Ayuntamiento de Mont-roig del Camp - Administración local (DOGC nº 2023-9036)

ANUNCIO sobre ampliación de la bolsa de trabajo de conserjes.

D'acord amb el que disposen l'article 286.2 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i el Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, es dona coneixement del Decret d'Alcaldia número 2023-3761, de 10 d'agost de 2023, per la qual s'amplia la borsa de treball de conserges incorporant els aspirants de la borsa de treball de conserges de l'Entitat Pública empresarials de Serveis i Obres Nostreserveis, les quals es transcriuen seguidament en aquest anunci:

Identificació de l'expedient: Ampliació de la Borsa de Treball de conserges, grup agrupacions professionals, de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, amb les persones aspirants aprovades de la Borsa de Treball de conserges de l'Entitat Pública Empresarial de Serveis i Obres Nostreserveis, que hagin manifestat el seu consentiment.

Número d'expedient: Serveis Interns / Recursos Humans / fj / 10338 / 2023

Tràmit: Resolució

 

Antecedents:

 

1. El dia 13 de febrer de 2023 el Ple de la Corporació aprova inicialment la plantilla del personal al servei de la corporació per l'any 2023, que comprèn tots els llocs de treball reservats a les persones funcionàries de carrera, personal eventual i personal laboral. Es publica inicialment al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona de data 16 de febrer del 2023 i, transcorregut el termini legal sense presentació de reclamacions, es publica l'aprovació definitiva al BOPT de 23 de març del 2023, CVE 2023-02179, i al DOGC 8879, de 21 de març del 2023.

2. Vist que sorgeixen necessitats temporals que requereixen cobrir temporalment places de conserge, grup agrupacions professionals, de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp.

3. Vist el Decret d'Alcaldia 2020-1283, de 9 de juny del 2020, pel qual s'aproven les bases específiques i convocatòria pública per la constitució d'una borsa de treball de conserges per tal de cobrir les necessitats de caràcter urgent de recursos humans que es puguin produir a l'Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Aquestes bases varen ser publicades al BOPT de 18 de juny del 2020, CVE-2020-03729, i al DOGC núm. 8158, de 19 de juny del 2020.

4. Vist el Decret d'Alcaldia 2020-2512, de 23 d'octubre del 2020, d'aprovació la llista de persones candidates que constitueix la borsa de treball conserges, grup agrupacions professionals, per tal de cobrir les necessitats de caràcter urgent de recursos humans que es puguin produir a l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, on consten les persones aspirants que han superat el procés i l'ordre de prelació d'acord amb la puntuació obtinguda.

5. Vist el Decret d'Alcaldia número 2021-0842, de 19 d'abril del 2021, que prorroga la vigència de la borsa de treball de conserges per un termini indefinit i fins a la creació d'una nova borsa de treball.

6. Vist que les persones que van superar el procés selectiu de constitució de la darrera borsa de treball de conserges no estan actualment disponibles o interessades a efectuar contractacions temporals a l'Ajuntament de Mont-roig del Camp per a cobrir les necessitats que van sorgint.

7. Vist que en l'actualitat hi ha vigent una borsa de treball de conserges de l'Entitat Pública Empresarial de Serveis i Obres Nostreserveis, depenent de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, amb aspirants que consten a la llista de persones aprovades i que, per tant, ja han acreditat que compleixen els requisits per accedir a la funció pública previstos a l'article 56 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, i que estan en disposició d'acceptar contractacions temporals del cos de conserges, grup agrupacions professionals, de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Les bases específiques i la convocatòria, mitjançant concurs-oposició per a la constitució d'una borsa de treball d'administratius/ives de l'Entitat Pública Empresarial de Serveis i Obres - Nostreserveis es van publicar a l'edició del DOGC núm. 8639, d'1 d'abril del 2022 i al BOPT, CVE 2022-02303, de 4 d'abril del 2022.

8. Vist que es demanarà consentiment de manera individual a les persones aprovades de la borsa de treball de Nostreserveis per saber si estan interessades en formar part de l'ampliació de la borsa de treball de conserges de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, així com que donin assentiment a la cessió a l'Ajuntament i al tractament de les seves dades personals amb la finalitat de participació en l'ampliació de l'esmentada borsa de treball.

