Universidad de Lleida - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9029)

RESOLUCIÓN de 20 de octubre de 2023, de la Universidad de Lleida y el Instituto Catalán de la Salud, por la que se convoca una plaza vinculada de profesorado catedrático contratado, por promoción interna, incluida en el concierto suscrito entre la Universidad de Lleida y el Instituto Catalán de la Salud (relación 91).

 

De conformitat amb la disposició transitòria onzena de la Llei orgànica 2/2023, de 22 de març, del sistema universitari (LOSU); la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya modificada per a Llei 5/2017, de 28 de març, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic i de creació i regularització dels impostos sobre grans establiments comercials, sobre estades en establiments turístics, sobre elements radiotòxics, sobre begudes ensucrades i sobre emissions de diòxid de carboni; el Conveni col·lectiu del personal docent i investigador laboral de les universitats públiques catalanes; els Estatuts de la Universitat de Lleida, aprovats pel Decret 201/2003, de 26 d'agost; la Normativa per a la selecció i contractació de places de professorat contractat doctor, en règim laboral de la Universitat de Lleida, aprovada pel Consell de Govern de 14 de desembre de 2021 i modificada per acord de Consell de Govern de 28 de febrer de 2023; el concert subscrit entre la Universitat de Lleida i l'Institut Català de la Salut, publicat al DOGC núm. 7548 de 31.1.2018 i la resta de normativa vigent.

Aprovada per acord núm.136/2023, de Consell de Govern de 2 de maig de 2023, l'oferta d'ocupació pública de personal docent i investigador, de la Universitat de Lleida, corresponent a l'any 2023, publicada mitjançant resolució del rector, de 4 de maig , al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8911, de 9.5.2023.

Aprovada per acord 132/223, de Consell de Govern de 2 de maig de 2023, una plaça de professorat catedràtic contractat, autoritzada per l'òrgan competent de la Generalitat de Catalunya i vinculada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, el Rectorat de la Universitat de Lleida i la Gerència Territorial de l'ICS a Lleida,

Aprovada per acord 202/2023, de Consell de Govern de 29 de juny de 2023, la modificació de la plaça de catedràtic contractat laboral vinculat a institucions sanitàries, promoció interna, del concurs públic número 91.

 

 

ACORDEN:

 

Convocar concurs públic d'accés, mitjançant promoció interna, a la plaça de professorat catedràtic contractat, vinculat a institucions sanitàries, que es detalla a l'annex 2 d'aquesta resolució i que es regirà per les bases indicades a l'annex 1.

 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, en aplicació dels articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, les persones interessades també podran interposar recurs de reposició davant del rector en el termini d'un mes, a partir de l'endemà de la publicació de la resolució, o bé, podran interposar, directament, demanda davant el Jutjat Social de Lleida, en el termini de dos mesos a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució.

 

Lleida, 20 d'octubre de 2023

 

Jaume Puy Llorens

Rector

 

Alfons Segarra Medrano

Gerent territorial de l'ICS a Lleida

 

 

Annex 1

Bases de la convocatòria

 

1. Normes generals

1.1. Aquest concurs es regirà per la Llei orgànica 2/2023, de 22 de març, del sistema universitari, especialment per la seva disposició transitòria onzena; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, modificada per la Llei 5/2017, de 28 de març, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic i de creació i regularització dels impostos sobre grans establiments comercials, sobre estades en establiments turístics, sobre elements radiotòxics, sobre begudes ensucrades i sobre emissions de diòxid de carboni; el Conveni col·lectiu del personal docent i investigador laboral de les universitats públiques catalanes; els Estatuts de la Universitat de Lleida; la Normativa per a la selecció i contractació de places de professorat contractat doctor en règim laboral de la Universitat de Lleida, aprovada pel Consell de Govern de 14 de desembre de 2021 i modificada per acord de Consell de Govern de 28 de febrer de 2023; el concert subscrit entre la Universitat de Lleida i Gestió de Serveis Sanitaris, publicat al DOGC núm. 7548 de 31.1.2018 i per la resta de normativa vigent que els sigui d'aplicació.

1.2. La plaça objecte de concurs, es cobrirà mitjançant promoció interna, en aplicació del nou redactat de l'article 47.5 de la Llei 1/2003 d'universitats de Catalunya i l'article 14bis del Conveni Col·lectiu del personal docent i investigador laboral de les universitats públiques catalanes.

1.3. La selecció s'ha de basar en criteris acadèmics i els òrgans de selecció s'han d'ajustar estrictament als principis d'especialitat, valoració de mèrits i objectivitat.

1.4. El procediment per resoldre aquesta convocatòria tindrà una durada màxima de 5 mesos, a comptar des de la publicació de la convocatòria al DOGC fins a la publicació de la resolució del procés selectiu. El rector podrà autoritzar una pròrroga màxima d'un mes del termini fixat, a petició del president o la presidenta de la comissió de selecció. A efectes de còmput de terminis, el mes d'agost és inhàbil.

