Salut Terres de l'Ebre - Anuncios (DOGC nº 2023-9029)

ANUNCIO sobre la convocatoria de un puesto de trabajo de oficial administrativo/a para el Departamento de Gestión Económica y Financiera del Hospital Comarcal de Móra d'Ebre.

Per mitjà d'aquest Anunci es fa pública la convocatòria d'un lloc de treball.

CERCA

1 OFICIAL ADMINISTRATIU/IVA -Departament de Gestió Econòmica i Financera-

 

Es requereix:

   - Titulació mínima exigida a nivell de CFGS d'Administració i Finances o equivalent.

   - Experiència mínima de 2 anys com a administratiu en l'àmbit econòmic i financer.

   - Estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana equivalent al nivell de suficiència (C1).

   - Acreditar certificació consistents a no haver estat condemnat per sentencia ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM (*).

Es valorarà:

   - Formació universitària en l'àmbit de Ciències Empresarials i Econòmiques, ADE o equivalent.

   - Coneixement de les eines ERP : SAP

   - Coneixement i experiència dels processos de l'Àrea Econòmica i Financera: tresoreria i comptabilitat, específicament en l'àmbit sanitari.

   - Coneixement i experiència professional en procediments de presentació de dades a CatSalut, com PCI, Central de Resultats, EESRI.

Es cerquen persones resolutives, proactives, responsables, orientades a resultats, amb iniciativa, amb bona capacitat de comunicació i de treball en equip.

S'ofereix:

   - Contracte laboral indefinit a jornada completa.

 

Les persones interessades hauran de:

   1. Registrar-se a https://borsadetreball.hcme.salutebre.cat/login, i introduir totes les dades personals i curriculars

   2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, totes les titulacions i carta de presentació). Es descartaran les candidatures que no adjuntin l'acreditació de la documentació curricular.

   3. Subscriure's a la convocatòria oberta següent, amb el codi: ADM ECO 11 23

 

Les bases de la convocatòria es troben annexades a aquest anunci

Termini de presentació de sol·licituds: 15 de novembre de 2023

 

(*) Es pot sol·licitar el Certificat a: www.mjusticia.gob.es

 

 

BASES QUE HAN DE REGIR EL PROCÉS SELECTIU PER A COBRIR UN LLOC TREBALL D'OFICIAL ADMINISTRATIU/VA DE L'ÀREA DE GESTIÓ ECONÒMICA I FINANCERA PER SALUT TERRES DE L'EBRE

 

   1. Objecte de la convocatòria.

L'objecte d'aquestes bases és per la cobertura d'un lloc de treball d'Oficial Administratiu en base al procés d'estabilització d'ocupació temporal, d'acord amb la Taxa específica de reposició establerta d'acord amb la disposició addicional 4ª del Reial Decret Llei 32/2021, de 28 de desembre.

 

   2. Requisits de les persones aspirants.

Per ser admès/a en el procés selectiu les persones aspirants han de reunir i adjuntar a la finalització del termini de presentació de les sol·licituds els següents requisits:

   - Titulació mínima exigida a nivell de CFGS d'Administració i Finances o equivalent.

   - Experiència mínima de 2 anys com a administratiu en l'àmbit econòmic i financer.

   - Estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana equivalent al nivell de suficiència (C1).

   - Acreditar certificació consistents a no haver estat condemnat per sentencia ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM.

 

   3. Sol·licituds.

Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu es presentaran a la web de Salut Terres de l'Ebre https://borsadetreball.hcme.salutebre.cat/login, a la convocatòria activa amb el codi del lloc de treball al que s'opta: ADM ECO 11 23

Així mateix és obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae i totes les titulacions). Es descartaran les candidatures que no adjuntin l'acreditació de la documentació curricular.

Amb la formalització i presentació de la candidatura, l'aspirant autoritza el tractament de les dades personals que són necessàries per prendre part a la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent.

 

   4. Comissió de Selecció.

La Comissió de Selecció estarà conformada, com a mínim, per:

   - 1 Director/a del centre o en qui delegui

   - 1 Referent del Servei

   - 1 Representant del Departament de Recursos Humans

La Comissió de Selecció s'ha d'ajustar als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres. Tots els membres de la Comissió de Selecció tindran veu i vot.

 

   5. Admissió d'aspirants.

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, s'aprova la relació provisional de persones admeses i excloses, la qual s'exposarà a la Borsa de Treball de la web de Salut Terres de l'Ebre, a efectes de reclamacions.

Les persones que no compleixin els requisits mínims necessaris no podran ser admeses, quedaran anul·lades les seves actuacions i restaran excloses del procés selectiu.

Les persones aspirants disposaran d'un termini de 7 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació a la web de la relació provisional de persones admeses i excloses, per presentar possibles reclamacions adreçades a esmenar els defectes que s'hagin pogut produir en la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses.

Transcorregut aquest termini si no es presenten al·legacions o es desestimen, la llista de persones admeses i excloses es considerarà definitivament aprovada i no caldrà publicar-la de nou.

