Ayuntamiento de Rubí - Administración local (DOGC nº 2023-9034)

ANUNCIO sobre modificación de la relación de puestos de trabajo.

Amb l'advertiment a què fa referència l'article 206 del ROF, el Ple de l'Ajuntament de Rubí, en sessió del dia 26 d'octubre de 2023, va adoptar el següent acord "per majoria simple" que en la seva part resolutiva diu:

 

LLOCS DE NOVA CREACIÓ (1)

 

Àrea

Codi lloc

Denominació lloc

Tipus lloc

Escala

Forma provisió

Núm. efectius

Tipus lloc

Grup

Retribució bruta anual del lloc de treball

ÀREA DE SEGURETAT, POLICIA COMUNITÀRIA, CIVISME I CONVIVÈNCIA

9032

Director/a d'Àrea

Personal laboral d'alta direcció

Directiu professional 

Lliure designació

1

Comandament

A

63.652 €

 

 

Primer.- Modificar la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Rubí, exclusiva per al personal directiu professional, en el sentit de crear el lloc de treball que consta a continuació:

 

Segon.- Aprovar la fitxa descriptiva de les funcions del lloc de treball de nova creació que es proposa, i que s'incorpora com a annex.

 

Tercer.- (...)

 

Quart.- Publicar l'esmentada aprovació de la relació de llocs de treball al Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Cinquè.- Publicar la plantilla del personal de la corporació, un cop esdevingui aprovada definitivament, en el Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Sisè.- Trametre còpies certificades de la plantilla a l'Administració de l'Estat i al Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, en el termini de trenta dies des de la seva aprovació.

 

Rubí, 31 d'octubre de 2023

 

Marta Cuesta García

Vicesecretària general

 

 

ANNEX

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL

 

A. IDENTIFICACIÓ

DENOMINACIÓ DEL LLOC: DIRECTOR D'ÀREA

TIPOLOGIA: Lloc directiu

RÈGIM JURÍDIC:Pesonal laboral d'alta direcció

 

B. DEDICACIÓ HORÀRIA DEL LLOC

Dedicació horària setmanal: Estàndard de l'Ajuntament

Elements a considerar: Especial dedicació

 

C. FUNCIONS GENÈRIQUES DEL LLOC

C.1. Objectiu fonamental del lloc o missió

Responsabilitzar-se de la direcció, gestió, control intern, organització tècnica i administrativa d'una àrea de l'organització, per a assolir la consecució dels objectius fixats per la Corporació per l'àrea en qüestió, i en consonància amb el projecte i els objectius generals de l'organització.

C.2. Funcions bàsiques

- Dissenyar i planificar les línies d'actuació i objectius concrets del seu àmbit d'actuació, d'acord amb les orientacions, directrius, plans i objectius polítics establerts.

- Dirigir i gestionar els recursos humans, econòmics i materials de la seva àrea, per tal d'assegurar l'assoliment dels seus objectius.

- Assignar recursos, orientar i supervisar la planificació i el disseny d'actuacions en l'àmbit/àrea d'actuació, dins del marc de les directrius i orientacions polítiques transmeses.

- Analitzar i avaluar els resultats i impactes derivats de l'actuació de la seva àrea.

- Assessorar a la Corporació sobre temes propis de l'àmbit, amb el suport dels comandaments intermedis i els tècnics especialistes.

- Realitzar el control i seguiment de l'estat d'execució del pressupost assignat a l'àrea.

- Preparar informes tècnics sobre el funcionament de l'àrea i les actuacions realitzades i elaborar les propostes necessàries per a millorar la gestió.

- Participar en la direcció col·legiada de l'aparell tècnic - administratiu (sistema d'activitats) de l'entitat.

- Qualsevol altra que li sigui encomanada per la gerència municipal.

 

D. CONDICIONS DE TREBALL

D.1. Esforços físics

El lloc de treball valorat no està sotmès de forma quotidiana a aquesta condició.

D.2. Ambient de treball

El lloc de treball valorat no està sotmès de forma quotidiana a aquesta condició.

D.3. Soroll

El lloc de treball valorat no està sotmès de forma quotidiana a aquesta condició.

D.4. Riscos possibles

El lloc de treball valorat no està sotmès de forma quotidiana a aquesta condició.

 

E. PROVISIÓ DEL LLOC

E.1. Requisits per a la seva provisió

Sistema de provisió: Lliure designació

Titulació: Grau universitari o titulació equivalent

Nivell de Català: Acreditar el nivell de coneixement de la llengua catalana d'acord amb la normativa vigent.

Altres: -

E.2. Competències a considerar en la seva provisió

- Direcció de persones: capacitat de crear metodologies i/o instruments per a promoure un estil de direcció de persones eficaç i homogeni a l'organització així com assessorar a altres persones en aquesta matèria.

- Orientació al client intern i extern: capacitat per donar resposta satisfactòria a les necessitats o demandes dels clients, ja siguin interns o externs (ciutadania), identificant les possibles demandes no explicites i/o futures necessitats.

- Desenvolupament de persones: capacitat de crear espais i possibilitats per al desenvolupament de les persones, aconseguint que la millora i l'aprenentatge permanent formin part de la cultura de l'equip o de l'organització.

- Organització del treball: capacitat de planificar, prioritzar i distribuir les activitats i els recursos per tal d'assegurar la consecució.

- Recerca de solucions: capacitat de trobar alternatives viables, òptimes i eficaces als problemes, situacions i requeriments que es produeixen en el seu àmbit d'actuació.

- Normatius: coneixements intermedis de llenguatge jurídic, dret administratiu i organització administrativa.

- Aplicació a la gestió: coneixements superiors de protecció de dades de caràcter personal, gestió per processos, tècniques d'organització, sistemes de gestió de la qualitat, gestió de projectes i programes i redacció i presentació d'informes.

- Informàtica: cultura digital, tecnologia digital i ús de l'ordinador i del sistema operatiu, navegació i comunicació en el món digital, tractament de la informació escrita, tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment, tractament de la informació numèrica, tractament de les dades i presentació de continguts (nivell mitjà).

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10902 {"title":"Ayuntamiento de Rubí - Administración local (DOGC nº 2023-9034)","published_date":"2023-11-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10902"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Rubí,DOGC,DOGC 2023 nº 9034 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-06/10902-ayuntamiento-rubi-administracion-local-dogc-n-2023-9034 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.