Ayuntamiento de Aitona - Administración local (DOGC nº 2023-9035)

EDICTO sobre aprobación de disposiciones generales.

Aprovació de disposicions generals.

 

1r. Bases reguladores de subvencions

Es fa constar que al Butlletí Oficial de la Província de Lleida (en endavant, BOP) número 40, de 27.2.2023, s'hi va publicar les bases de subvencions de l'Ajuntament d'Aitona per l'any 2023 dins de les bases d'execució del pressupost, cosa que es publica en compliment de l'article 124.2 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/1995.

 

2n. Reglament del taxi

També es fa constar que al BOP, número 70, d'11.4.2023, s'hi va publicar el contingut íntegre de la modificació del Reglament del servei del taxi, cosa que es publica en compliment de l'article 66.1 in fine del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/1995.

 

3r. Reglament del sistema intern d'informació d'alertes

El Ple de la Corporació, en sessió extraordinària de 26 d'octubre de 2023, ha aprovat inicialment el Reglament del sistema intern d'informació d'alertes.

 

L'acord inicial se sotmet a informació pública per un termini de 30 dies hàbils, a comptar de l'endemà de la darrera publicació dels edictes corresponents al BOP, DOGC i diari El Punt Avui, per tal que s'hi puguin formular al·legacions i reclamacions.

L'expedient es pot consultar a la Secretaria de l'Ajuntament, al carrer Major, 6, de dilluns a divendres de les 9 a les 14 hores i al tauler d'anuncis de la seu electrònica (al qual es pot accedir des del web https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=2503870005).

L'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu si dins del termini assenyalat no s'hi formulen reclamacions ni al·legacions.

 

Aitona, 29 d'octubre de 2023

 

Rosa Pujol Esteve

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10969 {"title":"Ayuntamiento de Aitona - Administración local (DOGC nº 2023-9035)","published_date":"2023-11-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10969"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Aitona,DOGC,DOGC 2023 nº 9035 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-07/10969-ayuntamiento-aitona-administracion-local-dogc-n-2023-9035 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.