Ayuntamiento de Moià - Administración local (DOGC nº 2023-9036)

EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto básico y ejecutivo de rehabilitación del equipamiento multifuncional en la antigua fábrica textil de Can Comadran de Moià (exp. 2025/2023).

Àrea/Servei: Secretaria - Urbanisme

Expedient núm.: 2025/2023

Procediment : Aprovació definitiva projecte obra local ordinària.

Projecte: Projecte bàsic i executiu de rehabilitació de l'equipament multifuncional a l'antiga fàbrica tèxtil de Can Comadran de Moià.

Redactor: UTE Mestres Wage Arquitectes SLP, Mestres Wage Arquitekter AS, Ardevol Consultors Associats SLP i Other Structures.

PEC: 3.455.230,44 € (IVA inclòs)

 

Edicte pel qual es fa públic que l'expedient de l'aprovació del projecte bàsic i executiu de rehabilitació de l'equipament multifuncional a l'antiga fàbrica tèxtil de Can Comadran de Moià, aprovat inicialment per Decret d'Alcaldia 2023-1062 de data 4 de setembre de 2023, ha estat sotmès a informació pública durant 30 dies hàbils mitjançant l'exposició i publicació de l'EDICTE de l'Ajuntament de Moià, relatiu a la informació pública de l'aprovació inicial del projecte bàsic i executiu de rehabilitació de l'equipament multifuncional a l'antiga fàbrica tèxtil de Can Comadran de Moià, a:

- Butlletí Oficial de la Província de data 5 de setembre de 2023.

- Tauler d'anuncis de la Corporació de la seu electrònica municipal del 6 de setembre de 2023 al 19 d'octubre de 2023, durant 30 dies hàbils.

- Pàgina web de l'Ajuntament de Moià, des del dia 6 de setembre de 2023.

Que en aquest termini d'exposició pública no consta que s'hagin presentat reclamacions, al·legacions, ni suggeriments, esdevenint l'aprovació definitiva per aprovació del Ple de data 25 d'octubre de 2023, del referit projecte.

La part dispositiva de l'acord és com segueix:

 

"PRIMER.- APROVAR definitivament el text refós del Projecte bàsic i executiu de rehabilitació de l'equipament multifuncional a l'antiga fàbrica tèxtil de Can Comadran de Moià, amb un pressupost per contracte de tres milions quatre-cents cinquanta-cinc mil dos-cents trenta euros amb quaranta-quatre cèntims d'euro (3.455.230,44€) IVA inclòs, de data 21 de juliol de 2023, redactat per l'equip redactor de la UTE Mestres Wage Arquitectes SLP, Mestres Wage Arquitekter AS, Ardevol Consultors Associats SLP i Other Structures, SLP.

 

SEGON.- REQUERIR a l'equip redactor, Can Comadran UTE, la presentació d'un exemplar del text refós del projecte aprovat en català i un exemplar del mateix en castellà, atès que l'actuació està cofinançada a través dels Fons Next Generation EU, en concret dins la línia d'ajuts d'impuls a la rehabilitació dels edificis públics (PIREP), promoguda pel Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana.

 

TERCER.- PUBLICAR aquest acord en el BOPB, DOGC, web i tauler d'edictes municipal als efectes d'allò que disposa l'article 38 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis, aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny, amb indicació dels recursos corresponents.

 

QUART.- COMUNICAR aquest acord a la Sra. Maria Asunción Mestres Domenech, en representació de l'equip redactor del projecte, UTE Mestres Wage Arquitectes SLP, Mestres Wage Arquitekter AS, Ardevol Consultors Associats SLP i Other Structures.

 

CINQUÉ.- FACULTAR l'Alcalde per a la formalització de tots aquells actes i documents necessaris per a l'execució del present acord."

 

El text íntegre del text refós del projecte bàsic i executiu de rehabilitació de l'equipament multifuncional a l'antiga fàbrica tèxtil de Can Comadran de Moià, està a la disposició dels interessats a la web d'aquest Ajuntament a l'enllaç:

https://acortar.link/oCI7Zz

 

Contra l'anterior aprovació, que esgota la via administrativa, es podrà formular recurs potestatiu de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes, a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest edicte al BOP i tauler d'anuncis municipal. Aquest recurs s'entendrà desestimat transcorregut un mes des de la seva interposició sense que sigui notificada la seva resolució, restant expedita la via contenciosa-administrativa.

Alternativament podeu interposar recurs contenciós-administratiu davant els Jutjats del Contenciós-Administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la notificació de l'acord resolutori del recurs de reposició, si és exprés. En cas de falta de resolució expressa, el termini serà de sis mesos a comptar des de dia següent a aquell en que es va produir l'acte presumpte.

Tanmateix, s'adverteix que ambdós recursos no podran interposar-se simultàniament. No obstant, podeu exercitar qualsevol altre recurs que estimeu adient.

 

Moià, 30 d'octubre de 2023

 

Dionís Guiteras i Rubio

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11094 {"title":"Ayuntamiento de Moià - Administración local (DOGC nº 2023-9036)","published_date":"2023-11-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11094"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Moià,DOGC,DOGC 2023 nº 9036 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-08/11094-ayuntamiento-moia-administracion-local-dogc-n-2023-9036 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.