Ayuntamiento de Les Preses - Administración local (DOGC nº 2023-9044)

EDICTO por el que se hace pública la aprobación definitiva del Proyecto básico y ejecutivo de reforma de la cubierta y consolidación estructural del edificio entre medianeras situado en la calle Major, 10, de Les Preses.

Edicte d'aprovació definitiva del Projecte bàsic i executiu de reforma de la coberta i consolidació estructural de l'edifici entre mitgeres de pb+2pp situat al carrer major, 10 de les preses (l'Ajuntament Vell).

 

Antecedents:

 

1.- La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de les Preses, en sessió ordinària celebrada el dia 5 d'octubre de 2023 va adoptar per unanimitat dels seus membres, els següents acords:

 

Primer.- Aprovar inicialment el Projecte Bàsic i Executiu de reforma de la coberta i consolidació estructural de l'edifici entre mitgeres de Pb+2PP situat al carrer Major, 10 de Les Preses (L'Ajuntament vell), redactat per l'arquitecta Montserrat Gou Juvinyà, el setembre de 2023, per encàrrec d'aquest Ajuntament.

 

Segon.- Considerant que hi ha raons d'interès públic que ho justifiquen acordar, d'ofici, l'aplicació al procediment de la tramitació d'urgència, per la qual es redueixen a la meitat els terminis establerts per al procediment ordinari, tret dels relatius a la presentació de sol·licituds i recursos.

 

Tercer.- Sotmetre el Projecte Tècnic a informació pública per un període de quinze dies mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de la Província, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el e-tauler de l'Ajuntament.

 

Quart.- Sol·licitar, en el seu cas, els informes sectorials que corresponguin.

 

Cinquè.- Rebuts els informes sectorials i les al·legacions al projecte, seguir la tramitació de l'expedient fins a la seva resolució definitiva.

 

2. L'esmentat projecte s'ha sotmès a exposició pública durant el termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de l'anunci corresponent en el Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOPG) Núm. 199 · Núm. edicte 8636, de data 16-10-2023 i DOGC Núm. 9020 de data 16.10.2023.

 

3. En data 23-10-2023 amb registre d'entrada E2023003859, els serveis tècnics del Consell Comarcal de la Garrotxa han informat favorablement el projecte, en relació a la prevenció i seguretat en cas d'incendi.

 

4. Finalitzat el termini d'exposició pública del projecte no s'han presentat al·legacions.

 

D'acord amb aquests antecedents, la Junta de de Govern Local de l'Ajuntament de les Preses, en sessió ordinària celebrada el dia 9 de novembre de 2023 va adoptar per majoria dels seus membres, els següents acords:

 

Primer.- Aprovar definitivament el Projecte Bàsic i Executiu de reforma de la coberta i consolidació estructural de l'edifici entre mitgeres de Pb+2PP situat al carrer Major, 10 de Les Preses (L'Ajuntament vell), per encàrrec d'aquest Ajuntament.

 

Segon.- Publicar l'acord d'aprovació definitiva del projecte en el Butlletí Oficial de la província, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la corporació (https://scur.cat/XX99L0).

 

Contra l'acord anterior, que és definitiu en via administrativa, es pot interposar recurs de reposició potestatiu davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia seguint al de la publicació d'aquest edicte.

O bé, directament es pot interposar recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Girona, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació de l'acord anterior.

No obstant, es podrà interposar qualsevol altre que es consideri convenient.

 

Les Preses, 13 de novembre de 2023

 

Albert Danés Casalprim

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11722 {"title":"Ayuntamiento de Les Preses - Administración local (DOGC nº 2023-9044)","published_date":"2023-11-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11722"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Les Preses,DOGC,DOGC 2023 nº 9044 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-20/11722-ayuntamiento-preses-administracion-local-dogc-n-2023-9044 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.