Ayuntamiento de Montornès del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9034)

ANUNCIO relativo al emplazamiento de posibles interesados para personarse ante el Juzgado de lo Contencioso-Administrativo en el recurso interpuesto contra las bases que regían la convocatoria del concurso-oposición para la provisión de una plaza de inspector/a de la Policía Local (exp. gral. X2023005520; exp. tipo SSJR2023000006).

Anunci pel qual es comunica que el Sindicat Independent de la Policia Local (SIP) ha interposat, davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 13 de Barcelona, un recurs contenciós administratiu (procediment abreujat núm. 130/2023-F) contra la resolució de les bases que regien la convocatòria del concurs-oposició per a la provisió d'una plaça d'inspector/a de la Policia Local de l'Ajuntament de Montornès del Vallès, així com contra el decret que aprovava la llista provisional d'admesos i exclosos, i contra el decret que aprovava la llista definitiva d'admesos i exclosos en dita convocatòria.

A tal efecte, i de conformitat amb allò que disposa l'article 49 de la Llei reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, s'emplaça, a tots els possibles interessats en l'expedient, per tal que puguin comparèixer i personar-se en el termini de nou dies (9) davant el Jutjat del Contenciós Administratiu en el procediment de referència, en legal forma, mitjançant Advocat i, en el seu cas, Procurador, amb poder suficient a l'efecte.

Alhora es comunica que en cas que qualsevol interessat es personi fora del termini establert, se'l tindrà com a part en el procediment sense que s'hagin de retrotraure les actuacions ni s'interrompi el curs del procediment i en cas de no personar-se el procediment continuarà els seus tràmits, sense que se us practiqui cap notificació.

 

Montornès del Vallès, 24 d'octubre de 2023

 

José A. Montero Domínguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10898 {"title":"Ayuntamiento de Montornès del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9034)","published_date":"2023-11-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10898"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montornès del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9034 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-06/10898-ayuntamiento-montornes-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9034 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.