Si s'accepta alguna al·legació, s'aprovarà la llista definitiva de persones admeses i excloses amb les esmenes corresponents. Aquesta resolució serà publicada a l'apartat Borsa de treball de la web Salut Terres de l'Ebre (www.hospitalmoradebre.cat), a l'apartat Treballa amb nosaltres.

 

   6. Desenvolupament del procés de selecció.

 

PRIMERA FASE.- Avaluació de mèrits.

En aquesta fase es seleccionaran fins a un màxim de 6 candidats, els de major puntuació obtinguda en la valoració dels mèrits (experiència i formació), per passar a la següent fase (Fase 2).

La resta de candidats que no passin a la següent fase seran incorporats a la borsa de treball de l'entitat.

Experiència demostrada en la categoria d'Administratiu/iva en l'àmbit econòmic i financer de les àrees de comptabilitat i/o tresoreria.

La valoració de l'experiència professional es farà de la següent manera:

 

PUNTUACIÓ

ANYS D'EXPERIÈNCIA

100

Més de 3 anys

50

De 2 anys a 3 anys

0

Menys de 2 anys

 

 

La valoració serà del 15% de la puntuació total.

Experiència acreditada com Administratiu/iva en un centre hospitalari en l'àmbit econòmic i financer de les àrees de comptabilitat i/o tresoreria.

La valoració de l'experiència laboral es farà de la següent manera:

 

PUNTUACIÓ

ANYS D'EXPERIÈNCIA

100

Més de 3 anys

50

D'1 any a 3 anys

0

Menys d'1 any

 

 

La valoració serà del 20% de la puntuació total.

Formació acadèmica relacionada amb el lloc de treball que es convoca

Es valoraran estudis universitaris, postgraus, màsters o certificacions que tinguin relació amb les funcions pròpies del lloc de treball que es convoca, i d'altres d'interès per al lloc de treball.

La valoració es realitzarà en base al següent barem, per a cadascuna de les titulacions que s'acreditin (l'opció de superar el 90% dels crèdits d'una diplomatura o grau universitari i la de disposar de la mateixa titulació de grau o diplomatura assolida són excloents. La resta d'opcions són acumulatives).

 

PUNTUACIÓ

FORMACIÓ

1

Postgrau

2

Màster

3

Doctorat

4

Tenir aprovats un 95% dels crèdits dels estudis de Diplomatura o Grau Universitari en l'àmbit de les Ciències Econòmiques i Empresarials o equivalent.

5

Diplomatura de grau universitari en l'àmbit de Ciències Econòmiques i Empresarials o equivalent

 

 

La valoració serà del 10% de la puntuació total, amb una puntuació màxima limitada de 14 punts.

Formació complementària relacionada amb el lloc de treball.

Es valorarà la formació complementaria que tingui relació directa amb les especificitats del lloc de treball a cobrir i amb les tasques pròpies del lloc de treball:

 

PUNTUACIÓ

FORMACIÓ

0,02 punts/hora

Presencial

0,01 punts/hora

Online

 

 

La valoració serà del 5% de la puntuació total.

 

SEGONA FASE.-

Fase prova tècnica

Consistirà en una prova escrita amb preguntes a desenvolupar, que versaran sobre el contingut de les funcions principals a desenvolupar en el lloc de treball.

La valoració de l'examen es realitzarà sobre un total de 10 punts.

La valoració d'aquesta fase serà del 20% de la puntuació total

Fase d'entrevista personal:

Consisteix en la realització d'una entrevista per valorar les competències descrites en l'anunci i les habilitats de l'aspirant en relació al lloc de treball, i s'estendrà a la comprovació dels mèrits al·legats.

La valoració serà del 25% de la puntuació total.

Fase prova psicotècnica:

Consisteix en la realització d'una prova psicotècnica per valorar els factors de personalitat / competències relacionades amb el lloc de treball.

La valoració serà del 5% de la puntuació total.

 

7.Relació de persones seleccionades

Finalitzat el procés de selecció, la Comissió de Selecció proposarà les persones candidates que l'hagin superat per ordre de puntuació obtinguda i s'aprovarà la relació provisional de puntuacions, la qual s'exposarà a l'apartat "Borsa de treball" de la web Salut Terres de l'Ebre a efectes de reclamacions.

Les persones presentades a la convocatòria podran formular la revisió dels resultats en un termini de 7 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la data de publicació de l' anunci. Transcorregut aquest termini, es publicarà la relació definitiva de les candidatures seleccionades.

 

8.-Incidències.

La Comissió de Selecció queda facultada per resoldre els dubtes que es presentin i per prendre els acords que siguin necessaris per garantir el desenvolupament i funcionament correcte del procés selectiu en tot allò que no estigui previst en aquestes bases.

 

Móra d'Ebre, 20 d'octubre de 2023

 

Pilar Closa Gras

Gerenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10491 {"title":"Salut Terres de l'Ebre - Anuncios (DOGC nº 2023-9029)","published_date":"2023-10-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10491"} catalunya Anuncios,DOGC,DOGC 2023 nº 9029,Salut Terres de l'Ebre https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-27/10491-salut-terres-ebre-anuncios-dogc-n-2023-9029 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.