Universidad de Lleida - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9039)

RESOLUCIÓN por la que se da publicidad a la oferta de empleo público para el año 2023 del personal técnico, de gestión y administración y servicios de la Universidad de Lleida.

 

En compliment del que disposa l'article 70 de l'Estatut bàsic de l'empleat públic i la Llei 31/2021, de 23 de desembre, de presssupostos generals de l'Estat per a l'exercici 2023, es fa públic que el Consell de Govern, en la seva sessió de 24 d'octubre de 2023, va acordar aprovar l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2023 del personal tècnic, de gestió i d'administració i serveis la qual ha estat autoritzada per la Direcció General d'Universitats del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

 

L'oferta aprovada inclou les places següents:

 

 

Personal Funcionari

 

Grup/Subgrup

Núm. Places

Escala

Grup A - Subgrup A1

1

Escala tècnica d'Administració

Grup A - Subgrup A2

1

Escala d'ajudants d'Arxius i Biblioteques (torn cap de setmana)

Grup A - Subgrup A2

1

Escala de Gestió

Grup C - Subgrup C2

2

Escala d'auxiliars administratius

 

 

Personal Laboral

 

Grup

Núm. Places

Categoria Professional

L3

1

Tècnic/a de serveis comunitaris

L3

2

Tècnic/a especialista de suport docència, simulació

L3

2

Tècnic/a especialista de laboratori

 

 

Lleida, 3 de novembre de 2023

 

Jaume Puy Llorens

Rector

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11337 {"title":"Universidad de Lleida - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9039)","published_date":"2023-11-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11337"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 9039,Universidad de Lleida https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-13/11337-universidad-lleida-cargos-personal-dogc-n-2023-9039 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.