Ayuntamiento de Sant Quirze del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9036)

ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de construcción de la nueva piscina cubierta del complejo deportivo de Can Casablanques de Sant Quirze del Vallès (exp. 30/2022/VPT).

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària que va tenir lloc el dia 26 d'octubre de 2023, va adoptar l'acord, que en la seva part dispositiva és la següent:

 

Primer.- Desestimar l'al·legació presentada per la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Quirze del Vallès, amb número de registre d'entrada 2023006669 de 13/04/2023, pels motius exposats a l'apartat III dels fonaments de dret.

 

Segon.- Aprovar definitivament el Projecte Executiu de construcció de la nova piscina coberta del Complex Esportiu de Can Casablanques de Sant Quirze del Vallès, redactat per 080 Arquitectura S.L.P., amb l'annex del projecte que recull la documentació complementària per a la prevenció d'incendis (documents VIII.1, VIII.2, VIII.3, VIII.4 i VIII.5), amb un pressupost total de contracte d'ONZE MILIONS QUATRE-CENTS VUITANTAQUATRE MIL QUARANTA-UN EUROS AMB QUARANTA-NOU CÈNTIMS D'EURO (11.484.041,49€), IVA inclòs, i un pressupost per coneixement de l'administració, incloent l'estimació de cost de les noves escomeses i Estació Transformadora, més l'equipament corresponent de DOTZE MILIONS DOS-CENTS CINQUANTA-TRES MIL CINC-CENTS ONZE EUROS AMB UN CÈNTIM (12.253.511,01€), IVA inclòs.

 

Tercer.- Publicar l'acord d'aprovació definitiva del projecte al Butlletí Oficinal de la Província (BOP), al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la Corporació.

 

Quart.- Notificar el present acord a les persones interessades.

 

L'acte és una resolució, posa fi a la via administrativa, i pot ser impugnat per mitjà de recurs contenciós administratiu, interposat davant dels jutjats contenciosos administratius de Barcelona, en el termini de dos mesos. De forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant de l'òrgan que ha dictat l'acte, si exerceix una competència pròpia, o davant de l'òrgan titular de la competència, si qui el dicta l'exerceix per delegació, en el termini d'un mes. Tanmateix, els legitimats activament poden interposar qualsevol recurs ajustat a Dret.

 

Sant Quirze del Vallès, 30 d'octubre de 2023

 

Elisabeth Oliveras Jorba

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11110 {"title":"Ayuntamiento de Sant Quirze del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9036)","published_date":"2023-11-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11110"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Quirze del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9036 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-08/11110-ayuntamiento-sant-quirze-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9036 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.