Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-9027)

EDICTO relativo a la convocatoria y las bases específicas para la cobertura de una plaza de oficial 1ª carpintero, personal de oficios, grupo C2, mediante el procedimiento de concurso-oposición por promoción interna, de la plantilla de personal laboral del Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Cornellà ha aprovat en sessió ordinària de data 6 d'Octubre de 2023 la convocatòria i les Bases Específiques per a la cobertura d'una plaça de Oficial 1a Fuster, Personal d'Oficis, grup C-2 , mitjançant el procediment de concurs- oposició per promoció interna de la plantilla de personal laboral que tot seguit s'indica,

 

 

BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ MITJANÇANT CONCURS-OPOSICIÓ, PER PROMOCIÓ INTERNA, D'UNA PLAÇA DE OFICIAL 1A FUSTER, DE LA PLANTILLA DE PERSONAL LABORAL DE L'AJUNTAMENT DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT.

 

1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

L'objecte de la present convocatòria és la provisió, per promoció interna, mitjançant concurs oposició, d'1 plaça de Oficial 1a Fuster, Personal d'Oficis, grup C-2, de la plantilla de personal laboral, inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació parcial de l'any 2022, aprovada per JGL en sessió ordinària de 8/07/2022.

La persona seleccionada serà contractat laboral fix i les característiques de la convocatòria són les següents:

Codi plaça: 2.4.78

Lloc de treball d'adscripció: Oficial 1a fuster

Núm. de places convocades: 1

Classe de personal: Laboral fix

Classificació: Personal Oficis

Grup de titulació: C-2

Funcions:

Realitza tasques elementals pròpies de la seva categoria vinculades a la fusteria, així com altres funcions anàlogues que li siguin assignades, sempre seguint les instruccions i sota la supervisió dels seus superiors.

 

2. NORMATIVA APLICABLE

Aquests procés selectiu es regirà per les presents bases específiques, i per les Bases Generals Reguladores dels processos selectius i de cobertura temporal i definitiva de places de la plantilla de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat aprovades al Ple de 24 de maig de 2023 i publicades al BOP de 29 de maig de 2023 i al DOGC de 1 de juny de 2023.

En tot allò que no estigui previst a les presents bases, serà d'aplicació el que disposa la resta de normativa vigent i d'aplicació.

 

3. REQUISITS QUE HAURAN DE REUNIR LES PERSONES ASPIRANTS

3.1. Les persones participants han de complir amb els següents requisits genèrics per a la promoció interna:

a. Ser personal laboral fix i ocupar una plaça i lloc de treball de la categoria Agrupacions Professionals, en el Grup AP , de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat i trobar-se en situació de servei actiu.

b. Tenir una antiguitat mínima de 2 anys de servei actiu en el subgrup de classificació immediatament inferior al de la categoria de la convocatòria (AP) a l'Ajuntament de Cornellà, com a laboral fix.

c. Estar en alguna de les situacions administratives següents: servei actiu, serveis especials o serveis en altres administracions

d. Estar en possessió del graduat escolar, ESO o FP I de l'àmbit dels oficis, segons determina l'article 76 del Reial Decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text Refós de la Llei de L'estatut bàsic de l'empleat públic., o en condicions d'obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació de sol·licituds. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent de l'òrgan competent.

e. Coneixement de la llengua catalana: Acreditar els coneixements del nivell elemental de català (B1) de la secretaria de Política Lingüística o acreditar aquest nivell mitjançant la superació de la prova corresponent a la fase d'oposició. .

f. Habilitació: És precís no haver estat separat/da del servei de cap administració pública o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, mitjançant la tramitació del corresponent procediment disciplinari, ni trobar-se en situació d'inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics

g. Capacitat funcional: Cal tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les funcions pròpies dels llocs de treball de la convocatòria

3.2. Per a l'admissió en aquesta convocatòria, les persones participants han de posseir tots els requisits el dia de la finalització de presentació de sol·licituds. En tots els casos, aquests requisits s'han de mantenir fins a la presa de possessió com a personal funcionari de carrera.

