Ayuntamiento de El Port de la Selva - Administración local (DOGC nº 2023-9031)

ANUNCIO sobre modificación de las bases del proceso de selección para la cobertura definitiva de las plazas vacantes de personal laboral del Ayuntamiento de El Port de la Selva, por el sistema extraordinario de concurso previsto en la disposición adicional sexta de la Ley 20/2021, correspondiente a la oferta pública de estabilización 2022.

En data 19 de desembre del 2022, la Junta de Govern Local, reunida en sessió ordinària, ha acordat aprovar les bases reguladores del procés de selecció per a la cobertura definitiva de les places vacants de personal laboral de l'Ajuntament del Port de la Selva, pel sistema extraordinari de concurs previst a la Disposició Addicional Sisena de la Llei 20/2021.

En data 27 de desembre del 2022, s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Girona el text íntegre de les bases específiques d'aquest procés de selecció.

En data 26 de gener del 2023, es presenta un recurs de reposició contra les bases d'aquest procés de selecció.

En data 6 d'octubre del 2023, l'Alcalde ha resolt mitjançant el Decret 556/2023 estimar parcialment el recurs de reposició i a tal efecte, procedir a la modificació de les bases reguladores del procés de selecció.

En data 24 d'octubre del 2023, s'ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Girona, un anunci amb el text íntegre de les bases reguladores modificades.

De conformitat amb el que estableix l'article 286.2 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril i l'article 90 del Reglament de personal dels ens locals, aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol, es publica aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament del Port de la Selva, perquè a comptar del dia següent al de la seva publicació al DOGC, durant el termini de 20 dies hàbils, es presentin novament sol·licituds per participar en el procés de selecció.

 

Contra l'acord d'aprovació d'aquestes bases i de les convocatòries que esgoten la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs davant la jurisdicció social en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Girona (s'aplica la STC de 15 de novembre del 2022 que anul·la la disposició final vintena de la Llei 22/2021, de 28 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a 2022). Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició davant l'òrgan que ha pres l'acord en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

El Port de la Selva, 24 d'octubre de 2023

 

Josep Maria Cervera i Pinart

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10664 {"title":"Ayuntamiento de El Port de la Selva - Administración local (DOGC nº 2023-9031)","published_date":"2023-10-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10664"} catalunya administración local,Ayuntamiento de El Port de la Selva,DOGC,DOGC 2023 nº 9031 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-31/10664-ayuntamiento-port-selva-administracion-local-dogc-n-2023-9031 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.