 

2. Requisits de les persones candidates

2.1. De caràcter general:

a) No incórrer en cap motiu d'incompatibilitat previst en la legislació vigent.

b) Acreditar el grau de coneixement de la llengua catalana i castellana, tal i com estableix la normativa sobre l'acreditació lingüística en els processos de selecció del PDI de la UdL, aprovada per Consell de Govern d'1 de juliol de 2009. Tot això sens perjudici de les peculiaritats que es puguin haver establert, per a cada plaça concreta, d'exempció de l'acreditació lingüística, indicada a l'annex 2 que detalla les places convocades.

El nivell de coneixement de llengua catalana requerit és el de suficiència (C1), i per acreditar-lo caldrà presentar el certificat corresponent expedit per la Direcció General de Política Lingüística o un dels altres títols, diplomes i certificats, considerats equivalents, d'acord amb l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre (DOGC 5511, del 23/11/2009).

Per aquelles persones que no hagin cursat estudis oficials a l'Estat espanyol o a altres països que tinguin l'espanyol com a llengua oficial hauran d'acreditar el coneixement suficient de llengua espanyola, pels mitjans següents:

a) Diploma d'espanyol com a llengua estrangera expedit per l'Instituto Cervantes, de nivell intermedi o equivalent.

b) Certificat que acrediti que la persona candidata ha participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció i accés de professorat per accedir a una altra universitat en què hi havia establerta una prova de llengua castellana del mateix nivell o superior.

Aquelles persones candidates que no disposin de la documentació acreditativa requerida, hauran de superar les proves corresponents que es duran a terme durant el procés selectiu.

2.2. De caràcter específic:

a) Tenir contracte vigent com a professorat agregat permanent de la Universitat de Lleida amb plaça vinculada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i acreditar un mínim de 2 anys de servei en aquesta categoria, a la Universitat de Lleida. No podran presentar-se aquelles persones que estiguin contractades en règim d'interinitat.

b) Disposar de l'acreditació de recerca avançada emesa per l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, per participar en els processos selectius d'accés a la categoria laboral de professorat catedràtic contractat.

c) Estar en possessió del títol d'especialista en ciències de la salut que correspongui a la plaça per la qual s'opta.

2.3. Els requisits establerts als apartats 2.1 i 2.2 s'han de complir a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds i s'han de mantenir fins a la vàlida formalització del contracte, sens perjudici del que s'indica a la base novena.

 

3. Sol·licituds i documentació

3.1. Les sol·licituds per participar en aquesta convocatòria s'hauran d'adreçar al rector de la Universitat de Lleida, formalitzades en el model normalitzat de la convocatòria, que es podrà descarregar a la pàgina web:

http://www.udl.cat/ca/serveis/personal/PDI/Concursos/Contractats/

S'hauran de presentar preferentment, a través de la instància genèrica del Registre electrònic de la Universitat de Lleida https://seuelectronica.udl.cat/registreelectronic.php, o a través del sistema previst en la seu electrònica de qualsevol entitat del sector públic, dins del termini de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la data de publicació de la resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Les persones candidates, en els terminis establerts a la convocatòria, a més de la sol·licitud prevista a l'inici d'aquesta base, han d'incorporar a la mateixa, la documentació indicada en la base 3.2, en format digital PDF i fins a la capacitat màxima de 8 MB.

3.2. Documentació que haurà de contenir la sol·licitud:

a) Còpia de la documentació acreditativa dels requisits establerts a la base segona, a excepció del requisit 2.1 a) que només hauran d'acreditar les persones proposades per ocupar la plaça, en el moment de la signatura del contracte.

b) Currículum vitae en format lliure o, preferentment, segons el model de l'annex 3, acompanyat d'una declaració de responsabilitat sobre la certesa de les dades.

Es considerarà mèrit preferent acreditar dos anys d'activitat docent o investigadora, predoctoral o postdoctoral, o de transferència de tecnologia o de coneixements, en situació de desvinculació acadèmica de la Universitat de Lleida. Aquest requisit es considera acomplert si els estudis de doctorat han estat cursat íntegrament en una altra universitat, la qual ha expedit el títol de doctor. L'acompliment d'aquest requisit de desvinculació es regirà per l'acord del Consell Interuniversitari de Catalunya, de 12 de desembre de 2019, sobre la modificació i refosa de l'acord dels criteris d'aplicació del requisit de vinculació en les convocatòries de professorat contractat permanent (agregat i catedràtic) i professorat lector, que indica que seran computables als efectes d'acreditar la totalitat o una fracció dels dos anys previstos, les estades a partir de 3 mesos, dutes a terme amb posterioritat a la formació inicial del candidat (grau i màster o equivalent) en una entitat diferent a la universitat convocant del contracte, per a realitzar estudis de doctorat, tasques acadèmiques, de R+D+I i/o professionals rellevants per al perfil del contracte ofert. Excepcionalment, també podran ser computables un màxim de cinc estades d'entre 2 i 3 mesos.

c) Projecte docent i de recerca d'acord amb el perfil de la plaça convocada. El perfil vindrà determinat per l'àrea de coneixement a la qual s'adscriu la plaça i per la docència assignada. Aquest document no excedirà les 15 pàgines i es redactarà d'acord amb el model de l'annex 4. A les places vinculades a institucions sanitàries el document haurà d'incloure també un projecte assistencial.

d) Les persones candidates hauran d'abonar a la Universitat de Lleida, la quantitat de 72,05 euros, per a cada sol·licitud, en concepte de drets d'examen. L'ingrés o transferència bancària s'ha d'efectuar al compte corrent amb IBAN: ES31 0049 1886 7222 1064 1214 del Banc Santander, fent constar el nom i cognoms de la persona candidata i la referència de la plaça a la qual es concursa.