 

4. DRETS D'EXAMEN

Les persones que vulguin participar en el procés selectiu hauran d'abonar els drets d'examen que s'estableixen a l'Ordenança Fiscal número 6 (pàgina 116) consistent en 15 € per la participació en processos selectius i que es poden consultar a l'enllaç següent:

http://arxiu.cornella.cat/GovernObert/NORMATIVAmunicipal/02%20Aprovat/

04%20Normativa%20fiscal/OOFF2023.pdf

El pagament de les taxes es podrà fer de manera telemàtica en el següent enllaç Seu electrònica - Autoliquidació (cornella.cat) o de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

La manca de pagament, el pagament incomplet de la taxa o la no acreditació documental, determinarà l'exclusió de l'aspirant.

 

5. PUBLICITAT DE LES BASES I LA CONVOCATÒRIA

La convocatòria de cada procés selectiu, així com les bases que el regulin, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en el web municipal. Així mateix, es publicarà anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), de les convocatòries de processos per a la cobertura definitiva de places vacants, amb indicació de la data del BOPB en què han estat publicades les bases generals i les bases específiques del procés.

De conformitat amb el que estableix l'article 45.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques els restants i successius anuncis de cada convocatòria es faran públics, únicament, a la pàgina web municipal.

 

6. SOL·LICITUDS DE PARTICIPACIÓ

Juntament amb la sol·licitud, que haurà contenir el codi de convocatòria corresponent i la declaració responsable conforme l'aspirant compleix totes les condicions exigides, caldrà presentar la següent:

6.1 .- Documentació:

a. Sol·licitud de participació al procés, segons formulari de sol·licitud per participar en processos selectius que consta a l'Annex II.

b. Justificant del pagament dels drets d'examen, tal i com s'indica a la base 4.

c. Currículum vitae actualitzat

d. Còpia de la titulació que acredita el requisit de titulació establert a la base 3.1.d

e. La relació de mèrits que s'al·leguin en la fase de concurs, on es farà constar l'experiència professional, indicant clara i explícitament la durada exacta de cada període, les dades acadèmiques, els cursos de formació i perfeccionament, la seva durada en hores lectives i aprofitament, si s'escau, així com qualsevol altre mèrit que es cregui oportú. Els mèrits que no al·leguin en la sol·licitud no seran valorats.

Pel que fa a l'acreditació dels serveis prestats a l'Ajuntament de Cornellà del Llobregat, es certificaran d'ofici des de Recursos Humans, una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i s'adjuntaran a la documentació aportada per les persones candidates.

f. Còpia de la documentació acreditativa d'estar en possessió de coneixements del nivell de suficiència de català nivell elemental B1 de la Secretaria de Política Lingüística o d'un dels altres títols, diplomes i certificats equivalents, per tal de quedar exempt de la realització de l'exercici de coneixements de llengua catalana. Les persones aspirants que indiquin en la sol·licitud haver superat la prova o l'exercici de caràcter obligatori i eliminatori, del nivell de català que determina la base 8.1, tercer exercici d'aquestes bases, en altres processos selectius convocats per l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, restaran exemptes d'acreditar els coneixements de llengua catalana.

g. En el cas d'instàncies defectuoses, es requerirà la persona interessada per tal que esmeni els errors, amb l'advertiment que, si no ho fa abans de 10 dies hàbils, quedarà exclosa de la llista d'aspirants.

h. No serà necessari compulsar la documentació presentada mitjançant fotocòpia. Aquesta documentació es compulsarà juntament amb la resta de la documentació que s'ha de presentar per tramitar el nomenament com a funcionari/a en pràctiques o, si escau, com a funcionari/a de carrera. En el supòsit de que la documentació presentada no coincideixi amb l'original, la persona aspirant quedarà exclosa del procés selectiu.

