Ayuntamiento de Tarragona - Administración local (DOGC nº 2023-9044)

ANUNCIO por el que se somete a información pública la modificación del Reglamento orgánico municipal para adecuarlo a la normativa de la administración electrónica (exp. 2023/2-G108).

El Consell Plenari en sessió ordinària que tingué lloc el dia 15 de setembre de 2023 va acordar aprovar inicialment modificar el Reglament Orgànic Municipal per tal d'adequar-lo a l'Administració Electrònica.

La modificació del Reglament Orgànic Municipal per a la seva adequació a la normativa sobre Administració Electrònica recull les modificacions que afecten al règim de convocatòries dels òrgans col·legiats, l'accés a la informació, les modificacions que afecten al sistema de votació i les modificacions que afecten a l'elaboració d'actes i tramesa d'acords.

De conformitat amb l'article 63 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, se sotmet a informació pública de 30 dies mitjançant anuncis inserits en el tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Tarragona, el Butlletí Oficial de la Província, el Diari oficial de la Generalitat de Catalunya i un mitja de comunicació escrita diària per tal que es puguin presentar al·legacions i reclamacions.

La proposta de modificació del Reglament Orgànic Municipal per a la seva adequació a la nova normativa sobre Administració Electrònica pot consultar-se al tauler d'anuncis i edictes electrònics de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Tarragona, l'enllaç és el següent:

https://seu.tarragona.cat/sta/CarpetaPublic/doEvent?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS2_TABLON#

i també al portal de Transparència de l'Ajuntament de Tarragona, l'enllaç és el següent:

Ordenances reguladores i reglaments - Ajuntament de Tarragona (seu-e.cat)

Un cop s'iniciï el còmput i hagi transcorregut el termini indicat, si no s'han presentat ni al·legacions ni reclamacions, el text aprovat inicialment s'entendrà aprovat definitivament, i es procedirà a la publicació del seu text íntegre al Butlletí Oficial de la Província, a la Seu electrònica de l'Ajuntament i al Portal de Transparència. De l'anunci publicat en el Butlletí Oficial de la província, se'n publicarà una referència en el Diari oficial de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, aprovada definitivament la modificació del ROM, se'n trametrà una còpia a l'administració de l'Estat i de la Generalitat de Catalunya, als efectes previstos a l'article 65.2 LRBRL

 

Tarragona, 7 de novembre de 2023

 

El secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11731 {"title":"Ayuntamiento de Tarragona - Administración local (DOGC nº 2023-9044)","published_date":"2023-11-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11731"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tarragona,DOGC,DOGC 2023 nº 9044 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-20/11731-ayuntamiento-tarragona-administracion-local-dogc-n-2023-9044 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.