En cap cas el pagament podrà substituir la presentació de la sol·licitud en el temps i forma establerts. La manca d'abonament d'aquest drets, durant el termini de presentació de sol·licituds, implicarà l'exclusió de la persona candidata i per tant, no serà esmenable.

Les persones que desitgin optar a més d'una plaça hauran de presentar una sol·licitud, individual i independent, per a cadascuna d'elles i adjuntar-hi, la documentació corresponent.

 

4. Admissió de candidatures

4.1. Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, el rector de la Universitat de Lleida dictarà una resolució per la qual es farà pública la relació provisional de persones admeses i excloses, indicant els motius d'exclusió. Aquesta resolució es publicarà al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la UdL.

4.2. Les persones candidates disposaran d'un termini de 10 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la relació provisional de persones admeses i excloses, per presentar possibles reclamacions, esmenar els defectes de la sol·licitud i els motius d'exclusió o per adjuntar documentació requerida per la convocatòria. Un cop finalitzat aquest termini les persones candidates ja no podran aportar nova documentació.

En cas que les persones candidates excloses no esmenin, dins del termini assenyalat, els defectes que hagin motivat la seva exclusió, les seves sol·licituds seran considerades desistides i per tant, la seva exclusió esdevindrà definitiva.

4.3. En la relació provisional de persones admeses i excloses també es farà públic el dia, l'hora i el lloc en què es duran a terme cadascuna de les proves de suficiència lingüística, que hauran de superar les persones candidates que no puguin acreditar els nivells lingüístics requerits per la convocatòria. Tot això sens perjudici de les especificitats que es puguin haver establert per a cada plaça en concret.

En el termini de 5 dies hàbils, a partir de la realització de cada prova, es publicarà el seu resultat.

4.4. Un cop finalitzat el període per esmenar, havent estat publicats els resultats de les proves de suficiència lingüística, el rector dictarà una resolució mitjançant la qual es farà pública la relació definitiva de persones admeses i excloses, que es publicarà al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la UdL.

4.5. La Universitat podrà esmenar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de part, els errors materials que es produeixin en el procediment.

4.6. No es procedirà a la devolució de les taxes quan l'exclusió es produeixi per causes imputables a la persona interessada.

 

5. Criteris de valoració

5.1. Els criteris de valoració, que es consideraran per resoldre el procés selectiu, estan indicats per a cadascuna de les places a l'annex 2.

5.2. Les comissions de selecció prendran els acords pertinents, relatius als criteris de valoració, en els termes establerts a la base 7a d'aquesta convocatòria.

 

6. Les comissions de selecció i l'acte de constitució

6.1. Les comissions de selecció, que hauran de proposar les persones candidates per ocupar les places convocades, s'indiquen a l'annex 2 i seran nomenades pel rector a proposta del Consell de Govern.

6.2. Els membres de les comissions podran estar en qualsevol de les situacions administratives a què es refereix l'article 85 del TREBEP, llevat de l'excedència i la suspensió de funcions.

En cap cas podrà formar part de les comissions el professorat jubilat, llevat que estigui contractat com a professorat emèrit.

6.3. L'acceptació del nomenament com a membre d'una comissió és irrenunciable, llevat que hi concorri una causa justificada que n'impedeixi l'actuació. En aquest cas correspon al rector l'apreciació de la causa al·legada, sobre la qual haurà de resoldre en el termini de cinc dies a comptar de la recepció de la renúncia.

6.4. Seran causes d'abstenció que caldrà posar de manifest, les previstes en l'article 23.2 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. En particular, s'han d'entendre incloses en aquestes causes d'abstenció, les següents:

a) que algun dels membres de la comissió hagi dirigit la tesi doctoral d'alguna de les persones candidates,

b) que, durant els tres anys immediatament anteriors a la publicació de la relació definitiva de persones admeses al concurs, es doni alguna de les circumstàncies següents:

-tenir un 25 % o més de publicacions científiques conjuntes,

-dirigir projectes de recerca amb participació d'alguna de les persones candidates,

-ser coordinador o coordinadora de grup consolidat en què hi participi alguna de les persones candidates.

c) Qualsevol altra circumstància que impedeixi una valoració imparcial de les persones candidates.

6.5. En els casos previstos en l'article 24 de la llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, es pot promoure la recusació per part de les persones candidates, en qualsevol moment del procediment. La recusació s'ha de plantejar mitjançant un escrit indicant les causes en què es fonamenta. L'endemà, la persona recusada, haurà de manifestar si es dona o no en ella la causa al·legada. En el primer cas, el rector en pot disposar la substitució de forma immediata. Si la persona recusada nega la causa de recusació, el rector ha de resoldre, en el termini de tres dies, a partir dels informes i comprovacions prèvies que consideri oportunes. Contra aquesta resolució no es pot interposar cap recurs, sens perjudici de la possibilitat d'al·legar la recusació en interposar el recurs que sigui procedent contra l'acte que finalitzi el procediment.