Amb la formalització i presentació de la sol·licitud, les persones aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent.

6.2.- Termini de presentació de sol·licituds:

Per presentar la sol·licitud, les persones aspirants disposaran del termini de 20 dies naturals a comptar de l'endemà de la darrera publicació de l'anunci de la convocatòria al DOGC.

Quan el darrer dia del termini sigui inhàbil, s'entendrà prorrogat al primer dia hàbil següent.

6.3.- Procediment de presentació de sol·licituds:

a. Mitjançant el formulari de sol·licitud, les persones aspirants hauran d'indicar de forma expressa el compliment dels requisits que s'indiquen a la base 3.

b. Per participar a les convocatòries, la persona haurà de presentar una sol·licitud, que es podrà emplenar en línia a través de la pàgina web municipal, en la qual declari, sota la seva responsabilitat, que compleix amb tots els requisits per participar establerts a la base general segona i a les bases específiques. La veracitat de les dades que es facin constar en aquesta sol·licitud és responsabilitat de la persona que concorri a les proves selectives.

La sol·licitud de participació es presentarà preferentment pel registre electrònic de l'Ajuntament de CORNELLÀ DE LLOBREGAT (sol·licitud en línia a la pàgina web municipal) o pel registre electrònic de les administracions públiques relacionades a l'article 2.1 de la LPACAP.

La sol·licitud també es pot presentar per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 16.4 de la LPACAP.

c. Serà responsabilitat de les persones aspirants la veracitat de les dades consignades, sense perjudici que en qualsevol moment l'autoritat convocant o el Tribunal Qualificador pugui requerir-los l'acreditació dels requisits necessaris quan cregui que hi ha inexactituds o falsedats en les quals hagin pogut incórrer les persones aspirants.

 

7.- ADMISSIÓ DE LES PERSONES CANDIDATES

Es realitzarà com determina el punt 6 de les Bases Generals.

7.1.- Llista provisional de persones admeses i excloses

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, el/la president/a de la corporació, o l'autoritat en qui hagi delegat, dictarà resolució en el termini màxim d'un mes, declarant aprovada provisionalment la llista de persones admeses i excloses, amb indicació, en el seu cas, del motiu de l'exclusió.

Aquesta resolució es publicarà a la pàgina web municipal i acordarà la composició de l'òrgan seleccionador, de les persones assessores i observadores, amb els seus respectius suplents, així com la llista de persones candidates.

A la mateixa resolució es farà constar el lloc, la data i l'hora de començament de la primera prova.

7.2.- Llista definitiva de persones admeses i excloses

A partir de l'endemà de la publicació al web municipal de la resolució que aprova la llista provisional de persones admeses i excloses, s'inicia un termini de 10 dies hàbils a efectes de possibles al·legacions.

Les al·legacions presentades seran resoltes en el termini dels 30 dies hàbils següents a la finalització del termini per a la presentació, per l'òrgan que hagi aprovat la llista provisional. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi dictat resolució, les al·legacions s'entendran desestimades.

Si no s'hi presenten al·legacions o aquestes es desestimen, es considerarà elevada a definitiva la llista provisional de persones admeses i excloses i no caldrà tornar-la a publicar. Si s'accepta alguna al·legació, es procedirà a aprovar la llista definitiva de persones admeses i excloses amb les esmenes corresponents i es farà pública al web municipal. El contingut d'aquesta resolució ha de complir amb allò previst a l'aprovació de la llista provisional.

La llista definitiva es farà pública a la web municipal.

Els anuncis successius relacionats amb el procés de selecció seran fets públics a la seu electrònica de l'Ajuntament Oferta pública - Ajuntament de Cornellà (cornella.cat).

