Ayuntamiento de Sant Vicenç de Montalt - Administración local (DOGC nº 2023-9036)

ANUNCIO sobre aprobación de la modificación de la relación de puestos de trabajo debido al aumento del 0,5% (exp. 2023/2514-1451).

En sessió de Ple ordinari celebrat en data 26/10/2023 s'ha acordat el següent:

 

"Primer. Actualitzar en un 0,5% els imports de les retribucions bàsiques i augmentar en un 0,5% les retribucions complementàries del personal laboral i del complement específic del personal funcionari de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt que consta en la l'acord plenari de retribucions complementàries. Aquest acord es realitza en aplicació de l'article 19.DOS 2a, de la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de pressupostos generals de l'estat pel 2023. Els efectes econòmics d'aquest increment retributiu seran des del dia 1 de gener de 2023.

 

Segon. Els imports dels conceptes salarials de sou base, nivell de destí i triennis del personal funcionari, tant en còmput mensual com en les dues pagues extraordinàries de juny i desembre, seran els que es preveuen en el text legislatiu. El complement de productivitat i les gratificacions extraordinàries de tot el personal experimentarà el mateix increment del 0,5% respecte dels imports vigents a 31 de desembre 2022.

 

Tercer.- AUTORITZAR I DISPOSAR LA DESPESA derivada de l'actualització amb càrrec a les aplicacions corresponents.

 

Quart.- Modificar la Relació de Llocs de Treball vigent per adaptar-la segons els antecedents acords i ordenar la publicació de la relació de llocs de treball actualitzada al BOP, al DOGC així com en el tauler d'edictes electrònics i el portal de transparència."

 

Sant Vicenç de Montalt, 30 d'octubre de 2023

 

Javier Sandoval Carrillo

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11111 {"title":"Ayuntamiento de Sant Vicenç de Montalt - Administración local (DOGC nº 2023-9036)","published_date":"2023-11-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11111"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Vicenç de Montalt,DOGC,DOGC 2023 nº 9036 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-08/11111-ayuntamiento-sant-vicenc-montalt-administracion-local-dogc-n-2023-9036 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.