Ayuntamiento de Canyelles - Administración local (DOGC nº 2023-9036)

ANUNCIO relativo a contrataciones de personal.

El Ple de l'Ajuntament de Canyelles ha aprovat:

La contractació de la Sra. A.P.G amb NIF finalitzat en ...6996Y, en règim laboral interí, per tal de dur a terme la substitució de la treballadora I.P.S (personal en situació de baixa IT i amb dret de reserva del lloc de treball) en categoria de tècnica d'educació infantil, subgrup de classificació C1.

El nomenament, amb efectes 09.10.2023, al Sr. J.F.P.A amb NIF finalitzat en ...2481P, funcionari interí de l'escala d'Administració especial, subescala de serveis especials, comeses especials, d'agrupacions professionals, que correspon al lloc de treball de guàrdia municipal, per tal de dur a terme la substitució del treballador en situació de baixa IT amb TIP 014, tot establint un període de prova d'1 mes a comptar des del nomenament.

La qual cosa es fa pública, en compliment de la normativa vigent

 

Canyelles, 30 d'octubre de 2023

 

Antoni Alsina Simal

Secretari interventor

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11089 {"title":"Ayuntamiento de Canyelles - Administración local (DOGC nº 2023-9036)","published_date":"2023-11-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11089"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Canyelles,DOGC,DOGC 2023 nº 9036 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-08/11089-ayuntamiento-canyelles-administracion-local-dogc-n-2023-9036 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.