 

8. ACTUACIÓ DE L'ÒRGAN TÈCNIC DE SELECCIÓ

8.1. El tribunal qualificador del procés selectiu estarà format per 5 membres titulars, amb els seus respectius/ives suplents i es constituirà com a òrgan col·legiat, i la seva configuració i nomenament s'ajustarà al que preveu l'article 72 del Decret 214/90, en allò que correspongui en aplicació del que preveu l'article 60 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

En la seva composició es vetllarà pel compliment del principi d'imparcialitat i de professionalitat dels seus membres, per tal que la meitat més un d'aquests/es tingui la titulació adequada als coneixements que s'exigeixen, i perquè tots els/les vocals tinguin una titulació acadèmica igual o superior a l'exigida a les persones aspirants. Es tendirà, també, a la paritat entre home i dona.

8.2 L'òrgan de selecció estarà format com a mínim per un/a president/a i quatre membres vocals dels quals:

- Un terç és integrat per membres o funcionaris de la mateixa Corporació

- Un terç és integrat per personal tècnic, que pot ser o no, personal de la mateixa entitat local.

- Un terç és integrat per representants de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya a proposta de la mateixa Escola.

La secretaria del Tribunal, que no té la condició de membre d'aquest, recau en el Secretari/a General de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat o funcionari/a en qui delegui, el/la qual tindrà veu però no vot.

El tribunal ha d'estar integrat, a més, pels membres suplents respectius que han de ser designats conjuntament amb els titulars.

En cas d'empat, es decidirà amb el vot de qualitat del o la Presidenta del Tribunal.

El Tribunal podrà disposar de la incorporació a les seves tasques de personal tècnic especialista per a totes o algunes de les proves, els quals actuaran amb veu però sense vot per debatre, en les sessions del Tribunal, les qüestions que se'ls sotmetin relatives a les matèries de la seva competència.

El Tribunal qualificador podrà excloure del procés selectiu qualsevol participant que realitzi alguna conducta contrària a la bona fe o orientada a desvirtuar els principis d'equitat i igualtat o altres comportaments que alterin el normal desenvolupament de qualsevol de les fases establertes en la convocatòria.

 

9. ABSTENCIÓ I RECUSACIÓ DELS MEMBRES I DE LES PERSONES COL.LABORADORES

L'abstenció i recusació de les persones membres dels òrgans de selecció i de les persones assessores, col·laboradores i observadores, s'haurà d'ajustar al que preveuen els art. 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic (en endavant, LRJSP).

Hauran d'abstenir-se de formar-ne part, i caldrà que ho notifiquin a Recursos Humans, quan es trobin en alguna de les circumstàncies que preveuen els articles esmentats o quan hagin impartit cursos o hagin realitzat treballs per a la preparació d'aspirants a proves selectives els dos anys anteriors a la publicació de la convocatòria.

Igualment, les persones candidates podran exercir el seu dret a la recusació, d'acord amb la mateixa normativa.

 

10. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS SELECTIU

El procés de selecció es realitzarà pel concurs oposició amb les tres fases següents:

1. Fase d'oposició consistent en l'avaluació de les capacitats mitjançant la superació de proves de coneixements teòrico-pràctics. De caràcter obligatòries i eliminatòries i amb un màxim de 60 punts

2. Fase de concurs consistent en la valoració de mèrits aportats per l'aspirant fins a un màxim de 40 punts

El procés selectiu s'efectuarà en dues fases diferenciades: la primera d'oposició amb diverses proves successives, totes eliminatòries, i la segona de concurs.

La puntuació obtinguda en la fase de concurs no podrà aplicar-se per superar els exercicis de la fase d'oposició.

Les proves corresponents a la fase d'oposició es podran acumular en una sola sessió o en diverses, d'acord amb els criteris d'eficàcia i eficiència. En aquests casos la correcció de l'exercici posterior quedarà condicionada a la superació de l'anterior quan aquests siguin eliminatoris.

