Ayuntamiento de Castellar del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9032)

EDICTO sobre aprobación inicial del nuevo texto normativo de la Ordenanza reguladora de los procedimientos de intervención municipal en la edificación y el uso del suelo y del subsuelo.

Edicte pel que es fa públic que mitjançant acord de Ple celebrat en data 24 d'octubre de 2023, es va aprovar inicialment el nou text normatiu de l'Ordenança reguladora dels procediments d'intervenció municipal en l'edificació i l'ús del sòl i del subsòl, la part dispositiva del qual es transcriu a continuació:

 

"PRIMER.- Aprovar inicialment el nou text normatiu de l'Ordenança reguladora dels procediments d'intervenció municipal en l'edificació i l'ús del sòl i del subsòl, amb codi segur de validació 236f161f79de47fc8129463b97173b90001, pels motius i arguments que hi consten en la part expositiva i a l'expedient.

 

SEGON.- Sotmetre a informació pública el present acord i el text normatiu aprovar pel termini de trenta (30) dies hàbils a efectes que es puguin presentar al·legacions, suggeriments i reclamacions, mitjançant la inserció d'edictes al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària i al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament, d'acord amb allò previst a l'article 49 LBRL i 63 ROAS. El termini d'informació pública començarà a comptar des de l'endemà a la darrera publicació oficial.

 

TERCER.- Disposar que, si no s'hi formula cap al·legació ni reclamació durant el termini d'informació pública, l'aprovació inicial de l'Ordenança reguladora dels procediments d'intervenció municipal en l'edificació i l'ús del sòl i del subsòl quedarà aprovada definitivament. Acte seguit, d'acord amb allò previst a l'article 65 ROAS, cal traslladar l'acord d'aprovació definitiva a l'Administració de l'Estat i a la Generalitat de Catalunya en el termini de quinze (15) dies hàbils. En conseqüència d'aquest fet s'entendrà aquesta modificació de l'Ordenança vigent i desplegarà tots els seus efectes, amb l'anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

QUART.- Garantir, sense perjudici d'allò previst a l'acord segon, el compliment de les obligacions de transparència, publicitat activa, bon govern i govern obert previst a la Llei 19/2014, 29 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern, així com el Decret 8/2021, 9 de febrer, sobre transparència i dret d'accés a la informació pública.

 

CINQUÈ.- Traslladar aquesta resolució a les unitats municipals interessades."

 

Durant l'exposició pública, es podrà consultar l'avantprojecte al següent enllaç:

https://carpeta.castellarvalles.cat/validador

 

Codi segur de validació:

236f161f79de47fc8129463b97173b90001

 

Castellar del Vallès, 26 d'octubre de 2023

 

L'alcalde,

 

P. d. (Decret núm. 991, de 22 de juny de 2023)

Montserrat González Millanes

Cap de la Unitat Jurídica Administrativa de Territori

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10715 {"title":"Ayuntamiento de Castellar del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9032)","published_date":"2023-11-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10715"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castellar del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9032 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-02/10715-ayuntamiento-castellar-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9032 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.