6.6. En els casos d'abstenció, recusació o causa justificada que impedeixi l'actuació dels membres de la comissió titular, aquests seran substituïts pels membres suplents corresponents.

En el cas excepcional que en algun dels membres suplents hi concorri algun dels supòsits d'impediment citats anteriorment, es substituirà per ordre correlatiu entre els membres suplents. Si això no fos possible s'haurà de fer un nou nomenament.

6.7. Protocol d'actuació de les comissions:

a) La convocatòria de la comissió la farà el secretari o la secretària en nom del president o la presidenta.

b) La constitució de la comissió exigirà la presència de la totalitat dels seus membres. Els membres titulars que no concorrin en aquest acte, cessaran de forma automàtica i seran substituïts d'acord amb les bases 6.5 i 6.6.

c) Un cop constituïda, la comissió podrà actuar vàlidament amb la participació, al menys, de tres dels seus membres, entre els quals hi ha d'haver el president o la presidenta i el secretari o la secretària.

d) La comissió prendrà els seus acords amb el vot favorable de la majoria dels membres assistents, excepte en determinades situacions, indicades en aquestes mateixes bases, on l'acord haurà de ser unànime.

e) Correspondran al secretari o a la secretària les actuacions administratives i la gestió econòmica pròpia de la comissió, amb el suport del personal d'administració i serveis que designi la Universitat.

f) La comissió resoldrà els dubtes que puguin sorgir en aquelles situacions no previstes d'acord amb la normativa vigent.

 

7. Procés de selecció i proposta d'adjudicació

7.1. El procés de selecció s'iniciarà amb l'acte de constitució, seguit de dues fases en les quals les comissions valoraran la capacitat docent i de recerca de les persones candidates, la capacitat per a l'exposició i el debat en la matèria corresponent i l'adequació del seu currículum i del seu projecte docent i de recerca, al perfil de la plaça i a les necessitats de la Universitat de Lleida.

7.2. Acte de constitució. Les comissions es constituiran en sessió virtual per mitjans telemàtics, en un màxim de 20 dies hàbils, a partir del dia següent a la data de publicació de la relació definitiva de persones admeses i excloses i adoptaran, d'aquesta forma, els acords que considerin adients.

Cada comissió acordarà la puntuació que assignarà a cada un dels aspectes a valorar en els criteris establerts a l'annex 2 d'aquesta convocatòria, indicant, si així ho considera oportú, la puntuació mínima requerida per a superar la primera fase.

La comissió acordarà també, la ponderació que assignarà a cada una de les dues fases del procés selectiu, per obtenir la puntuació global de les persones candidates que completin el procés selectiu. En cap cas, la ponderació de cada una de les dues fases podrà ser inferior al 40 %. La comissió farà públics aquests acords, al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la UdL, al dia següent al de la data de la seva constitució.

7.3 Primera fase: valoració dels mèrits de les persones candidates. La primera fase consistirà en l'anàlisi i l'avaluació dels mèrits de les persones candidates, a partir de la documentació aportada. Aquesta fase no requerirà la presència de les persones candidates i podrà tenir caràcter eliminatori.

Un cop publicats els criteris de valoració i la ponderació de les dues fases, els membres de la comissió tindran accés a la documentació corresponent a cada una de les persones candidates i tindran un termini màxim de 10 dies per fer arribar al secretari o a la secretària de la comissió la puntuació assignada a cada una de les persones candidates, per a cadascun dels criteris de valoració, acompanyada d'una breu justificació de la puntuació atorgada.

En un termini màxim de 20 dies, a partir de la data de constitució de la comissió, aquesta elaborarà, de forma consensuada, la relació prioritzada de persones que superen la primera fase, a partir de les puntuacions assignades a cada una de les persones candidates. La puntuació final de la primera fase, per a cada una de les persones candidates, haurà de ser un valor entre 0 i 100 punts.

El rector o la rectora podrà autoritzar una pròrroga del termini de 20 dies, a petició del president o la presidenta de la comissió.

En cas que la comissió consideri que cap persona candidata té els mèrits suficients per superar la primera fase, proposarà al rector o a la rectora que la plaça quedi vacant.

Un cop finalitzada la primera fase del procés selectiu, els resultats es faran públics al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la UdL.

7.4. La segona fase consistirà en una prova oral, en audiència pública, entre les persones candidates que hagin superat la primera fase. Les comissions de selecció podran decidir, per acord unànime dels seus membres, realitzar la prova de la segona fase de forma virtual, sempre i quan, es garanteixin els requisits establerts a l'article 17.1 de la Llei 40/2015. En qualsevol cas, el secretari o la secretària i les persones candidates hauran d'assistir presencialment a l'acte, d'acord amb el Protocol per a la realització de les proves i actes presencials dels concursos d'accés a places de professorat de la UdL per mitjans electrònics.

