Ayuntamiento de Collsuspina - Administración local (DOGC nº 2023-9042)

ANUNCIO sobre aprobación de la relación de puestos de trabajo y la modificación de la plantilla de personal.

 

El Ple de l'Ajuntament de Collsuspina, en sessió celebrada el dia 26 de setembre de 2023, va aprovar la relació de llocs de treball del personal de l'Ajuntament de Collsuspina així com la modificació de la plantilla de personal. Havent estat exposat al públic per un termini de quinze dies i no havent-se presentat cap al·legació ni reclamació, l'acord ha esdevingut definitiu.

De conformitat amb el que disposa l'article 283.4 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, es publica íntegrament la relació de llocs de treball i la plantilla de personal aprovats.

 

 

ANNEX: PLANTILLA DE PERSONAL

 

A. PERSONAL FUNCIONARI

DEDICACIÓ

GRUP

COMPLEMENT DESTÍ

COMPLEMENT ESPECÍFIC

1. Amb habilitació de caràcter estatal

1.1Secretaria intervenció

57.33 %

A1

27

1.500 €/mensuals

 

 

El lloc de treball de Tècnic d'Administració General queda amortitzat atenent que els motius que en justificava la seva creació han finalitzat.

 

 

Collsuspina, 7 de novembre de 2023

 

 

Laia Oller Sampé

Alcaldessa

 

 

 

ANNEX: RELACIÓ LLOCS DE TREBALL

 

 

AD=ÀREA/DEPARTAMENT, G=GRUP/SUBGRUP, F=FUNCIONS (FITXA RLLT), R=RÈGIM, P=PROVISIÓ, NC=NIVELL CATALÀ, CE=COMPLEMENT ESPECÍFIC (ATENENT PERCENTATGE JORNADA), TJ=TIPOLOGIA DE JORNADA, D=DOTACIÓ

 

DENOMINACIÓ DEL LLOC

AD

G

CD

F

R

P

TITULACIÓ

NC

CE

TJ

D

SECRETARI/ÀRIA-INTERVENTOR/A

SECRETARI/ÀRIA-INTERVENTOR/A

SG

A1

27

SG01

FHN

CM

Titulació universitària exigida per a l'ingrés en els cossos o escales classificats en el subgrup A1, d'acord amb el que preveu el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

C

1500 €/mensuals

21,5 h/setmana (57,33 %jornada)

1

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA OAC

SI

C1

11

SI02

L

CM

Graduat en Educació Secundària Obligatoria

C

100 €/ mensuals

37,5 hores/setmana (100 % jornada)

1

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA SERVEI COMPTABLE

SI

C1

11

SI03

L

CM

Graduat en Educació Secundària Obligatoria

C

100€/ mensuals

37,5 hores/setmana (100 % jornada)

1

OPERARI DE BRIGADA

ST

AP

7

ST05

L

CM

Equivalent a la pròpia del grup de classificació E del personal funcionari.

B

 

250 €/ mensuals 37,5 (100% jornada)

1

SG: Servei General

ST: Servei Territorials

CM Concurs de mèrits

F: Funcionari

L Laboral

FHN: Funcionari Habilitació Nacional

CD: Complement de destí

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11571 {"title":"Ayuntamiento de Collsuspina - Administración local (DOGC nº 2023-9042)","published_date":"2023-11-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11571"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Collsuspina,DOGC,DOGC 2023 nº 9042 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-16/11571-ayuntamiento-collsuspina-administracion-local-dogc-n-2023-9042 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.