya Consorcio de El Besòs,DOGC,DOGC 2023 nº 9044,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-20/11743-consorcio-besos-otros-sujetos-emisores-dogc-n-2023-9044 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.