Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9041)

ANUNCIO sobre nombramiento de un funcionario interino como auxiliar de apoyo logístico por máxima urgencia, para sustitución (exp. 38686/2023).

Mitjançant Decret d'alcaldia número 5416/2023 , de data 7 de novembre 2023, s'adopta l'acord, la part resolutiva del qual copiada literalment diu com segueix:

 

RESOLC:

 

Primer.- DECLARAR la màxima urgència, atesa la situació excepcional, de necessitat urgent i inajornable, de nomenar al senyor Antoni Franquesa Oller, amb DNI núm. ***9175**, com a funcionari interí, per substituir a la persona titular mentre aquesta es trobi en situació de baixa per incapacitat temporal transitòria.

 

Segon.- NOMENAR com a funcionari interí, a jornada completa, al senyor Antoni Franquesa Oller, amb DNI núm. ***9175**, d'acord amb el que preveu l'article 10.1.b) TREBEP, mentre la senyora Erica Gómez Herenas, amb DNI núm. ***0592**, es trobi en situació d'incapacitat temporal transitòria i hagi gaudit de les vacances i permisos retribuïts als que tingui dret un cop rebuda l'alta mèdica, amb la categoria d'auxiliar de suport logístic d'instal·lacions esportives (07.401.002), grup AP, nivell 10, un complement específic de 1.045,41 euros, adscrita al servei de Logística.

La data d'efectes serà el següent dia hàbil a la notificació de la present resolució, i fins la reincorporació efectiva de la senyora Erica Gómez Herenas al seu lloc de treball, un cop rebuda l'alta mèdica i hagi gaudit de les vacances i permisos retribuïts als que tingui dret, en el cas que així ho sol·liciti, tret que es constitueixi amb caràcter previ la borsa de treball d'auxiliars de suport logístic i es proveeixi el lloc de treball, que comportarà el cessament automàtic del present nomenament.

El senyor Antoni Franquesa Oller, prestarà serveis principalment al gimnàs INS Leonardo da Vinci i al gimnàs de l'escola Gerbert d'Orlhac, en l'horari que es detalla tot seguit:

 

Setmana A

Gimnàs IES Leonardo Da Vinci: de dilluns a dijous de 16:45 a 00:00 hores.

Horari Provisional cap de setmana A:

Gimnàs IES Leonardo Da Vinci: dissabte i diumenge: d e08:00 a 15:30 hores.

 

Setmana B

Gimnàs Escola Gerbert D'Orlach:

- Dilluns a dimecres: de 16:15 a 21:15 hores.

- Dimarts a dijous: de 16:15 a 22:15 hores.

Gimnàs IES Leonardo Da Vinci: Divendres de 17:00 a 00:00 hores.

 

Tercer.- DONAR LES ORDRES oportunes a la Secció de Personal perquè s'iniciï el corresponent procés selectiu per a la constitució d'una borsa de treball d'auxiliars de suport logístic en el termini màxim de tres mesos, ja que el processos selectius d'estabilització de les places d'auxiliar de suport logístic que generaran una borsa de treball encara no han estat convocats, i d'acord a la planificació establerta, està previst que finalitzin al llarg del tercer trimestre de 2024.

 

Quart.- APLICAR el cost mensual del citat nomenament, a les aplicacions del pressupost de l'exercici 2022, prorrogat pel 2023, segons el detall següent:

 

80602042

11000

92002

1200000

80602

Gestió d'edificis, logística i consergeria_Salari base_FUN

80602140

11000

92002

1210000

80602

Gestió d'edificis, logística i consergeria_Complement desti

80602210

11000

92002

1210100

80602

Gestió d'edificis, logística i consergeria_Complement espec

80602728

11000

92002

1600000

80602

Gestió d'edificis, logística i consergeria_Seguretat Social

 

 

Cinquè.- FIXAR un període de pràctiques de dos mesos al senyor Antoni Franquesa Oller per tal de determinar la seva continuïtat valorant-se mitjançant un informe de la cap del servei d'adscripció.

 

Sisè.- APLICAR l'antiguitat consolidada en altres administracions del senyor Antoni Franquesa Oller en el moment que sigui presentada la documentació acreditativa, de forma reglamentària, a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 

Setè.- FER CONSTAR que el futur cessament del senyor Antoni Franquesa Oller amb l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès comportarà la liquidació de la quitança corresponent amb efectes del dia de la finalització del seu nomenament.

 

Vuitè.- DONAR COMPTE del present nomenament per màxima urgència al següent Ple.

 

Novè.- PUBLICAR el present nomenament per màxima urgència al DOGC i al BOPB.

 

Desè.- NOTIFICAR aquests acords a la persona interessada.

 

Onzè.- TRASLLADAR aquest resolució a la cap en funcions del servei de Logística, al cap de la unitat Administrativa del servei de Logística i a la unitat econòmic-administrativa de nòmines.

 

Contra aquest acte, que és definitiu en via administrativa, es podrà interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant de l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la recepció de la seva notificació o, si escau, de la seva publicació.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquest acte, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de la província de Barcelona o, a elecció de l'interessat, dels que tinguin competència territorial en la localitat de residència del demandant, en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent al de la seva notificació o, si escau, publicació, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu -silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat o, si escau, publicat la seva resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.

Tanmateix, podeu interposar qualsevol recurs previst a la legislació vigent que considereu procedent, d'acord amb el que disposa l'article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC).

 

Sant Cugat del Vallès, 8 d'octubre de 2023

 

Carles Brugarolas Conde

Tinent d'Alcaldia d'Economia, Coneixement i Organització

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11512 catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9041 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-15/11512-ayuntamiento-sant-cugat-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9041 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.