Ayuntamiento de Celrà - Administración local (DOGC nº 2023-9028)

ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto de obra de musealización de la planta baja de la Torre Desvern para Centro de Interpretación de Les Gavarres (exp. x2023001607).

La Junta de Govern Local, en sessió de data 17 d'octubre de 2023, ha aprovat inicialment el projecte d'obra ordinària titulat Museïtzació de la planta Baixa de la Torre Desvern per a Centre d'Interpretació de les Gavarres, redactat pel Sr. Joaquim Paredes Baulida (en representación de l'empresa 24 Imatges x Segon SL) i amb un pressupost d'execució per contracte de 41.555,00 Euros IVA exclòs (50.281,55 Euros IVA inclòs).

D'acord amb el que disposen els articles 235.2 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 de abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i 37.1 i 2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, el projecte esmentat se sotmet a informació pública per un termini de trenta dies hàbils a comptar de l'endemà de l'última de les publicacions d'aquest edicte al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i a la seu electrònica municipal (etauler) de la corporació perquè qualsevol persona el pugui examinar i formular-hi les al·legacions que consideri oportunes. El projecte es pot consultar a l'etauler de la corporació durant el període d'exposició pública.

El projecte es pot consultar a https://celra.cat/portagavarres

 

Celrà, 19 d'octubre de 2023

 

David Planas Lladó

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10442 {"title":"Ayuntamiento de Celrà - Administración local (DOGC nº 2023-9028)","published_date":"2023-10-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10442"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Celrà,DOGC,DOGC 2023 nº 9028 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-26/10442-ayuntamiento-celra-administracion-local-dogc-n-2023-9028 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.