Ayuntamiento de Barberà del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9033)

ANUNCIO relativo a la convocatoria para el acceso a tres plazas de técnico/a de servicios personales, especialidad en gestión de proyectos culturales y de atención a la población juvenil (exp. RHSP22161, código convocatoria EFCO2206-4).

Anuci pel que es fan públiques les bases específiques, aprovades per la Junta de Govern Local d'aquest Ajuntament en sessió de data 14 de desembre de 2022, i la convocatòria aprovada pel Decret núm. 2022LLDC003959, de data 16 de desembre de 2022, del tinent d'alcaldia delegat de Recursos humans de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, del procés de selecció de personal per l'accés, en propietat, de tres places vacants de personal funcionari de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe diplomada, categoria tècnics/ques de grau mig, del grup A i subgrup A2, adscrites al lloc de treball de Tècnic/a de Serveis Personals (especialitat en gestió de projectes culturals i d'atenció a la població juvenil), i previstes a la corresponent oferta pública extraordinària per a l'estabilització de l'ocupació temporal, d'acord amb el que preveu la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de Mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

 

Les presents bases específiques resten condicionades a la manca de presentació d'al·legacions, en el termini legalment establert.

 

 

- BASES ESPECÍFIQUES

 

1a.- OBJECTE

1.1. És objecte d'aquestes bases la regulació del procés de selecció de personal, mitjançant el sistema de concurs oposició per torn lliure, per a l'accés, en propietat, de tres places vacants de personal funcionari de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe diplomada, categoria tècnics/ques de grau mig, del grup A i subgrup A2, adscrites al lloc de treball de Tècnic/a de Serveis Personals (especialitat en gestió de projectes culturals i d'atenció a la població juvenil) i previstes a la corresponent oferta pública extraordinària per a l'estabilització de l'ocupació temporal, d'acord amb el que preveu la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de Mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

1.2. Les tres vacants objecte d'aquesta convocatòria figuren incloses a la pertinent oferta pública extraordinària amb el seu corresponent codi i resulten ser les següents: F145, F146 i F171.

1.3. L'esmentat lloc de treball tindrà assignades les retribucions i jornada de treball que corresponen d'acord amb la Relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, els acords i convenis subscrits amb la representació del personal municipal i la legislació vigent.

1.4. Aquesta convocatòria es regirà per les presents bases específiques i per les Bases generals reguladores dels processos selectius per a la cobertura definitiva de les places vacants de personal funcionari i de personal laboral de l'Ajuntament de Barberà del Vallès incloses a l'oferta pública extraordinària de 2022 per a l'estabilització de l'ocupació temporal, aprovades en sessió de la Junta de Govern Local d'aquest Ajuntament de data 19 d'octubre de 2022 i publicades al Butlletí Oficial de la província de Barcelona de data 2 de novembre de 2022.

 

2a.- CARACTERÍSTIQUES DEL LLOC DE TREBALL I TIPUS DE RELACIÓ

2.1. El lloc de treball de Tècnic/a de Serveis Personals té les següents característiques específiques, d'acord amb la Relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

Denominació: Tècnic/a de Serveis Personals

Codi del lloc de treball: 8.015

Àrea d'adscripció: Drets Civils i Ciutadania

Classificació: F

Subgrup: A2

Nivell de complement de destí: 18

Complement específic mensual: Segons Relació de Llocs de Treball vigent

Jornada: Ordinària

Sistema de selecció: Concurs Oposició

2.2 El tipus de relació serà mitjançant nomenament de personal funcionari

 

3a. - FUNCIONS A DESENVOLUPAR

3.1. Les funcions a realitzar pel personal adscrit al lloc de treball de Tècnic/a de Serveis Personals són les que corresponen d'acord amb la Relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, i que, a títol enunciatiu, són, entre d'altres:

- Realitzar activitats tècniques i administratives de nivell superior: direcció tècnica i administrativa, gestió, estudi i proposta, preparació de normatives, elaboració d'informes, control, gestió i coordinació de l'execució de programes amb realització del treball de camp necessari.

- Donar suport tècnic a la persona responsable jeràrquica per a la programació d'actuacions i col·laborar en el control i l'avaluació dels procediments emprats, programes executats, resultats obtinguts, deficiències detectades, etc.

- Elaborar informes tècnics sobre actuacions realitzades i elaborar les propostes per millorar la gestió, estudiant com afecten a l'activitat de l'àmbit els canvis que es puguin produir a l'ordenament jurídic.

- Informar i atendre al públic en assumptes de la seva competència, quan la dificultat tècnica així ho requereixi.

- I, en general, altres de caràcter similar que li siguin atribuïdes.

