Base Gestió d'Ingressos de la Diputació de Tarragona - Administración local (DOGC nº 2023-9036)

ANUNCIO por el que se hacen públicas delegaciones de facultades (código 2023/17).

Per tal de complir amb allò que disposa l'article 7 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, en el marc de l'habilitació prevista a l'article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, es comunica que mitjançant acords del ple de la Diputació de Tarragona del dia 27 d'octubre de 2023, s'han acceptat les delegacions efectuades pels acords del Ple de l'Ajuntament d'Alcover, del 8 de setembre de 2023 i de Cornudella de Montsant, del 20 de juliol de 2023.

El resum de les delegacions acceptades per la Diputació és el següent:

 

1. AJUNTAMENT D'ALCOVER

- Delegació de facultats en matèria de recaptació en període executiu de les taxes administratives per la prestació de serveis d'intervenció administrativa de les activitats i instal·lacions.

 

2. AJUNTAMENT DE CORNUDELLA DE MONTSANT

- Delegació de facultats en matèria de la recaptació en període voluntari i de la inspecció de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

 

Tarragona, 31 d'octubre de 2023

 

Josep M. Sabaté Vidal

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11131 {"title":"Base Gestió d'Ingressos de la Diputació de Tarragona - Administración local (DOGC nº 2023-9036)","published_date":"2023-11-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11131"} catalunya administración local,Base Gestió d'Ingressos de la Diputació de Tarragona,DOGC,DOGC 2023 nº 9036 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-08/11131-base-gestio-ingressos-diputacio-tarragona-administracion-local-dogc-n-2023-9036 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.