Universidad de Barcelona - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9028)

RESOLUCIÓN de 20 de octubre de 2023, por la que se da publicidad a la modificación de la oferta pública de empleo de personal docente e investigador de la Universidad de Barcelona para el año 2023.

Per resolució de 8 de març de 2023, publicada al DOGC del dia 14 de març de 2023, es donà publicitat a l'oferta pública d'ocupació de 127 places de Personal Docent i Investigador, atenent l'acord de la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya de 16 de desembre de 2022, sobre contractació del PDI de les Universitats públiques catalanes. Aquest Acord es va efectuar d'acord amb la llei de pressupostos estatals de l'any 2022, i la llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya de l'any 2022, i restava condicionat a les noves Lleis de pressupostos per al 2023 que s'aprovessin en els següents mesos.

Un cop aprovades la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2023, i la Llei 2/20223, de 16 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2023, la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya del dia 21 de març de 2023, ha aprovat la Modificació de l'Acord de 16 de desembre de 2022.

D'acord amb el que disposa l'article 70 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, que aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de d'Empleat Públic, les places resultants de l'aplicació de la taxa de reposició autoritzada s'han d'incloure en l'oferta d'ocupació, que un cop aprovada pels respectius òrgans de govern de les Administracions Públiques, ha de ser publicada en el diari oficial corresponent.

L'esmentat Acord preveu, així mateix, la convocatòria per torn de promoció interna, en aplicació del que disposa l'article 62.2 de la Llei Orgànica 6/2001, d'Universitats, de 23 places de catedràtics d'universitat dels cossos docents universitaris i, en aplicació de l'article 14.bis del I Conveni col·lectiu per al personal docent i investigador de les Universitats públiques catalanes de 17 places de professorat catedràtic contractat.

En conseqüència, atenent l'esmentada modificació de Acord de la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya, del dia 16 de desembre de 2023, sobre la contractació de PDI de les universitats públiques catalanes, i a l'aprovació de la modificació de l'oferta pública d'ocupació de Personal Docent i Investigador per a l'any 2023 pel Consell de Govern de la Universitat de Barcelona en sessió d'11 d'octubre de 2023, ratificada per la Comissió Econòmica del Consell Social de 17 d'octubre de 2023, en ús de les atribucions que em confereix l'Estatut de la Universitat de Barcelona,

 

RESOLC:

 

Primer.- Donar publicitat a la modificació de l'oferta pública d'ocupació de 128 places de Personal Docent i Investigador de la Universitat de Barcelona per a l'any 2023 següents:

- 51 places de professorat agregat

- 19 places de professorat agregat/professorat titular d'universitat reservades a personal investigador del Programa Ramón y Cajal i d'altres programes d'excel·lència nacionals o internacionals amb acreditació I3

- 16 places de professorat agregat/professor titular d'universitat vinculades a plaça assistencial hospitalària

- 37 places de professorat titular d'universitat

- 5 places de professorat catedràtic contractat/catedràtic/a del cos docent de catedràtics d'universitat

Addicionalment, s'integren en l'oferta pública d'ocupació del Personal Docent i Investigador de la Universitat de Barcelona les següents places de promoció interna:

- 23 places del cos docent de catedràtics d'universitat

- 17 places de professorat catedràtic contractat

 

Segon.- Les convocatòries corresponents a aquesta Oferta Pública seran objecte de publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i les corresponents a cossos docents universitaris igualment en el Boletín Oficial del Estado. Així mateix se'n farà difusió mitjançant la seu electrònica de la Universitat de Barcelona: https://seu.ub.edu/.

 

Barcelona, 20 d'octubre de 2023

 

Joan Guàrdia Olmos

Rector

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10425 {"title":"Universidad de Barcelona - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9028)","published_date":"2023-10-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10425"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 9028,Universidad de Barcelona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-26/10425-universidad-barcelona-cargos-personal-dogc-n-2023-9028 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.