Ayuntamiento de Sant Fruitós de Bages - Administración local (DOGC nº 2023-9033)

ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de una instalación fotovoltaica para el autoconsumo en la ETAP de Pineda de Bages en Sant Fruitós de Bages.

D' acord amb el que disposa l'article 38.2 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens locals, es fa saber que, aprovat inicialment per la Junta de Govern Local, en sessió celebrada en data 26 de maig de 2023, el Projecte executiu d'una instal·lació fotovoltaica per a l'autoconsum a l'ETAP de Pineda de Bages a Sant Fruitós de Bages, redactat per l'enginyer Sr. Josep Maria Zaragoza Bueso (Aigües de Manresa, SA), amb un pressupost d'execució de contracte (PEC) de 51.571,43 euros (IVA exclòs), 10.830,00 euros corresponents al 21% d'IVA, que sumen un total de 62.401,43 € (IVA 21% inclòs), havent-se publicat l'anunci d'aprovació inicial en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona el dia 2 de juny de 2023 i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la seu electrònica, sense que s'hagin formulat al·legacions durant el termini d'informació pública.

Mitjançant acord de la Junta de Govern Local de 23 d'octubre de 2023, s'ha aprovat definitivament el projecte executiu d'una instal·lació fotovoltaica per a l'autoconsum a l'ETAP de Pineda de Bages a Sant Fruitós de Bages, amb un pressupost d'execució per contracte (PEC) de 55.306,82€, 11.614,43€ d' IVA, total 66.921,25 € i un termini d'execució previst de 3 setmanes.

 

- L'acte és una resolució, posa fi a la via administrativa i pot ser impugnat per mitjà de recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de Barcelona en el termini de dos mesos.

- Potestativament, es podrà interposar recurs de reposició davant l'òrgan titular legal de la competència en el termini d'un mes. Tanmateix, els legitimats poden interposar qualsevol altre recurs ajustat a dret.  

 

Sant Fruitós de Bages, 25 d'octubre de 2023

 

L'alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10815 {"title":"Ayuntamiento de Sant Fruitós de Bages - Administración local (DOGC nº 2023-9033)","published_date":"2023-11-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10815"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Fruitós de Bages,DOGC,DOGC 2023 nº 9033 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-03/10815-ayuntamiento-sant-fruitos-bages-administracion-local-dogc-n-2023-9033 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.