Ayuntamiento de Masquefa - Administración local (DOGC nº 2023-9042)

ANUNCIO sobre aprobación de la oferta de empleo público para el año 2023 del Ayuntamiento de Masquefa.

 

El Decret de l'Alcaldia 2045 de 6 de novembre de 2023 va aprovar la Oferta d'ocupació Pública per l'any 2023 de l'Ajuntament de Masquefa, segons el següent:

 

"RESOLC:

 

Primer.- Esmenar l'aprovació de l'Oferta d'Ocupació Pública -taxa de reposició ordinària i torn restringit- de l'Ajuntament de Masquefa, del Decret d'Alcaldia 2037 de 2 de novembre de 2023, segons el següent:

 

 

PLANTILLA AJUNTAMENT DE MASQUEFA ANY 2023

OFERTA PÚBLICA

-Taxa reposició ordinària-

OFERTA PÚBLICA

-Taxa reposició torn restringit

PLAÇA

Grup- Subgrup

Ocupades

Vacants

Total

PERSONAL LABORAL

OFICIAL 1ª OBRES I SERVEIS

C2

-

1

1

1

 

OFICIAL 2ª OBRES I SERVEIS

C2

-

1

1

1

 

 

PERSONAL FUNCIONARI

Escala d'administració especial /Sots escala serveis especials/Classe policia local

CAPORAL

C2 *

 

1

1

-

1

Escala d'administració general / Sots- escala administrativa

ADMINISTRATIU

C1

-

1

1

1

-

 

Total

 

-

4

4

3

1

 

*C2 efectes d'accés, C1 efectes econòmics

 

Segon.- PUBLICAR en el tauler d'edictes de la Corporació i en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Tercer.- REMETRE còpia a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya i l'Administració General de l'Estat."

 

Masquefa, 9 de novembre de 2023

 

Roger Vàzquez Claravalls

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11577 {"title":"Ayuntamiento de Masquefa - Administración local (DOGC nº 2023-9042)","published_date":"2023-11-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11577"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Masquefa,DOGC,DOGC 2023 nº 9042 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-16/11577-ayuntamiento-masquefa-administracion-local-dogc-n-2023-9042 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.