Ayuntamiento de Sant Esteve Sesrovires - Administración local (DOGC nº 2023-9034)

EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento del cementerio municipal de Sant Esteve Sesrovires.

La Corporació Municipal en Ple en sessió extraordinària de data 25 d'octubre de 2023, adoptà, per unanimitat dels membres assistents, entre altres, el següent acord:

 

"Primer.- Aprovar inicialment la modificació del Reglament del Cementiri Municipal de Sant Esteve Sesrovires, que obra a l'expedient.

 

Segon.- Sotmetre a informació pública el present acord pel termini de trenta dies hàbils, a fi que s'hi puguin presentar al·legacions, reclamacions o suggeriments, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), al Diari "EL PUNT AVUI" i a la seu electrònica de l'ajuntament  http://santestevesesrovires.eadministracio.cat/board//   en la secció tauler d'anuncis

El termini d'informació pública començarà a comptar des de l'endemà de la darrera de les publicacions oficials esmentades.

La presentació d'al·legacions, reclamacions i/o suggeriments, es poden formular a traves de la comunicació ordinària amb l'administració municipal mitjançant la seu electrònica d'aquest ajuntament https://santestevesesrovires.eadministracio.cat/dossier.12.1 (Instància General). Es pot fer en format paper o format electrònic (per aquest últim és necessària identificació electrònica).

També es poden presentar presencialment, es recomana sol·licitar cita prèvia al servei d'informació i atenció al ciutadà (SIAC), ubicat a les dependències de l'ajuntament, carrer Major 8-10 de Sant Esteve Sesrovires. La cita prèvia es pot sol·licitar trucant al telèfon 93 771.30.17.

En el ben entès que l'acord íntegre, el contingut complert de l'expedient del  Reglament es trobarà publicat a la seu electrònica http://santestevesesrovires.eadministracio.cat/transparency/  en la carpeta "expedients en exposició pública", subcarpeta "Aprovació inicial modificació Reglament del Cementiri Municipal de Sant Esteve Sesrovires".

En el cas de que no hi hagi reclamacions ni suggeriments, s'entendrà definitiu, l'acord inicialment aprovat, sense necessitat d'ulterior acord exprés.

 

Tercer.- Un cop aprovada definitivament la modificació del Reglament del Cementiri Municipal de Sant Esteve Sesrovires, es publicarà de la forma següent:

a)    Al tauler d'edictes (seu electrònica de l'ajuntament  http://santestevesesrovires.eadministracio.cat/board//   en la secció tauler d'anuncis) i al BOPB: el text dels acords plenaris adoptats.

b)    Al DOGC: la referència del BOPB on s'hagi fet la publicació municipal anteriorment esmentada.

De conformitat amb l'article 66, apartat 1, del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, i l'Art. 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, la modificació del Reglament del Cementiri Municipal de Sant Esteve Sesrovires entrarà en vigor quan hagi transcorregut el termini de 15 dies hàbils previst a l'article 65.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local a comptar des que es publiqui el seu text íntegre en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), i continuarà vigent fins que s'acordi la seva modificació o derogació.

 

Quart.- Notificar aquest acord a Pomfusa pel seu coneixement i efectes."

 

Sant Esteve Sesrovires, 26 d'octubre de 2023

 

Ricard Rosich i Palet

Secretari

 

Vist i plau

Joan Galceran i Margarit

Tinent d'alcalde delegat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10905 {"title":"Ayuntamiento de Sant Esteve Sesrovires - Administración local (DOGC nº 2023-9034)","published_date":"2023-11-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10905"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Esteve Sesrovires,DOGC,DOGC 2023 nº 9034 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-06/10905-ayuntamiento-sant-esteve-sesrovires-administracion-local-dogc-n-2023-9034 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.