Ayuntamiento de Premià de Mar - Administración local (DOGC nº 2023-9030)

ANUNCIO sobre aprobación inicial de la Ordenanza reguladora del servicio de gestión de residuos municipales y limpieza viaria.

El Ple de l'Ajuntament de Premià de Mar en sessió celebrada el dia 18 d´octubre de 2023, va aprovar inicialment l'Ordenança municipal reguladora del servei de gestió de residus municipals i neteja viària del municipi de Premià de Mar. D'acord amb l'article 178 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i els articles 63 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals de Catalunya, es sotmet a informació pública i audiència, per un termini de trenta dies hàbils durant el qual es podrà examinar i formular-hi reclamacions i al·legacions.

Aquest anunci s'ha de publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària i al tauler d'anuncis oficial de la seu electrònica municipal, per a la formulació de reclamacions i al·legacions.

El termini d'informació pública començarà a comptar des de l'endemà de la darrera de les publicacions obligatòries.

La documentació es troba a disposició del ciutadà en la seu electrònica de l'Ajuntament www.premiademar.cat

 

Premià de Mar, 20 d'octubre de 2023

 

Rafael Navarro Álvarez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10595 {"title":"Ayuntamiento de Premià de Mar - Administración local (DOGC nº 2023-9030)","published_date":"2023-10-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10595"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Premià de Mar,DOGC,DOGC 2023 nº 9030 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-30/10595-ayuntamiento-premia-mar-administracion-local-dogc-n-2023-9030 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.