Ayuntamiento de Martorelles - Administración local (DOGC nº 2023-9030)

ANUNCIO relativo a la convocatoria del proceso selectivo para la cobertura de dos plazas de auxiliar administrativo/a correspondientes a la oferta pública de estabilización del año 2022.

Per acord de la Junta de Govern Local del dia 22 de desembre de 2022, es van aprovar les bases comunes reguladores dels processos selectius per a la cobertura definitiva de les places vacants de personal funcionari i de personal laboral de l'Ajuntament de MARTORELLES corresponents a l'oferta pública d'estabilització de 2022 - Procediment excepcional CONCURS, en aplicació de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública. Les bases han estat publicades íntegrament al BOPB de data 29 de desembre de 2022.

D'acord amb la base sisena, el calendari de convocatòries de les diferents places és el que s'ha acordat en seu de la Mesa General de Negociació de data 23 de desembre de 2022.

Per acord de la Junta de Govern Local de data 4 d'octubre de 2023, s'ha acordat convocar el procés selectiu de les següents places:

 

Personal funcionari:

 

Plaça

Escala

Subescala

Grup / Subgrup

Nombre de vacants

Sistema selectiu

Auxiliar administratiu/va

AG

Auxiliar

C2

2

Concurs DA6

 

 

L'anunci de convocatòria de la plaça s'ha publicat al BOE de data 20 d'octubre de 2023.

El termini de presentació de sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria és de 20 dies naturals a comptar de l'endemà de la data de publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Conforme a les previsions de l'article 123 de la vigent Llei 39/2015, d'1 d'octubre, Llei del Procediment administratiu comú de les administracions públiques, contra aquest acte administratiu, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar recurs potestatiu de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictat dintre del termini d'un mes, comptat a partir del dia següent al de la seva publicació en la forma legalment establerta. Així mateix, de conformitat amb als articles 45 i 46 de la mateixa Llei, podrà interposar-se directament recurs davant l'ordre jurisdiccional contenciós administratiu dintre del termini de dos mesos, comptats a partir següent al de la seva publicació en la forma legalment establerta, sense perjudici de qualsevol altre recurs que s'estimi adient, en base allò que estableixen l'article 112 i 114 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, i els articles 8 i ss, 25, i 46 i concordants de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós administrativa. Aquest recurs no es podrà interposar mentre no s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició potestatiu prèviament interposat. La interposició de qualsevol dels recursos, però, no paralitza, per si mateixa, l'acció administrativa perquè l'acte administratiu sigui efectiu, llevat que així ho acordi l'òrgan jurisdiccional o administratiu competent.

La qual cosa es fa publica per al coneixement general.

 

Martorelles, 20 d'octubre de 2023

 

Marc Candela Callado

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10593 {"title":"Ayuntamiento de Martorelles - Administración local (DOGC nº 2023-9030)","published_date":"2023-10-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10593"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Martorelles,DOGC,DOGC 2023 nº 9030 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-30/10593-ayuntamiento-martorelles-administracion-local-dogc-n-2023-9030 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.