Diputación de Girona - Administración local (DOGC nº 2023-9032)

ANUNCIO relativo a la firma del Convenio entre la Diputación de Girona y el Ayuntamiento de Vilabertran para la cesión de dos tramos sobrantes de la carretera GIV-6024.

La Diputació de Girona, en data 28 de setembre de 2023, i l'Ajuntament de Vilabertran, en data 26 de setembre de 2023, han signat conveni per a la cessió de dos trams sobrants de la carretera GIV-6024, de Figueres a Masarac per Cabanes, el text del qual seguidament es transcriu als efectes previstos en l'article 110.3 de la Llei 26/2010, de 2 d'agost, del règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya:

 

"I. ENTITATS QUE INTERVENEN

Diputació de Girona, representada pel seu president, Miquel Noguer i Planas, assistit pel secretari general, Jordi Batllori i Nouvilas, en virtut de les facultats conferides per acord de Ple de 19 de setembre de 2023.

Ajuntament de Vilabertran, representat pel seu alcalde president, Eudald Brugat i Montiel, assistit per la secretària de la corporació, Núria Caulas i Oliva, en virtut de les facultats conferides per acord de Ple de 27 d'abril de 2023.

 

II. ANTECEDENTS I MOTIVACIÓ

 

1. La Diputació de Girona és titular de la carretera GIV-6024, de Figueres a Masarac per Cabanes, que té una longitud de 6,995 quilòmetres.

 

2. Recentment s'ha constatat que en un antic condicionament de la carretera GIV-6024, de Figueres a Masarac per Cabanes, van quedar en desús dos trams de carretera en el PK 0+950, marge esquerre, de 146 m2, i en el PK 1+060, marge dret, de 81 m2, els quals no es van cedir a l'Ajuntament de Vilabertran.

 

3. L'Ajuntament de Vilabertran ha sol·licitat la cessió d'aquests dos trams per destinar-los a camins municipals.

 

4. Ambdues parts coincideixen en constatar que aquests dos trams sobrants no són necessaris per a la carretera (a excepció de la zona de domini públic) i que el seu ús és municipal. Per aquest motiu aquests trams sobrants es poden lliurar a l'Ajuntament de Vilabertran per tal que els incorpori al seu patrimoni, conforme l'article 48.1 i la disposició addicional primera del text refós de la Llei de carreteres (Decret legislatiu 2/2009, de 25 d'agost) i 172 del reglament general de carreteres (Decret 293/2003, de 18 de novembre).

 

En virtut de tot això, formalitzen aquest conveni amb subjecció als següents

 

PACTES

 

1. La Diputació de Girona cedeix a l'Ajuntament de Vilabertran la titularitat dels dos trams sobrants de la carretera GIV-6024, de Figueres a Masarac per Cabanes, en el PK 0+950, marge esquerre, de 146 m2, i en el PK 1+060, marge dret, de 81 m2 (d'acord amb el plànol adjunt).

 

2. L'Ajuntament de Vilabertran declara conèixer i acceptar les característiques i l'estat de conservació d'aquests trams sobrants i adquireix, de ple dret i a tots els efectes, els trams sobrants indicats en el paràgraf anterior per incorporar-los al seu patrimoni.

 

3. Aquesta cessió serà vàlida i eficaç en la darrera data de signatura d'aquest document. A partir d'aquest moment l'Ajuntament de Vilabertran es farà càrrec del seu manteniment i explotació íntegra.

 

4. Les parts resoldran de comú acord les diferències que puguin sorgir en relació amb aquest conveni. En cas que es puguin plantejar qüestions litigioses es resoldran per la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

I, en prova de conformitat, les persones que l'atorguen signen aquest conveni."

 

Girona, 24 d'octubre de 2023

 

Miquel Noguer i Planas

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10753 {"title":"Diputación de Girona - Administración local (DOGC nº 2023-9032)","published_date":"2023-11-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10753"} catalunya administración local,Diputación de Girona,DOGC,DOGC 2023 nº 9032 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-02/10753-diputacion-girona-administracion-local-dogc-n-2023-9032 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.