Ayuntamiento de Santa Perpètua de Mogoda - Administración local (DOGC nº 2023-9028)

ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza municipal de la gestión de los residuos municipales (exp. 2023/00009649V).

El Ple de l'Ajuntament en la sessió extraordinària del dia 11 d'octubre de 2023 ha aprovat inicialment la Modificació de l'Ordenança municipal de la gestió dels residus municipals de Santa Perpètua de Mogoda (exp. núm. 2023/00009649V).

Per tot això es sotmet l'expedient a informació pública pel termini de trenta dies amb publicació al BOP, al DOGC, a l' e - tauler, al web municipal i a un diari dels de més circulació a la Província, tot a l'efecte d'examen i, si s'escau, de les pertinents al·legacions. L'expedient es podrà consultar durant aquest període a l'Àrea de Territori i Desenvolupament Local situada a la Plaça de la Vila, 5 (de 9h a 14h) trucant prèviament al telèfon 935743234.

Cas que els terminis indicats en l'apartat segon no es presentessin al·legacions i/o reclamacions, l'aprovació del projecte de referència s'entendria aprovat definitivament sense necessitat d'acord exprés. Un cop aprovat definitivament, s'haurà de procedir a la publicació íntegra del text de l'ordenança en el Butlletí Oficial de la Província i inserir-se en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, anunciant-se la referència del Butlletí Oficial de la Província en què s'hagi publicat íntegrament el text en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Santa Perpètua de Mogoda, 18 d'octubre de 2023

 

Isabel Garcia i Ripoll

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10458 {"title":"Ayuntamiento de Santa Perpètua de Mogoda - Administración local (DOGC nº 2023-9028)","published_date":"2023-10-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10458"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Perpètua de Mogoda,DOGC,DOGC 2023 nº 9028 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-26/10458-ayuntamiento-santa-perpetua-mogoda-administracion-local-dogc-n-2023-9028 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.