Ayuntamiento de Montellà i Martinet - Administración local (DOGC nº 2023-9029)

EDICTO núm. 9/2023, sobre aprobación definitiva de documentos técnicos de proyectos de obra.

Edicte núm. 9/2023 pel que es fa públic que s'han elevat a definitius els projectes simplificats i les memòries valorades de les obres municipals que s'indiquen en haver finalitzat la seva informació pública sense que s'hagi presentat cap al·legació:

 

- Obres i instal·lacions necessàries per implantar el primer cicle d'educació infantil a l'escola de Martinet, que es va aprovar per Decret de l'alcaldia núm. 40/2023, del dia 30-06-2023 i es va exposar al públic mitjançant anunci publicat al BOP de Lleida núm. 131, del dia 06-07-2023.

- Ordenació i pacificació del tram de percepció de risc per a la seguretat viària al carrer del Segre (travessera de la N-260) del nucli de Martinet - Projecte d'ordenació del carrer del Segre (travessera de la N-260) a Martinet, aprovat per Decret de l'alcaldia núm. 66/2022, de 16-09-2022 i es va exposar al públic mitjançant anunci publicat al BOP de Lleida núm. 186, de 27-09-2022.

 

La qual cosa es fa pública d'acord amb l'article 38 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

En cas que es vulgui impugnar qualsevol d'aquestes resolucions que posen fi a la via administrativa, es pot interposar, potestativament, recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha adoptat en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la publicació del present edicte. L'esmentat recurs de reposició s'entendrà desestimat si transcorre un altre mes des de la seva interposició i no es notifica cap resolució expressa. En aquest cas es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant l'òrgan competent de la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de sis mesos comptadors des del dia següent al qual s'hagi d'entendre presumptament desestimat.

Si no s'interposa recurs de reposició es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant l'òrgan competent de la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la present publicació. No es pot interposar aquest recurs fins que sigui resolt expressament el recurs de reposició o es pugui entendre presumptament desestimat.

 

Tot l'anterior s'entén sense perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que s'estimi procedent.

 

Martinet, 20 d'octubre de 2023

 

Roser Bombardó Bagaria

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10526 {"title":"Ayuntamiento de Montellà i Martinet - Administración local (DOGC nº 2023-9029)","published_date":"2023-10-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10526"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montellà i Martinet,DOGC,DOGC 2023 nº 9029 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-27/10526-ayuntamiento-montella-martinet-administracion-local-dogc-n-2023-9029 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.