Ayuntamiento de La Sentiu de Sió - Administración local (DOGC nº 2023-9039)

ANUNCIO sobre aprobación definitiva de un convenio urbanístico que tiene por objeto la fijación de las obligaciones de las partes representadas en lo que se refiere a la ejecución del ensanchamiento de los caminos públicos de acceso a la planta de tratamiento de residuos orgánicos que se proyecta desde la carretera C-53 entre el Ayuntamiento de La Sentiu de Sió y La Sentiu Bioenergy, SL.

El Ple de l'Ajuntament de la Sentiu de Sió, en sessió ordinària duta a terme el 25 de juliol de 2023, va adoptar, per unanimitat dels set regidors i regidores assistents dels set que conformen la corporació, l'acord que en la seva part dispositiva literalment diu:

 

"Primer.- Aprovar el conveni urbanístic entre l'AJUNTAMENT DE LA SENTIU DE SIÓ I LA SENTIU BIOENERGY, S.L. que té per objecte la fixació de les obligacions de les parts representades en allò que es refereix a l'execució de l'eixamplament dels camins públics d'accés a la planta de tractament de residus orgànics que es projecta des de la carretera C-53, en el terme municipal de Bellcaire d'Urgell, per tal que assoleixin l'amplada efectiva de sis (6) metres en tot el seu traçat, donant compliment al planejament i fent possible la implantació de la Planta. Aquest clausulat s'ajusta a la llei de manera que el seu abast es simple concreció de les obligacions i dels drets de les parts per l'execució del Pla especial urbanístic autònom.

 

Segon.- Autoritzar el senyor alcalde de la Sentiu de Sió, tan àmpliament en dret com sigui necessari, per a la signatura del present conveni i de qualsevol altre document que se'n pugui derivar.

 

Tercer.- El present acord i el conveni seran sotmesos a informació pública i publicitat, de conformitat amb el que preveuen els articles 8.3 i 104.1 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme, durant un termini de trenta dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la data de l'última publicació al Butlletí Oficial de la Província de Lleida, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler municipal, a la seu electrònica i a la web municipal (www.sentiu.cat) perquè hom pugui presentar les reclamacions o al·legacions que estimi oportunes. En el cas de no presentar-se cap reclamació o al·legació durant el termini d'exposició pública es considerarà aprovat definitivament el conveni esmentat. Així mateix, de conformitat amb l'article 104.3 del Decret legislatiu esmentat, el present conveni estarà subjecte a publicitat permanent.

 

Quart.- Trametre una còpia del conveni al Departament de Política Territorial i Obres Públiques en el termini d'un mes des de llur aprovació, perquè sigui inserit en la secció de convenis urbanístics de l'instrument de divulgació telemàtica del planejament urbanístic de l'Administració de la Generalitat

 

Cinquè.- Comunicar aquest acord a les parts signatàries del conveni".

 

L'acord i el conveni han estat sotmesos a informació pública i publicitat, de conformitat amb el que preveuen els articles 8.3 i 104.1 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme, durant un termini de trenta dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la data de l'última publicació al Butlletí Oficial de la Província de Lleida núm.150, de 02.08.2023, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8981 de 17.08.2023, al tauler municipal, a la seu electrònica i a la web municipal (www.sentiu.cat) perquè hom pogués presentar les reclamacions o al·legacions que estimi oportunes, i que durant l'esmentat període no ha estat presentada cap reclamació, raó per la qual han esdevingut aprovats definitivament.

 

Contra aquest acord que posa fi a la via administrativa es pot interposar, alternativament, recurs de reposició potestatiu en el termini d'un mes, a comptar des del dia següent a la publicació del present anunci, davant l'òrgan competent, de conformitat amb els articles 123 i 124 de Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o bé recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Lleida en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent a la publicació del present anunci, de conformitat amb els articles 8.1, 25.1 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que el primer sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sens perjudici que pugui exercitar qualsevol altre recurs que estimi pertinent.

 

El text del conveni urbanístic aprovat definitivament es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Lleida núm. 212 de data 03/11/2023, a la seu electrònica i a la web de l'Ajuntament de la Sentiu de Sió (www.sentiu.cat)

 

La Sentiu de Sió, 6 de novembre de 2023

 

Josep Torres Flores

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11376 {"title":"Ayuntamiento de La Sentiu de Sió - Administración local (DOGC nº 2023-9039)","published_date":"2023-11-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11376"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Sentiu de Sió,DOGC,DOGC 2023 nº 9039 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-13/11376-ayuntamiento-sentiu-sio-administracion-local-dogc-n-2023-9039 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.