Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols - Administración local (DOGC nº 2023-9035)

ANUNCIO sobre la modificación de la oferta pública de empleo para el año 2022 y 2023 del Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols (exp. X2023038455/16202023000340).

La junta de Govern local, en data 24 d'octubre de 2023 (JGL2023000043), ha resolt el següent:

 

PRIMER: Modificar l'oferta pública de l'exercici 2022 i 2023 en relació al règim jurídic de les places d'administratiu/va incloses i convocar-les en règim de personal funcionari

 

On hi diu:

 

OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ EXERCICI 2022 RÈGIM LABORAL

 

NIVELL TITULACIÓ NOM DE LA PLAÇA

GRUP

Nº PLACES

SISTEMA SELECCIÓ

TORN

Batxillerat o equivalent (C1) Administratiu/va C1

2

Promoció interna

Concurs Oposició

 

 

OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ EXERCICI 2023 RÈGIM LABORAL

 

NIVELL TITULACIÓ

NOM DE LA PLAÇA

GRUP

Nº PLACES

SISTEMA SELECCIÓ

TORN

Batxillerat o equivalent (C1)

Administratiu/va C1

1

Promoció interna

Concurs Oposició

 

 

Ha de dir:

 

OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ EXERCICI 2022 RÈGIM FUNCIONARIAL

 

ESCALA

SUBESCALA/CATEGORIA/CLASSE

NOM DE LA PLAÇA

GRUP

Nº PLACES

SISTEMA SELECCIÓ TORN
Administració general

Subescala adminsitratiu / administratiu/ves d'administració general

Administratiu/va C1

2

Promoció interna Concurs Oposició

 

 

OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ EXERCICI 2023 RÈGIM FUNCIONARIAL

 
ESCALA

SUBESCALA/CATEGORIA/CLASSE

NOM DE LA PLAÇA

GRUP

Nº PLACES

SISTEMA SELECCIÓ TORN
Administració general Subescala adminsitratiu / administratiu/ves d'administració general Administratiu/va C1

1

Promoció interna

Concurs Oposició

 

 

En compliment del que estableix la normativa vigent i d'acord amb l'article 57.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals de Catalunya, es publica íntegrament l'esmentat acord.

 

Contra aquesta aprovació definitiva, que esgota la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós-administratiu davant la Jurisdicció Contenciosa Administrativa en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació del present edicte.

Tanmateix, es pot interposar potestativament recurs de reposició davant del mateix òrgan que ha dictat l'acte en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació del present acord.

 

Sant Feliu de Guíxols, 28 d'octubre de 2023

 

Carles Motas i López

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11007 {"title":"Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols - Administración local (DOGC nº 2023-9035)","published_date":"2023-11-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11007"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols,DOGC,DOGC 2023 nº 9035 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-07/11007-ayuntamiento-sant-feliu-guixols-administracion-local-dogc-n-2023-9035 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.