Ayuntamiento de Castelldefels - Administración local (DOGC nº 2023-9034)

EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto de obras para el mantenimiento, reparación y consolidación de la cubierta de local sin uso determinado en los jardines del castillo de Castelldefels.

La Junta de Govern Local, en sessió de data 22 de setembre de 2022, adoptà l'acord següent:

 

Primer.- Aprovar inicialment el Projecte d'obres per al "Manteniment, Reparació i Consolidació de la coberta de local sense ús determinat als jardins del Castell de Castelldefels", redactat per l'arquitecte Sr. Ramon Rius Ruich, amb un pressupost total d'execució per contracte (PEM més despeses generals i benefici industrial) que ascendeix a la quantitat de SEIXANTA-CINC MIL DOS-CENTS TRENTA-QUATRE EUROS AMB SETANTA-TRES CÈNTIMS (65.234,73.- €) IVA exclòs, a l'efecte de la seva tramitació i aprovació.

 

Segon.- Sotmetre'l a informació pública per un termini de trenta dies mitjançant edicte que s'inserirà al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat, i al tauler d'anuncis e-tauler, i a la Web municipal, per tal que els interessats, si ho consideren escaient, puguin formular al·legacions i/o suggeriments.

 

Tercer.- De conformitat amb el que preveu l'article 34 de la Llei 9/1993, de 30 de setembre, del Patrimoni Cultural Català, sol·licitar informe al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Quart.- Aprovar l'Estudi de Seguretat i Salut de l'obra inclòs al projecte de referència, condicionant-lo a l'aprovació definitiva del mateix.

 

La qual cosa es fa pública per a què en tingueu coneixement i als efectes oportuns, en compliment del que disposa l'article 192.2 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les corporacions locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre.

L'anterior acord és un acte de tràmit contra el qual no es pot interposar cap tipus de recurs sense perjudici dels que siguin procedents interposar contra la resolució definitiva que, en el seu cas es pugui adoptar. No obstant, es podran presentar les al·legacions que considerin convenients per als seus interessos.

 

Castelldefels, 6 d'octubre de 2022

 

Maria Asunción Miranda Cuervas

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10886 {"title":"Ayuntamiento de Castelldefels - Administración local (DOGC nº 2023-9034)","published_date":"2023-11-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10886"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castelldefels,DOGC,DOGC 2023 nº 9034 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-06/10886-ayuntamiento-castelldefels-administracion-local-dogc-n-2023-9034 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.