Ayuntamiento de Olivella - Administración local (DOGC nº 2023-9038)

ANUNCIO sobre aprobación inicial del Reglamento de saneamiento y depuración autónoma del municipio de Olivella.

El Ple de l'Ajuntament d'Olivella, reunit en sessió ordinària el dia 24 d'octubre de 2023, va adoptar l'acord d'aprovació inicial del Reglament de sanejament i depuració autònoma del municipi d'Olivella.

En compliment del tràmit d'informació pública, l'acord esmentat i el text del reglament, es poden consultar a les dependències municipals, departament de Secretaria de l'Ajuntament d'Olivella, durant el termini de trenta dies hàbils a comptar des de l'endemà de la darrera publicació, mitjançant la inserció d'anuncis en el Butlletí Oficial de la Província, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en un dels mitjans de comunicació escrita diària i es formulin les reclamacions i els suggeriments que s'estimin pertinents.

Aquest mateix anunci es publicarà al tauler d'anuncis de la seu electrònica d'aquest Ajuntament al web municipal https://www.olivella.cat/ on es podrà consultar el text del Reglament.

En el supòsit que no es presentin reclamacions o suggeriments contra l'aprovació inicial en el termini d'informació pública, s'entendrà aprovat definitivament sense necessitat de posterior acord exprés del Ple. El qual es fa públic per al coneixement general, en compliment del que preceptuen els articles 178 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i 63 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis de les entitats locals.

 

Olivella, 26 d'octubre de 2023

 

Marta Verdejo Sánchez

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11273 {"title":"Ayuntamiento de Olivella - Administración local (DOGC nº 2023-9038)","published_date":"2023-11-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11273"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Olivella,DOGC,DOGC 2023 nº 9038 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-10/11273-ayuntamiento-olivella-administracion-local-dogc-n-2023-9038 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.