9. Les persones candidates, segons l'ordre de puntuació obtingut a la borsa de treball de Nostreserveis, són les següents:

 

ORDRE

NOM I COGNOM

DNI

1

JOSÉ LUÍS GARCÍA ****

4426*****

2

ESTER ALBA ****

3991*****

3

DAVID HERRERO ****

3809*****

4

MACARENA BUENO ****

3988*****

5

MARIA DEL CARMEN MANZANO ****

3968*****

6

ENRIQUETA MUNTANÉ ****

3507*****

7

LLUÍS RISALDE ****

3988*****

8

CRISTINA ARGÜELLO ****

1237*****

9

CRISTINA AGUILÓ ****

3991*****

10

MARCOS TRALLERO ****

4775*****

11

ALEXANDRE BENAIGES ****

3991*****

12

SANTOS RUBIO ****

3390*****

13

MISERICÒRDIA SANTORO ****

3985*****

14

ANA MARIA ACEITUNO ****

4662*****

15

IVAN CLAUSELL ****

4766*****

16

HÉCTOR PAREDES ****

3992*****

17

JOSÉ BERNAL ****

3986*****

18

FRANCISCO SÁNCHEZ ****

3987*****

19

IRENE GUARI ****

3969*****

20

ELISABET LÓPEZ ****

4656*****

 

 

Aquestes persones formaran part de l'ampliació de la borsa de treball de conserges, grup agrupacions professionals, de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, de conformitat amb les següents regles:

- Només s'integraran les persones aprovades de la borsa de treball de l'Entitat Pública Empresarial de Serveis i Obres - Nostreserveis, que manifestin el seu consentiment i que no formin ja part de la llista d'aspirants aprovades de  la borsa de treball de conserges de l'Ajuntament.

- Aquestes persones s'integraran pel rigorós ordre de puntuació obtingut en el procés de selecció per a la constitució de la borsa de treball de l'Entitat Pública Empresarial de Serveis i Obres - Nostreserveis, respecte a les persones aspirants d'aquesta borsa, però en bloc i en ordre posterior a les persones aspirants aprovades de resultes de la borsa de treball de l'Ajuntament. Per tant, se'ls oferiran les cobertures temporals que sorgeixin i que hagin estat rebutjades per les aspirants aprovades de la borsa de treball de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, establerta al Decret d'Alcaldia 2020-2512, de 23 d'octubre del 2020, ja sigui perquè l'oferta no és del seu interès o perquè ja presten serveis a l'Ajuntament.

10. Vista la provisió d'Alcaldia, per la qual es disposa la incoació de l'expedient.

11. Vist l'informe-proposta del departament de recursos humans.

 

Fonaments de dret:

 

1. Atesa la Constitució espanyola que estableix que la selecció del personal funcionari ha d'obeir als principis d'igualtat, mèrit, capacitat i convocatòria pública, i la selecció del personal laboral, als principis d'igualtat i de no discriminació, amb interdicció de la discrecionalitat en la selecció (art. 23 i 103 CE). 

El TREBEP (art. 55) afirma el dret de tots els ciutadans d'accedir a l'ocupació pública d'acord amb els principis constitucionals següents:

- igualtat 

- mèrit 

- capacitat

- i d'acord amb el que es preveu en aquest Estatut i en la resta de l'ordenament jurídic.

Així mateix, l'apartat 2 d'aquest article preveu que les administracions públiques seleccionaran al seu personal funcionari i laboral mitjançant procediments en els quals es garanteixin els principis constitucionals abans expressats, així com els establerts a continuació:

a) Publicitat de les convocatòries i de les seves bases.

b) Transparència.

c) Imparcialitat i professionalitat dels membres dels òrgans de selecció.

d) Independència i discrecionalitat tècnica en l'actuació dels òrgans de selecció.

e) Adequació entre el contingut dels processos selectius i les funcions o tasques a desenvolupar.

f) Agilitat, sense perjudici de l'objectivitat, en els processos de selecció.