 

4a.- REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS

A més dels requisits generals detallats a l'apartat 3.1. de la base Tercera de les Bases generals reguladores dels processos selectius per a la cobertura definitiva de les places vacants de personal funcionari i de personal laboral de l'Ajuntament de Barberà del Vallès incloses a l'oferta pública extraordinària de 2022 per a l'estabilització de l'ocupació temporal, les persones aspirants hauran de reunir els següents requisits específics:

4.1. Titulació: Estar en possessió d'un grau universitari en l'àmbit acadèmic de les Ciències Socials i de les Ciències de l'Educació o titulació equivalent en aquests àmbit acadèmics.

4.2. Llengua catalana: Certificat de nivell de suficiència de català (C1).

4.3. Llengua castellana: Nivell superior (per a les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola).

4.4. Satisfer la taxa que fixin les ordenances fiscals vigents que es troben publicades a la web municipal, en el següent enllaç: https://www.bdv.cat/21-taxa-expedicio-de-documents-administratius#Article%207 Estaran exemptes d'aquesta taxa, les persones aspirants que acreditin un grau de discapacitat igual al previst a la legislació estatal i les persones aspirants que estiguin en situació legal d'atur en el moment de la presentació de la corresponent proposició per prendre part en el procés. No procedirà la devolució de la taxa ni la baixa de l'autoliquidació practicada en els supòsits de no presentació o d'exclusió de la convocatòria per causa imputable a la persona interessada.

Tots els requisits s'han de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds.

 

5a.- FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

5.1. Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu es presentaran en model normalitzat, degudament complimentat, i en la forma que estableix la base Quarta de les esmentades Bases generals reguladores dels processos selectius per a la cobertura definitiva de les places vacants de personal funcionari i de personal laboral de l'Ajuntament de Barberà del Vallès incloses a l'oferta pública extraordinària de 2022 per a l'estabilització de l'ocupació temporal, en el termini de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la corresponent convocatòria en el DOGC.

 

6a.- PROCÉS SELECTIU

6.1. El procediment de selecció es portarà a terme pel sistema de selecció per concurs oposició regulat a la base Vuitena de les Bases generals reguladores dels processos selectius per a la cobertura definitiva de les places vacants de personal funcionari i de personal laboral de l'Ajuntament de Barberà del Vallès incloses a l'oferta pública extraordinària de 2022 per a l'estabilització de l'ocupació temporal, i consistirà en la superació dels exercicis previstos a la fase d'oposició i en la valoració dels mèrits conforme s'estableix a la fase de concurs.

 

7a.- PROGRAMA DE TEMES

 

Tema 1

La planificació de projectes d'intervenció social en l'àmbit local. Definició, estructura, característiques. Plans estratègics. Programes. Projectes. Memòries de gestió.

 

Tema 2

El diagnòstic de les necessitats socials. Definicions. Necessitats i drets. Tècniques i fons de dades. Processos de participació: la codiagnosi. Instruments quantitatius i qualitatius.

 

Tema 3

Els informes, les propostes i resolucions administratives en l'àmbit dels serveis socials. Definició, estructura, redacció.

 

Tema 4

El treball en xarxa i col·laboratiu en el marc de les intervencions socials. Els processos de participació ciutadana. Possibilitats. Habilitats. Agents. Treball en equip.

 

Tema 5

Transparència, accés a la informació i protecció de dades. Interacció i equilibri. Llei 19/2014, de transparència, accés a la informació i bon govern.

 

Tema 6

El procediment administratiu com a mecanisme i garantia d'una correcta actuació administrativa. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPACAP) i Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya. 

 

Tema 7

Procediments de contractació pública de serveis i subministraments. Plecs de prescripcions tècniques: estructura i característiques. Seguiment i control. Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.

 

Tema 8

Els ajuts per emergències socials. Tipologia. Característiques. Procediment per la seva valoració, concessió i tramitació.

 

Tema 9

Els àmbits competencials d'intervenció local en les polítiques adreçades a la promoció i difusió cultural. Àmbits d'intervenció Objectius. Marc jurídic que les regula. Característiques.

 

Tema 10

Els àmbits competencials d'intervenció local en les polítiques adreçades a la població juvenil i a les intervencions educatives del lleure. Àmbits d'intervenció Objectius. Els plans locals de Joventut. Marc jurídic que les regula. Característiques.

 

Tema 11

Els equipaments juvenils i els equipaments culturals. Definició. Objectius. Tipologia. Activitats que es desenvolupen. Organització i funcionament. Persones usuàries. La participació en la gestió.

 

Tema 12

Polítiques d'igualtat de gènere. La Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes. La Llei 17/2015, de 21 de juliol, d'igualtat efectiva de dones i homes.

 

El que es fa públic per a coneixement general.

 

Barberà del Vallès, 19 de desembre de 2022

 

José Antonio Martínez Martínez

Secretari general accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10800 {"title":"Ayuntamiento de Barberà del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9033)","published_date":"2023-11-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10800"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Barberà del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9033 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-03/10800-ayuntamiento-barbera-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9033 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.