No obstant això, amb caràcter excepcional i quan es donin motius de força major, les persones candidates que hagin superat la primera fase podran sol·licitar al rector, poder defensar la prova de la segona fase també de forma virtual. L'acceptació d'aquesta sol·licitud per part del rector, suposarà que la prova de la 2a fase, es realitzi completament a través de mitjans electrònics. En la citada sol·licitud la persona candidata haurà d'acreditar els motius de la petició, degudament justificats.

Conjuntament amb la publicació dels resultats de la primera fase, la comissió publicarà el calendari de la prova de la segona fase, amb una antelació mínima de tres setmanes. En aquesta convocatòria es determinarà el dia, l'hora i el lloc per dur a terme la prova per part de cadascuna de les persones candidates seleccionades. La comissió determinarà, mitjançant sorteig, l'ordre d'actuació de cadascuna de les persones candidates.

Les comissions podran requerir a les persones candidates que, en el moment de la prova oral, aportin a la comissió la documentació que acrediti els mèrits referits en el seu currículum, requeriment que caldrà indicar-se en el moment de la publicació del calendari de la prova.

Les persones candidates que no es presentin a l'hora assenyalada, disposaran d'una segona convocatòria al cap de 15 minuts. En cas que no es presentin, seran considerades no presentades i seran excloses del procés de selecció.

La prova serà pública. Les persones candidates efectuaran, durant un màxim d'una hora i mitja, la presentació d'un tema del seu projecte de recerca, elegit per elles mateixes. Així mateix, les persones candidates podran exposar, si així ho creuen convenient, aspectes que vulguin destacar del seu currículum o del seu projecte docent i de recerca.

A continuació la comissió plantejarà, a les persones candidates, les qüestions que consideri oportunes, tant sobre els mèrits aportats en el seu currículum, com sobre el seu projecte docent i de recerca i sobre la presentació efectuada o sobre qualsevol altre aspecte relacionat amb la plaça convocada i l'activitat a desenvolupar per la persona que s'hagi d'incorporar a la Universitat de Lleida.

La comissió deliberarà i assignarà una puntuació entre 0 i 100 punts a cada una de les persones candidates, corresponents a la segona fase.

7.5. Relació prioritzada de persones candidates que superen el concurs. A partir de les puntuacions obtingudes a cadascuna de les dues fases, la comissió assignarà la puntuació global a cada persona candidata, entre 0 i 100 punts, segons la ponderació establerta en l'acte de constitució.

La comissió redactarà una acta en què hi haurà de figurar una relació prioritzada de les persones candidates que hagin superat el procés selectiu, així com un informe raonat de la seva decisió. La decisió de la comissió tindrà caràcter vinculant.

7.6. La comissió proposarà a la primera persona de la relació prioritzada per ocupar la plaça, motiu del procés selectiu. En el cas que alguna de les persones de la relació prioritzada renunciï, ocuparà el seu lloc la persona candidata que segueix a la relació.

7.7. Si cap de les persones candidates ha superat el procés de selecció, la comissió ho reflectirà a l'acta de forma justificada i la convocatòria es declararà deserta.

7.8. En els 3 dies hàbils posteriors al final de l'actuació de la comissió, el secretari o la secretària lliurarà a la Secció de PDI, del Servei de Personal, els documents necessaris per completar l'expedient:

a) L'acta de constitució de la comissió i de cadascuna de les sessions realitzades, per a cada fase, on han de constar els acords presos i les actuacions fonamentals.

b) El document en què quedi reflectida la puntuació que la comissió hagi assignat a cadascun dels aspectes a valorar dels criteris establerts a l'annex 2 i la ponderació de cada fase en el resultat global del procés selectiu.

c) Els informes i les valoracions numèriques corresponents a cada una de les persones candidates.

d) L'acta de la proposta d'adjudicació de la plaça, amb la relació prioritzada de les persones candidates que indiqui la valoració de cada fase i la puntuació global obtinguda.

7.9. La proposta d'adjudicació es farà pública al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Universitat de Lleida.

7.10. Contra la proposta de la comissió, les persones candidates poden presentar reclamació davant del rector, en el termini màxim de deu dies, a comptar des de l'endemà de la publicació de la proposta al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Universitat de Lleida.

Les reclamacions seran valorades per la Comissió de Reclamacions de la Universitat de Lleida que escoltarà als membres de la comissió, contra la proposta de la qual, s'hagi presentat la reclamació, així com a les persones candidates.

La Comissió de Reclamacions examinarà l'expedient corresponent al procés selectiu per tal de vetllar per les garanties establertes i ratificarà o no la proposta reclamada en el termini màxim d'un mes, a partir del qual el rector o la rectora dictarà una resolució d'acord amb la proposta de la Comissió. La finalització del termini establert sense resoldre la reclamació s'entendrà com a desestimació de la reclamació presentada.

Aquest termini, d'acord amb l'article 22 de la Llei 39/2015 del procediment administratiu comú de les administracions públiques no es tindrà en compte als efectes que preveu l'apartat 3 de la base primera.