El procés selectiu dut a terme per a constituir la borsa de treball mitjançant concurs-oposició per a la constitució d'una borsa de treball de conserges de l'Entitat Pública Empresarial de Serveis i Obres - Nostreserveis compleix els requeriments constitucionals i legals previstos en la normativa referenciada en aquest fonament en relació amb els principis d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat.

2. Atès l'article 4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local atorga als Ajuntaments la potestat d'autoorganització.

Mancant concreció legal d'una regulació de la gestió de les borses de treball constituïdes, es tracta d'una matèria que s'integra en l'àmbit de la potestat d'autoorganització reconeguda a les Administracions locals i, per tant, és susceptible de ser reglamentada per elles, mitjançant l'aprovació de les corresponents normes de funcionament.

3. Atès el Capítol 2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals, que regula els sistemes de selecció del personal al servei de les entitats locals, així com el procediment a seguir.

4. Atès el Títol VII de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i títol VII del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local.

5. Atès el Capítol III del títol IV del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública.

6. Atès l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i article 53 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, els quals estableixen les atribucions de l'Alcalde.

7. Atesos els articles 13 a 18 del Reglament europeu 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD) i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.

8. Atès el Decret legislatiu 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, correspon a l'Alcalde efectuar les convocatòries, de conformitat amb les bases aprovades per la corporació, per a la provisió de llocs de treball assignats per al seu exercici per funcionaris.

9. Atès el Reial decret 861/1986, de 25 d'abril, pel qual s'estableix el règim de les retribucions dels funcionaris de l'Administració Local.

10. Ateses les Bases Generals que han de regir els processos selectius per a l'accés, amb caràcter de personal funcionari i laboral, de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp i els seus ens dependents, publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 8079, de 6 de març del 2020 i al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona de 20 d'abril del 2020.

11. Atès l'article 53 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel que s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya estableix que la competència de nomenar el personal de la Corporació és de l'alcalde.

 

Resolc:

 

1. Modificar el Decret d'Alcaldia 2020-1283, de 9 de juny del 2020, d'aprovació de les bases específiques i convocatòria pública del procés selectiu per a la constitució d'una borsa de treball de conserges de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp per les substitucions i urgència dels empleats públics de l'Ajuntament, en els termes següents,

Afegir el següent apartat en el punt 9 de les bases específiques del Decret d'Alcaldia 2020-1283, de 9 de juny del 2020:

 

"9. BORSA DE TREBALL

Acabada la qualificació dels aspirants, s'elaborarà, per rigorós ordre de puntuació una llista de candidats.

D'aquesta manera tal i com vagin sorgint necessitats de contractació, l'òrgan competent per a la contractació haurà de seguir la relació fixada en l'esmentada borsa, per rigorós ordre de puntuació.

Si es rebutja la proposta de contractació, qui ho faci perdrà el seu lloc a la llista de candidats i passarà a l'últim lloc de la llista.

De conformitat amb l'article 95.2 del Decret Legislatiu 214/1990, 30 de juliol, aquesta borsa de treball té vigència de 5 anys llevat que la Corporació la vulgui renovar o reestructurar, per necessitats pròpies.

La condició de membre de la borsa de treball no suposa, sota cap concepte, un dret als qui la conformen a ser contractats per l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, ni per un termini de temps ni per lloc de treball concret.

La borsa de treball que es constitueixi podrà ésser ampliada amb les persones aspirants aprovades que formin part de les borses de treball que per al mateix subgrup de titulació i categoria equivalent que hagin realitzat les entitats públiques empresarials dependents de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp (Nostraigua i Nostreserveis), sempre i quan les persones aspirants aprovades hagin comunicat el seu interès i consentiment a participar d'aquesta ampliació i al tractament de les seves dades personals per part de l'Ajuntament per a aquesta finalitat. Les ampliacions de la borsa de treball de l'Ajuntament que s'aprovin hauran de regir-se per les regles següents:

- Només s'integraran les persones aprovades de la borsa de treball de l'Entitat Pública Empresarial de Serveis i Obres - Nostreserveis, que manifestin el seu consentiment i que no formin ja part de la llista d'aspirants aprovades de la borsa de treball de conserges de l'Ajuntament.