Les persones candidates seran convocades en una sola crida, llevat dels casos de força major, I d'acord amb el que determinen les Bases Generals en aquests supòsit. degudament acreditats i valorats discrecionalment pel tribunal.

Les persones candidates han de comparèixer a les diferents proves amb el seu DNI o altre document acreditatiu.

La manca de presentació d'aquest document en determinarà l'exclusió automàtica.

Si el tribunal té coneixement que alguna de les persones aspirants no reuneix íntegrament els requisits per participar en la convocatòria, en qualsevol moment del procés selectiu podrà proposar, amb audiència prèvia de la persona interessada, la seva exclusió i, si s'escau, es posaran en coneixement de les autoritats pertinents les inexactituds o falsedats comprovades als efectes pertinents.

 

10.1. FASE D'OPOSICIÓ

Exercici 1: Teòric-Pràctic. Amb una puntuació màxima de 60 punts

Serà de caràcter obligatòria i eliminatori per a totes les persones aspirants.

Consistirà en resoldre una prova pràctica amb coneixements teòrics relacionat amb les funcions o activitats pròpies de la plaça objecte de la convocatòria, que versarà sobre el temari relacionat a l'Annex 1.

Aquest exercici es valorarà sobre un màxim de 60 punts, i en quedaran eliminades les persones aspirants que obtinguin una qualificació inferior a 30 punts en la suma total dels dos exercicis.

El tribunal decidirà el temps d'execució de cadascun dels exercicis així com el contingut de les proves i els criteris de correcció. També podrà disposar que cada aspirant llegeixi el seu exercici i li pot demanar els aclariments que consideri oportuns.

Exercici 2. Avaluació de coneixements de la llengua catalana.

El resultat d'aquesta prova serà d'apte/a o no apte/a segons el resultat de les proves administrades. La prova serà administrada i corregida per una persona membre del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Poden quedar exempts de la realització d'aquesta prova les candidatures que acreditin el coneixement mitjançant el nivell elemental B1 de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent o superior.

 

10.2. FASE DE CONCURS

La puntuació màxima de la valoració dels mèrits serà de 40 punts segons els barems de mèrits que es defineixen a continuació:

A. Experiència professional comportarà la puntuació màxima de 20 punts de la fase de concurs, segons detall:

A.1) Experiència en places de l'Administració Pública que siguin del mateix grup/subgrup de titulació i amb les funcions corresponents a les del cos, escala, categoria o equivalent al qual pertany la plaça convocada: 0,30 punts per mes treballat.

A.2). Experiència en places de l'Ajuntament convocant que siguin d'un grup/subgrup de titulació i del cos, escala, categoria o equivalent, diferent al de la plaça convocada: 0,15 punts per mes treballat.

En els processos de promoció interna no caldrà acreditar l'antiguitat. No es tindran en compte altres serveis prestats a l'empresa privada.

No es valoraran com a mèrit els dos anys de serveis prestats que són requisit per participar a tots els processos de promoció interna.

En els processos que permetin l'accés a ocupants de places d'àrees d'activitat o funcionals diferents a les que són pròpies de la convocatòria, només es valorarà com a mèrit l'adscripció a llocs de treball directament relacionats amb les funcions dels llocs de treball proveïts per les places convocades.

Es valorarà com a mèrit l'experiència professional que té la persona treballadora en les funcions i tasques de la plaça convocada. Aquesta experiència s'ha de valorar de forma superior a l'experiència en la plaça que li habilita per poder participar en la promoció interna.

