Ayuntamiento de Blanes - Administración local (DOGC nº 2023-9044)

EDICTO sobre aprobación inicial de las bases específicas reguladoras de la convocatoria de subvenciones para las fiestas de barrio organizadas por asociaciones de vecinos durante el ejercicio presupuestario 2023 (ref. 2023/00011556Z).

El Ple de l'Ajuntament de Blanes va aprovar inicialment en sessió de data 26 d'octubre de 2023 les bases específiques reguladores de la convocatòria de subvencions per a les festes de barri organitzades per associacions de veïns durant l'exercici pressupostari 2023, les quals es sotmet a informació pública, durant el termini de 20 dies, perquè es puguin formular reclamacions i/o al·legacions dins d'aquest termini.

Les bases reguladores esmentades es publiquen al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Blanes i al Butlletí Oficial de la Província, de data 9 de novembre de 2023, i restaran exposades pel termini de 20 dies hàbils, des de la seva publicació al BOP.

Cal assenyalar que si no es formulen al·legacions durant el termini d'informació pública, l'acord inicial esdevindrà definitiu, de conformitat amb allò que preveu l'article 65 del decret 179/1995 pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

L'expedient es podrà consultar tots els dies laborables en horari d'oficina al Departament de Participació Ciutadana i Joventut, situat al carrer Ample, 11. Bxos. de Blanes.

 

Blanes, 10 de novembre de 2023

 

Jordi Hernández Martínez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11710 {"title":"Ayuntamiento de Blanes - Administración local (DOGC nº 2023-9044)","published_date":"2023-11-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11710"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Blanes,DOGC,DOGC 2023 nº 9044 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-20/11710-ayuntamiento-blanes-administracion-local-dogc-n-2023-9044 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.