La resolució del rector esgota la via administrativa i serà impugnable directament davant de la jurisdicció contenciosa-administrativa.

 

8. Resolució del procés selectiu

8.1. Les comissions de selecció elevaran la proposta de la persona designada per ocupar cada plaça, al rector, que dictarà la corresponent resolució d'adjudicació de les places, que es publicarà al DOGC.

8.2. La resolució del rector d'adjudicació de les places, que posa fi al procés de selecció, exhaureix la via administrativa, i contra aquesta, les persones interessades, en aplicació dels articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, podran interposar recurs de reposició davant del rector en el termini d'un mes, a partir de l'endemà de la publicació de la resolució, o bé podran interposar, directament, demanda davant el Jutjat Social de Lleida, en el termini de 2 mesos a partir de l'endemà de la publicació de la resolució.

 

9. Formalització dels contractes proposats

9.1. Les persones proposades per ocupar les places hauran d'acreditar en el termini de vuit dies hàbils, a partir del dia següent a la data de publicació de la proposta de la comissió, que satisfan els requisits per a l'accés a la funció pública docent universitària fixats en aquestes bases. A més a més de presentar el documents que li siguin requerits, caldrà que presentin la documentació següent:

a) Certificat mèdic oficial que acrediti que no pateix cap malaltia ni defecte físic ni psíquic que l'incapaciti per a l'exercici de les funcions corresponents a la plaça convocada. No serà necessari que presentin aquesta documentació les persones aspirants que, havent prestats serveis a la Universitat de Lleida, durant el darrer any natural al de la data del contracte que es proposa i en un supòsit d'idèntiques tasques i riscos, hagin passat favorablement reconeixement mèdic específic de vigilància de la salut, a la Universitat de Lleida.

b) Declaració de no incórrer en cap motiu d'incompatibilitat previst en la legislació vigent.

Quedaran exemptes de presentar els documents requerits:

a) Les persones aspirants de les quals ja es disposa d'aquesta documentació vigent i actualitzada en el seu expedient personal.

b) Les persones aspirants que no s'hagin oposat a la potestat de verificació per la Universitat, en els termes previstos en la base 12a, en relació amb aquella documentació que es trobi disponible per a la Universitat de Lleida a través de les plataformes d'intermediació de dades entre les entitats del sector públic. En aquest sentit, la unitat de Personal haurà de concretar exactament quina és aquesta documentació a què té accés la Universitat, a través d'aquestes plataformes.

La documentació original, quan s'escaigui, haurà de presentar-se davant la unitat de Personal de la Universitat de Lleida (Plaça Víctor Siurana, 1, 25003 Lleida). La resta de documentació, preferentment, ha d'emetre's i signar-se en format electrònic, i s'ha de presentar a través del Registre electrònic de la Universitat de Lleida o a través de la seu electrònica de qualsevol entitat del sector públic.

 

10. Notificacions

Per tal de notificar, a les persones interessades, les resolucions i actes administratius que afectin els seus drets i interessos, la Universitat de Lleida, d'acord amb l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015 del procediment administratiu comú de les administracions públiques, efectuarà les publicacions corresponents al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Universitat de Lleida: https://seuelectronica.udl.cat/etauler.php

Les notificacions electròniques, que s'hagin de practicar per la Universitat de Lleida en el marc d'aquesta convocatòria, es practicaran amb avisos enviats al número de telèfon mòbil i/o adreça de correu electrònic, que les persones interessades hagin indicat a la sol·licitud.

 

11. Protecció de dades

De conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, s'informa que:

- El responsable del tractament de les dades personals facilitades per les persones candidates, en el present procediment selectiu, és la Universitat de Lleida - UdL- (dades de contacte del representant: Secretaria General. Plaça Víctor Siurana, 1, 25003 Lleida; sg@udl.cat; dades de contacte del delegat de protecció de dades: dpd@udl.cat).

- Les dades de les persones candidates s'utilitzaran només per a les finalitats inherents al present procediment selectiu.

- Les dades es conservaran com a mínim mentre la resolució del present procediment selectiu no esdevingui ferma, amb motiu del transcurs dels terminis per impugnar-la sense que cap interessat n'hagi interposat recurs en contra, i es destruiran en els termes i condicions previstes en la normativa sobre conservació i eliminació dels documents administratius de la UdL, i les taules d'avaluació documental aprovades per la Generalitat de Catalunya (http://www.udl.cat/ca/serveis/arxiu/)

- Les dades facilitades són obligatòries per exercir les potestats organitzatives de la UdL inherents a l'autonomia universitària, en el marc de l'article 27.10 de la Constitució; de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; dels Estatuts de la Universitat de Lleida, i de la legislació en matèria de funció pública i règim jurídic del sector públic.

- La UdL no cedirà ni comunicarà les dades a tercers, llevat dels casos estrictament previstos en la Llei.

- Les persones candidates poden accedir a les seves dades; sol·licitar-ne la rectificació, supressió o portabilitat; oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació, sempre que sigui compatible amb la condició de persona candidata en el present procediment selectiu, mitjançant escrit tramès a l'adreça dpd@udl.cat. També poden presentar una reclamació adreçada a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, mitjançant la seu electrònica de l'Autoritat (https://seu.apd.cat) o per mitjans no electrònics.