A.3). Haver ingressat a l'administració local d'acord amb el barem següent:

a) mitjançant oposició lliure: 2 punts

b) mitjançant concurs - oposició: 1,5 punts

c) mitjançant concurs: 0,75 punts

B. Formació acadèmica i altres mèrits comportarà la puntuació màxima de 20 punts, segons el detall:

- Formació reglada

Es tindrà en compte la titulació relacionada o rellevant per desenvolupar les funcions del lloc de treball, igual o superior a la requerida per participar en el procés selectiu específic o del mateix nivell, sempre i quan aquesta no sigui la que s'ha aportat com a requisit per accedir a la convocatòria, fins a un màxim de 10 punts, d'acord amb el barem següent:

Places del grup C

CFGM o batxillerat: 1,5 punts

CFGS: 1,75 punts

Titulació universitària: 2 punts

- Formació complementària

La formació s'haurà d'acreditar segons allò aprovat a les bases generals i fins a un màxim de 10 punts.

Per acreditar els títols de formació reglada: diploma oficial o rebut de pagament de les taxes per a la seva obtenció.

Per acreditar els títols de formació complementària: els certificats han de fer constar l'entitat organitzadora, la denominació del curs, la durada en hores, el programa del curs, l'assistència amb o sense aprofitament.

Els cursos que superin les 50 hores s'hauran d'acompanyar del programa amb el nombre d'hores dedicat a cada mòdul.

Per obtenir la puntuació de cada persona es sumaran els certificats i títols i, un cop obtingut el nombre d'hores total, s'aplicarà el barem següent:

 

CONTINGUT

Nº HORES

TOTALS PUNTUACIÓ (amb aprofitament)

ESPECÍFICA

 

20 a 50

1

 

51 a 100

2

 

101 a 175

3,36

 

176 a 250

4,32

 

251 a 325

6,24

 

326 a 400

8,16

 

> 400

9,60

 
GENERAL

 

20 a 50

0,48

 

51 a 100

0,96

 

101 a 200

1,44

 

201 a 250

1,92

 

> 250

2,40

 

 

- Altres mèrits:

- Conducció de vehicles: 0,4 per a cada permís relacionat amb les funcions del lloc

 

11. RELACIÓ DE PERSONES APROVADES

11.1.- Qualificació definitiva

Un cop finalitzades les proves, el Tribunal sumarà els resultats de la fase d'oposició i de la fase de concurs, i emetrà la relació de persones aprovades que es publicarà a la pàgina web de l'Ajuntament.

11.2.- Criteris de desempat

En cas d'empat en la puntuació final, l'ordre s'establirà a favor de la persona aspirant que hagi obtingut la nota més alta en:

- La prova pràctica.

- El conjunt de la fase d'oposició.

si tot i així no quedés resolt, l'òrgan de selecció acordaria el criteri de desempat a adoptar.

11.3.- Documentació a presentar

A partir de la publicació de la relació de persones aprovades, les persones aspirants aprovades disposen de 20 dies naturals, sense requeriment previ, per presentar la documentació que acredita les condicions i els requisits exigits a la base 3 i els mèrits al·legats a la base 8.2, si no s'ha fet abans, mitjançant la presentació de documents i certificacions originals.

La formalització del nomenament restarà condicionada a l'acompliment de la totalitat dels requisits formals de la convocatòria.

Tota la documentació que es presenti en llengua estrangera ha d'anar acompanyada de la corresponent traducció jurada.

11.4.- Incidències en la presentació de documentació

Si alguna persona no presentés la documentació esmentada dins del termini de 20 dies naturals des de la publicació de la proposta de candidats/tes o no reunís els requisits exigits, no podria incorporar-se i el seu nomenament o contractació quedarien anul·lats, la qual cosa li faria perdre tots els drets inherents a la convocatòria i sense perjudici de la responsabilitat en què hagués pogut incórrer per falsedat en la sol·licitud.

Les persones aspirants que injustificadament no s'incorporin al servei de la corporació perdran tots els drets derivats del procés de selecció.

En el cas de les situacions descrites en els dos apartats anteriors, així com en el cas de renúncia de la persona aspirant proposada, l'òrgan competent cridarà la següent persona de la llista proposada per l'òrgan de selecció que hagi superat les proves selectives per tal que continuï en el procés selectiu, per la qual cosa haurà d'aportar la documentació abans esmentada.