- Aquestes persones s'integraran pel rigorós ordre de puntuació obtingut en el procés de selecció per a la constitució de la borsa de treball de l'Entitat Pública Empresarial de Serveis i Obres - Nostreserveis, respecte a les persones aspirants d'aquesta borsa, però en bloc i en ordre posterior a les persones aspirants aprovades de resultes de la borsa de treball de l'Ajuntament. Per tant, se'ls oferiran les cobertures temporals que sorgeixin i que hagin estat rebutjades per les aspirants aprovades de la borsa de treball de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, establerta al Decret d'Alcaldia 2020-2512, de 23 d'octubre del 2020, ja sigui perquè l'oferta no és del seu interès o perquè ja presten serveis a l'Ajuntament.

 

2. Modificar el Decret d'Alcaldia 2020-2512, de 23 d'octubre del 2020, en el sentit d'ampliar la llista definitiva de persones aspirants admeses que constitueixen la borsa de treball de conserges, grup agrupacions professionals, per tal de cobrir les necessitats de recursos humans que es puguin produir a l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, afegint el següent apartat al fet 4t del Decret d'Alcaldia 2020-2512, de 23 d'octubre del 2020:

"Un cop dut a terme el procés selectiu, en data 14 de setembre del 2020 el Tribunal qualificador aixecà l'acta dels resultats finals del procés de selecció i la relació de persones per a la constitució de l'esmentada borsa de treball segons es relaciona:

 

"Resultats

 

ORDRE

NOM I COGNOM

DNI

1

ANTONIA MORCILLO ****

3986*****

2

FELIPE CUENCA ****

1900*****

3

ANGEL DÍAZ ****

3985*****

4

PAULA SANCHEZ ****

X327*****

5

MAIRA LAMÙGINI ****

4748*****

6

RICARD SENDRA ****

4800*****

7

MARIBEL GARCIA ****

3812*****

 

 

AMPLIACIÓ BORSA DE TREBALL AMB LES PERSONES ASPIRANTS APROVADES DE LA BORSA DE TREBALL DE NOSTRESERVEIS QUE HAN MANIFESTAT EL SEU CONSENTIMENT

 

ORDRE

NOM I COGNOM

DNI

1

JOSÉ LUÍS GARCÍA ****

4426*****

2

ESTER ALBA ****

3991*****

3

DAVID HERRERO ****

3809*****

4

MACARENA BUENO ****

3988*****

5

MARIA DEL CARMEN MANZANO ****

3968*****

6

ENRIQUETA MUNTANÉ ****

3507*****

7

LLUÍS RISALDE ****

3988*****

8

CRISTINA ARGÜELLO ****

1237*****

9

CRISTINA AGUILÓ ****

3991*****

10

MARCOS TRALLERO ****

4775*****

11

ALEXANDRE BENAIGES ****

3991*****

12

SANTOS RUBIO ****

3390*****

13

MISERICÒRDIA SANTORO ****

3985*****

14

ANA MARIA ACEITUNO ****

4662*****

15

IVAN CLAUSELL ****

4766*****

16

HÉCTOR PAREDES ****

3992*****

17

JOSÉ BERNAL ****

3986*****

18

FRANCISCO SÁNCHEZ ****

3987*****

19

IRENE GUARI ****

3969*****

20

ELISABET LÓPEZ ****

4656*****

 

 

3. Publicar aquesta modificació de les bases específiques i de la llista de persones candidates que constitueix la borsa de treball de conserges, grup agrupacions professionals, de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, a la seu electrònica de la Corporació, al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Mont-roig del Camp, 25 d'octubre de 2023

 

Fran Morancho López

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11096 {"title":"Ayuntamiento de Mont-roig del Camp - Administración local (DOGC nº 2023-9036)","published_date":"2023-11-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11096"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Mont-roig del Camp,DOGC,DOGC 2023 nº 9036 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-08/11096-ayuntamiento-mont-roig-camp-administracion-local-dogc-n-2023-9036 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.