 

12. Potestat de verificació de les dades personals per la Universitat de Lleida

De conformitat amb la disposició addicional vuitena de la Llei orgànica 3/2018, de protecció de dades i garantia dels drets digitals, la Universitat de Lleida resta facultada per realitzar les verificacions necessàries per comprovar l'exactitud de les dades de les persones candidates que són imprescindibles per presentar la sol·licitud, en els termes exigits per la present convocatòria.

De conformitat amb l'article 28.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú, les persones candidates tenen el dret d'oposar-se a l'exercici d'aquesta potestat de verificació, per motius relacionats amb la seva situació particular. En qualsevol cas, en l'exercici d'aquest dret d'oposició, la persona candidata ha d'acreditar els motius que la justifiquen, perquè siguin valorats per la Universitat, i resta obligada a aportar els documents a la consulta dels qual s'oposa. 

 

 

Annex 2

Plaça convocada a concurs

 

Concurs públic núm. 91 - Plaça: PICLV/45

Descripció de la plaça

Departament: Medicina i Cirurgia

Àrea de Coneixement :Medicina

Perfil: Ve determinat per l'àrea de coneixement i la docència assignada.

Categoria: Professorat Catedràtic Contractat vinculat

Dedicació: Temps parcial- 6 hores

Centre d'assignació: Facultat Medicina

Centre assistencial: Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

Especialitat: Neurologia

Categoria assistencial: Facultatiu Especialista

Campus: Ciències de la Salut

Assignatures a impartir:

100526 PAI; 2,20 crèdits

100529 PAIV; 2,25 crèdits

100544 Clínica Mèdica; 2,50 crèdits

100549 TFG; 1,50 crèdits

100573 Malalties Neurològiques; 5,40 crèdits

101509 Fisiopatologia Humana; 0,62 crèdits

101533 Malalties del Sistema Nerviós; 3 crèdits

101654 Tècniques Instrumentals II; 0,53 crèdits

Assignatures a avaluar en el projecte docent:

100573 Malalties Neurològiques; 6 crèdits

101533 Malalties del Sistema Nerviós; 6 crèdits

 

Criteris de valoració

1. Mèrits docents relacionats amb el perfil de la plaça: experiència docent (assignatures i crèdits impartits i altres consideracions que els candidats i candidates creguin convenient presentar sobre la seva experiència docent), publicacions docents, projectes d'innovació i millora docent, comunicacions i ponències presentades a congressos i jornades sobre docència universitària, avaluacions positives de l'activitat docent universitària realitzada d'acord amb els models de referència (DOCENTIA, Manuals d'Avaluació Docent o similars), certificats per ANECA, AQU o altres agències d'avaluació reconegudes i enquestes d'opinió de l'estudiantat a partir de 3 punts sobre 5. La Comissió podrà tenir en compte altres mèrits que consideri oportuns.

Puntuació: 18 punts

2. Mèrits de recerca relacionats amb el perfil de la plaça: publicacions científiques, participació en projectes de recerca, ponències invitades i participació en congressos de referència en l'àmbit corresponent, haver gaudit de contractes predoctorals o postdoctorals competitius, tesis dirigides, transferència de coneixement, patents, creacions artístiques professionals, comissariat d'exposicions i impacte dels resultats de la recerca (cites, índex h, etc.). Per a les places de catedràtic o catedràtica es valorarà, a més, la capacitat de lideratge (direcció de grups de recerca, línies de recerca, etc.) i la de captació de projectes. La Comissió podrà tenir en compte altres activitats de recerca i transferència.

Puntuació: 35 punts

3. Mèrits de gestió desenvolupats en l'àmbit universitari. Es consideraran aquells càrrecs que computen per a l'obtenció del tram de gestió de la UdL, així com altres mèrits de gestió. Per a les places vinculades a institucions sanitàries es consideraran també els càrrecs acadèmics desenvolupats en l'àmbit assistencial.

Puntuació: 5 punts

4. Projecte docent i de recerca relacionat amb el perfil de la plaça. El projecte docent ha de contenir, al menys, els apartats següents: objectius, contingut, competències específiques, metodologia docent i d'avaluació. El projecte de recerca ha de contenir, al menys, els apartats següents: antecedents, objectius, metodologia i pla de treball, impacte previst en un horitzó aproximat de 3-5 anys. Pel cas de les places de catedràtic o catedràtica haurà d'incloure un pla de formació de doctors o doctores. Per a les places vinculades a institucions sanitàries el document haurà d'incloure també un projecte assistencial que haurà de contenir, al menys, els següents apartats: objectius i activitats assistencials, recursos sanitaris i organització del servei

Puntuació: 15 punts

5. Domini d'un tercer idioma, preferentment l'anglès, en aquells àmbits diferents als de les filologies clàssiques, romàniques i anglogermàniques. Aquest mèrit s'haurà d'acreditar, a partir de la docència impartida, comunicacions i ponències invitades a congressos, seminaris i conferències impartides i estades perllongades en centres estrangers o mitjançant certificacions oficials equivalents a un nivell mínim B2.