 

12. FASE DE PERÍODE DE PROVA

El període de prova serà de 6 mesos i es desenvoluparà d'acord amb el que determina l'article 11.2 de les Bases Generals.

 

13. NOMENAMENT DEFINITIU, JURAMENT O PROMESA DELS/DE LES FUNCIONARIS/ÀRIES I PRESA DE POSSESSIÓ

D'acord amb el que estableix l'article 12.1 de les Bases Generals, prèviament al nomenament i com a màxim dins del termini de 20 dies naturals des que es facin públiques les llistes de persones aprovades, aquestes hauran hagut d'aportar els documents originals de les condicions de capacitat i els requisits exigits a la convocatòria, sens perjudici dels casos en que la mateixa consti a les Bases de Dades del Departament de Recursos Humans.

Les persones que no presentin la documentació dins del termini indicat no podran ser nomenades, excepte aquells casos de força major, que seran degudament comprovats i considerats per l'òrgan competent, sense perjudici de la responsabilitat que recaigui sobre elles en el cas de falsedat documental.

Finalitzat aquest període, l'alcalde-president ha de nomenar funcionàries les persones proposades en el període màxim d'un mes. Els nomenaments s'han de publicar al BOPB.

L'acte de jurament o promesa i la presa de possessió es troben regulats al Real Decret 707/1979,de 5 d'abril i s'han d'efectuar dins del mes següent a la data de la publicació al butlletí oficial.

La manca de presa de possessió, llevat de casos de força major degudament comprovats i considerats per l'Ajuntament, comportarà la pèrdua de tots els drets.

 

 

ANNEX I.

TEMARI

 

1- Tipus de fustes, característiques i funcionalitat.

2- Eines manuals en Fusteria i fabricació de mobles. Tipus, aplicacions, maneig, preparació, afilat i seguretat.

3- Màquines portàtils en Fusteria i fabricació de mobles. Tipus, funcionament, aplicacions, accessoris, útils i manteniment.

4- Enmagatzematge de materials i productes de fusteria.  Manipulació i cura del material. Equips i mitjans.

5- Polit de la fusta i derivats. Fases, màquines i útils. Abrasius, tipus i característiques.

6- Encolat de la fusta i dels seus derivats. Adhesius. Tipus i característiques. Tècniques d'aplicació.

7- Ferratges en fusteria i mobles. Tipus, aplicacions, funcionament i col.locació (marcat, mecanitzat, ajust i fixació).

8- Instal.lacions de fusteria (tancaments practicables, fixes i Paviments). Fases i característiques pròpies.

9- Instal.lacions en mobiliari.  Fases i característiques pròpies.

10- Riscos laborals i mesures preventives especifiques.

 

 

ANNEX II

FOMULARI I INSTRUCCIONS PER PRESENTAR LA SOL.LICITUD DE PARTICIPACIÓ EN EL PROCÉS

 

Lloc i termini de presentació: Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud per participar en processos selectius per participar al procés a la Seu Electrònica d'aquest ajuntament (Tràmits), https://tramits.cornella.cat/Default.aspx

En aquesta sol·licitud s'ha de manifestar reunir totes les condicions exigides a les bases de la convocatòria. Malgrat que es recomana utilitzar la via telemàtica, la sol·licitud es podrà presentar per qualsevol mitjà del que preveu la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

Cornellà de Llobregat, 18 d'octubre de 2023

 

L'alcalde

 

Per delegació de firma segons Decret núm. 3121/2023 de 22 de juny de 2023

Sonia Jimenez Lopez

Cap de l'Àrea de Gestió de Recursos Humans Adjunta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10374 {"title":"Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-9027)","published_date":"2023-10-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10374"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat,DOGC,DOGC 2023 nº 9027 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-25/10374-ayuntamiento-cornella-llobregat-administracion-local-dogc-n-2023-9027 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.