Ayuntamiento de Vilassar de Mar - Administración local (DOGC nº 2023-9038)

EDICTO sobre modificación de la oferta pública de empleo del año 2022 de la Corporación del Ayuntamiento de Vilassar de Mar.

Per acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vilassar de Mar de data 2 de novembre de 2023, es va aprovar la modificació de l'Oferta Pública d'Ocupació de l'any 2022 d'aquest Ajuntament, expedient núm. 2023/000005/1455 (X2023003174) en relació a la classificació en el subgrup C1 de les places d'agents i caporals de la Policia Local, d'acord amb el següent:

 

Primer.- Aprovar la modificació de l'Oferta Pública d'Ocupació 2022, no afectada per estabilització, quedant recollida de la següent manera:

 

Oferta Pública d'Ocupació 2022

 

 

Annex 2

 

Personal funcionari: 5 places

 

TIPOLOGIA PROCES SELECTIU

CODIFICACIÓ

GRUP

PLAÇA

CONCURS PER MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA

F_AGENTPLOCAL_2

C1*

AGENT PL

CONCURS OPOSICIO

F_TECMIG_9

A2

TECNIC/A MIG ARQUITECTE TECNIC

CONCURS OPOSICIO PROMOCIO INTERNA

F_CAPORAL_1

C1*

CAPORAL

CONCURS OPOSICIO PROMOCIO INTERNA

F_CAPORAL_2

C1*

CAPORAL

CONCURS OPOSICIO

F_ADMI_2

C1

ADMINISTRATIVA

 

* Reclassificació a subgrup C1 d'acord amb l'entrada en vigor el 18 de març de 2023 de l'article 36 de la Llei 3/2023, de 16 de març, que modifica la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals.

 

Personal laboral: 1 plaça

 

TIPOLOGIA PROCES SELECTIU

CODIFICACIÓ

GRUP

PLAÇA

CONCURS OPOSICIO

L_SERVPERS_1

A2

TECNIC/A MIG SERVEIS PERSONALS

 

 

Segon.- Publicar aquesta oferta al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Web de l'Ajuntament.

 

Tercer.- Notificar aquesta resolució als representants de personal i a les persones interessades, indicant que contra la present resolució, que és definitiva en via administrativa, es podrà interposar amb caràcter potestatiu recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la recepció d'aquesta notificació. Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquesta resolució, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la recepció de la notificació corresponent. Tanmateix es podrà interposar qualsevol altre recurs o reclamació que s'estimi legalment oportú.

 

Quart.- Comunicar als òrgans de l'Administració de l'Estat que correspongui, i trametre còpia a la Direcció General de l'Administració Local de la Generalitat de Catalunya.

 

Vilassar de Mar, 3 de novembre de 2023

 

Laura Martínez Portell

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11294 {"title":"Ayuntamiento de Vilassar de Mar - Administración local (DOGC nº 2023-9038)","published_date":"2023-11-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11294"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilassar de Mar,DOGC,DOGC 2023 nº 9038 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-10/11294-ayuntamiento-vilassar-mar-administracion-local-dogc-n-2023-9038 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.