Puntuació: 5 punts

6. Altres mèrits. Cursos rebuts en l'àmbit de la formació del professorat universitari. Estades a partir de 3 mesos, considerades en còmput total, realitzades en altres universitats o centres de recerca. Altres mèrits que la Comissió cregui convenient considerar.

Puntuació: 2 punts

7. Experiència professional relacionada amb el perfil de la plaça.

Puntuació: 15 punts

8. Formació docent o assistencial relacionada amb el perfil de la plaça.

Puntuació: 5 punts

 

Comissió de Selecció

 

Titulars

Cognoms, Nom

Universitat/Institució

Cos/Categoria

Àrea de coneixement

Presidenta:

Solà Alberich, Rosa

U. Rovira i Virgili

CU

Medicina

Secretària:

Martí Laborda, Rosa Mª

U. de Lleida

CU

Dermatologia

Vocal:

Martínez Yélamos, Antonio

Hospital Universitari de Bellvitge

 

 

Vocal:

Millán Torné, Mònica

Hospital Germans Trias

 

 

Vocal:

Arenillas Lara, Juan F.

U. de Valladolid

CU

Medicina

Suplents

Cognoms, Nom

Universitat/Institució

Cos/Categoria

Àrea de coneixement

President:

Matias-Guiu Guia, Xavier

U. de Lleida

CU

Anatomia Patològica

Secretari:

Caldero Pardo, Jordi

U. de Lleida

CU

Histologia

Vocal:

Martínez Yélamos, Sergio

Hospital Universitari de Bellvitge

 

 

Vocal:

Becerra Cuñat, Juan Luis

Hospital Germans Trias

 

 

Vocal:

Medina Hernandez, Loreta

U. de Lleida

CU

Anatomia i Embriologia Humana

 

 

Annex 3

Currículum vitae

 

1. Dades personals

2. Situació professional actual

3. Identificació científica (opcional)

4. Formació acadèmica

5. Activitats anteriors a la situació actual de caràcter científic o professional

6. Idiomes

7. Tesi doctoral

A. Projectes

A.1 Direcció i participació en projectes d'investigació competitius

A.2 Direcció i participació en projectes d'investigació no competitius

A.3 Participació en contractes d'investigació i transferència de tecnologia d'especial rellevància amb empreses o administracions

B. Publicacions

B.1 Articles en revistes amb avaluació externa

B.2. Llibres i capítols de llibre

B.3. Altres publicacions

B.4 Publicacions amb avaluació externa resultants de congressos

C. Obres artístiques i projectes arquitectònics

D. Patents i models d'utilitat

E. Participació a congressos

F. Estades en altres universitats o centres de recerca

G. Direcció d'activitats de recerca o transferència

G.1 Tesis doctorals

G.2 Altres activitats de recerca o transferència

H. Informes Valoratius. Valoració de l'experiència docent i investigadora

I. Beques i ajuts

J. Experiència docent universitària

J.1 Docència impartida

J.2 Avaluació de l'activitat docent universitària: Enquestes d'opinió de l'estudiantat / Quinquennis docents

K. Formació per a la docència universitària

L. Altres mèrits docents en l'àmbit universitari

L.1 Publicacions docents

L.2 Materials docents

L.3 Projectes d'innovació docent

L.4 Comunicacions a congressos i jornades sobre docència universitària

M. Activitats de gestió en l'àmbit universitari

N. Activitats de caràcter professional

O. Altres mèrits o aclariments de caràcter científic

P. Altres mèrits o aclariments de caràcter docent

Q. Les cinc aportacions científiques i les cinc aportacions docents més rellevants

La persona que signa a sota declara que es responsabilitza de la veracitat de les dades que figuren en el present document assumint, en cas contrari, les responsabilitats que poguessin derivar-se de la inexactitud de les mateixes. (signatura)

 

 

Annex 4

Projecte docent i de recerca d'acord amb el perfil de la plaça

 

PROJECTE DOCENT I DE RECERCA

Cal redactar un projecte docent i de recerca relacionat amb el perfil de la plaça. El document no excedirà les 15 pàgines. S'haurà de presentar obligatòriament fent ús del document indicat amb aquesta finalitat que caldrà descarregar-se de la pàgina web:

 

https://udl.cat/ca/serveis/personal/PDI/Concursos/Contractats/

 

El projecte docent ha de contenir, al menys, els apartats següents: objectius, contingut, competències específiques, metodologia docent i d'avaluació.

El projecte de recerca ha de contenir, al menys, els apartats següents: antecedents, objectius, metodologia i pla de treball, impacte previst en un horitzó aproximat de 3-5 anys. Pel cas de les places de catedràtic contractat haurà d'incloure un pla de formació de doctors.

Per a les places vinculades a institucions sanitàries el document haurà d'incloure també un projecte assistencial que haurà de contenir, al menys, els següents apartats: Objectius i activitats assistencials, recursos sanitaris i organització del servei.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10481 catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 9029,Universidad de Lleida https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-27/10481-universidad-lleida-cargos-personal-dogc-n-2023-9029 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.